Kv ve eşim..Arada kalan ben..

Kv istifcilige baslamis ,
Kirik cam parcasini atmamak ne demek ,
Cop ev olur bir sure sonra ,esiniz atmis iyi yapmis ,
Siz aralarina girmeyin esiniz sakinlesince ,
Anneyi bunun icin bir uzmana goturmeyi teklif edin ,

Eşiniz bu konuda bu kadar sinirlenip gözü dönüyorsa bence kv oğul ilişkisinden daha büyük sorunlarınız olabilir ileride. Annesine bile tahammül edemiyorsa komşuyla iş arkadaşıyla müşterisi ile vs vs neler neler yaşarsınız. eşiniz az kendine baksın derim ben.

Kadının evindeki düzeninden size ne?
Kadını ağlatmıssınz bir de
Rahatsızsaniz gitmezsiniz olur biter

Düzensizlik de bir düzendir
Şaka bir yana eşinin bağırması falan iyi olmamış yaa. Yazık kadına. Kimse evine böyle müdahale edilsin istemez. Dağınıklık olsa bile söyleyiş şekli ile ayıp etmiş.

Eşinizin annesinin düzenine alışmamış olması ilginç. Neyse bu iyi bir şey.

Kadın biriktirme hastası demekki... benim annem de böyle , herhalde toplayıp atmaya kalksam bişeyleri yıllarca konuşmaz benle. Çör çöp yığılı her tarafta. Ben karışmıyorum hiç , ama eve gittiğimde de ev üstüme üstüme geliyor

Bence siz hiç gitmeyin araya.

Kızlar bakın ben araya girdiğimden kesinlikle degil simdiye kadar laf etmedim ama durumu söyle özetleyeyim kırık kumanda kapağından tutun eski pencerelerin camlarına kadar saklanıyo evde nasl lazm olablr ki..Az önce söyledim esime yeni olan bisey degil bu neden karısıyosun git kendi evini düzelt derler adama burası onun karısma dedim yıllardır aynı çile burası yakın ev olmaktan cıkacak deyip durdu..Ben de artık birbirlerine bırakıyorum onları su an kv bana da tavırlı kimseyle konusmuyor

Bu konuda esim yılların birikimi artk evde yasayacak alan kalmadıgından artık güzellikle cözemeyecegine inanıyo.
Yakında belediyeye sikayet edecekler müdahale etmesem diyo normalde cidden sakin bi insandır

Bu konuda esim yılların birikimi artk evde yasayacak alan kalmadıgından artık güzellikle cözemeyecegine inanıyo.
Yakında belediyeye sikayet edecekler müdahale etmesem diyo normalde cidden sakin bi insandır

Ama verdiğiniz örnekler köy evini bilen bir çok kişiye normal geldi.

Benim ananem de asla hiç bir şeyi atmaz, ama öyle yetenekli biridir ki o boş şişelerden yoğurt kaplarından yararlı bir sürü şey yapar. O yüzden bana onu bile atmıyor dediğiniz her şey çok normal göründü.

Hayır bizde o dedigim seyler her yerdeler ve öylece duruyorlar kullanıldıgından degil yani boş şişelere su konup dolaba koyulmuyo duruyolar her yerde mesela

Ama bizim elbiseler valizde kaldı dolapta cay seker büskivi.. Zaten ilk patlak burda vermisti ama o zaman sakinlestrmstm simdi koptu işte

Eee

Alın koyun kenara

Yani dolaptaki çay şekeri alıp poşetle dolabın yanına koymak ya da götürüp mutfağa koymak yerine kriz yaratan eşiniz sizin evde nasıl bilemedim valla

Yani oturmaya gelip de koltuktaki kırlenti diğerine koysak bizi evden kovar gibi geldi

Kv psikolojisi düzgün değil gibi görünüyor.buna istifcilik deniyor,malesef ne yaparsanız yapın yardım almadan düzelmez.

Bence cidden haddinden fazla normallestiriyorsunuz ya da sizin elbise dolabınızda da yiyecek var..Bu evin bi mutfagı ve mutfak dolabı bi sürü yeri var elbise dolabında neden yiyecek olsun ki bu asla normal degil ama esimi ilgilendirmezdi sonucta annesi ve o böyle mutlu burası da onun evi karısmamalıydı annesini kırmamalıydı onun düzeni bu işine gelirse yani..

Bende yok

Ama köy evinde giysi dolabı bile olmaz

Eskiden dolap yüklük tarzı duvarda tahta dolaplar vardı ona da herşey konur

Hayata şekli olarak bakmayın

Bende yok

Ama köy evinde giysi dolabı bile olmaz

Eskiden dolap yüklük tarzı duvarda tahta dolaplar vardı ona da herşey konur

Hayata şekli olarak bakmayın
Biz yazları burda kaldgmz için dügünden önce bi odaya baya yatak odası takımı aldık ve yatak odasının dolabından bahsediyorum bu şekilcilik degildir ki her seyin bi kullanılıs amacı vardır ha bu durum asla müdahaleyi haklı kılmaz benim kıyafetlerim bir aydır valizde ve anne su dolabı bosaltalım mı demedim keske esim de demeseydi bisey su gergnlik olmasaydı bu saatten sonra düzeni degistirmeye calsmak gereksiz

Gelince alıp mutfağa götürmeliydiniz işte

Olay bu aşamaya gelmeden

Siz gelince giysiler kaldı deyip alıp poşetleri görecektiniz

Gereksiz yere gerilmiş ortalık

Üzülmeyin birkaç güne toparlar onlar

Gelince alıp mutfağa götürmeliydiniz işte

Olay bu aşamaya gelmeden

Siz gelince giysiler kaldı deyip alıp poşetleri görecektiniz

Gereksiz yere gerilmiş ortalık

Üzülmeyin birkaç güne toparlar onlar
E o zaman da düzenine müdahale etms olacaktm iste geldigimizi ve valizi gördü degil mi o kıyafetlerin oraya gidecegi de bariz yine de bisey demedi ben de demedim ayy insAllah düzelir de kıyafet falan hikaye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…