- 25 Nisan 2010
- 5.180
- 7.605
- 398
Kadının evindeki düzeninden size ne?Kızlar selam..
Kvye her geldiğimizde yaşadığımız ama bu defa iyice büyüyen sorunumuzla karşınızdayım..
Benim kv aşırı dağınıktır yani şöyle söyleyeyim ayakkabı dolabından ceviz çıkarsa şaşırmam..Köyde yaşıyorlar öyle temizliğe ve düzene pek düşkün değil..Mesela şu eski cekmeceli sebzelikler vardır ya bi tane ondan var mutfakta içindekilerden bazıları patates soğan pense ilaç lokum bulgur bulaşık süngeri bezler vs vs..Yani bi cammi kırılsa kırık parcayı bi gün lazım olur diye atmaz..Evde catıda bi sürü ıvırmzıvır var..Gelin görün ki esim evde gereksiz tek parcaya tahammül edemez düzeni sever..Bi kaç kez düzeltelim dedim nereye koyayım iyi böyle falan dedi ben de onun düzeni diye bisey demedim ama sorun şu ki bisey lazım olduğunda ben ve esim asla bulamıyoruz kendisi de dakikalarca arayıp buluyor cünkü cok karısık her yer..
En son dün evde bi insaat işi vardı iş bitti ustalar gitti biz evi düzeltmeye koyulduk esim ben kv..Ama gel gör ki ne kadar düzeltirsen düzelt belli bi sistem olmadığı için tek yaptığımız bi aldığımızı baska bi yere koymak oldu..Ve sonuc esim cıldırdı evde ıvır zıvır ne varsa bagıra cagıra söylene söylene topladı attı..Kv basta cvp verdi savundu lazm dedi ama esim bagırınca sustu ve agladı..Off öyle arada kaldım ki ne desem ne yapsam bilemedim kızdım esime annen sonucta bırak onun düzeni dedim ama o da bi yandan haklı..Simdi kv hiç konusmuyor esim de cok sinirli ben öylece kaldım..
Eşinizin annesinin düzenine alışmamış olması ilginç. Neyse bu iyi bir şey.Kızlar selam..
Kvye her geldiğimizde yaşadığımız ama bu defa iyice büyüyen sorunumuzla karşınızdayım..
Benim kv aşırı dağınıktır yani şöyle söyleyeyim ayakkabı dolabından ceviz çıkarsa şaşırmam..Köyde yaşıyorlar öyle temizliğe ve düzene pek düşkün değil..Mesela şu eski cekmeceli sebzelikler vardır ya bi tane ondan var mutfakta içindekilerden bazıları patates soğan pense ilaç lokum bulgur bulaşık süngeri bezler vs vs..Yani bi cammi kırılsa kırık parcayı bi gün lazım olur diye atmaz..Evde catıda bi sürü ıvırmzıvır var..Gelin görün ki esim evde gereksiz tek parcaya tahammül edemez düzeni sever..Bi kaç kez düzeltelim dedim nereye koyayım iyi böyle falan dedi ben de onun düzeni diye bisey demedim ama sorun şu ki bisey lazım olduğunda ben ve esim asla bulamıyoruz kendisi de dakikalarca arayıp buluyor cünkü cok karısık her yer..
En son dün evde bi insaat işi vardı iş bitti ustalar gitti biz evi düzeltmeye koyulduk esim ben kv..Ama gel gör ki ne kadar düzeltirsen düzelt belli bi sistem olmadığı için tek yaptığımız bi aldığımızı baska bi yere koymak oldu..Ve sonuc esim cıldırdı evde ıvır zıvır ne varsa bagıra cagıra söylene söylene topladı attı..Kv basta cvp verdi savundu lazm dedi ama esim bagırınca sustu ve agladı..Off öyle arada kaldım ki ne desem ne yapsam bilemedim kızdım esime annen sonucta bırak onun düzeni dedim ama o da bi yandan haklı..Simdi kv hiç konusmuyor esim de cok sinirli ben öylece kaldım..
Bu konuda esim yılların birikimi artk evde yasayacak alan kalmadıgından artık güzellikle cözemeyecegine inanıyo.Eşiniz bu konuda bu kadar sinirlenip gözü dönüyorsa bence kv oğul ilişkisinden daha büyük sorunlarınız olabilir ileride. Annesine bile tahammül edemiyorsa komşuyla iş arkadaşıyla müşterisi ile vs vs neler neler yaşarsınız. eşiniz az kendine baksın derim ben.
Bu konuda esim yılların birikimi artk evde yasayacak alan kalmadıgından artık güzellikle cözemeyecegine inanıyo.
Yakında belediyeye sikayet edecekler müdahale etmesem diyo normalde cidden sakin bi insandır
Hayır bizde o dedigim seyler her yerdeler ve öylece duruyorlar kullanıldıgından degil yani boş şişelere su konup dolaba koyulmuyo duruyolar her yerde meselaAma verdiğiniz örnekler köy evini bilen bir çok kişiye normal geldi.
Benim ananem de asla hiç bir şeyi atmaz, ama öyle yetenekli biridir ki o boş şişelerden yoğurt kaplarından yararlı bir sürü şey yapar. O yüzden bana onu bile atmıyor dediğiniz her şey çok normal göründü.
Ama bizim elbiseler valizde kaldı dolapta cay seker büskivi.. Zaten ilk patlak burda vermisti ama o zaman sakinlestrmstm simdi koptu işte
Bence cidden haddinden fazla normallestiriyorsunuz ya da sizin elbise dolabınızda da yiyecek var..Bu evin bi mutfagı ve mutfak dolabı bi sürü yeri var elbise dolabında neden yiyecek olsun ki bu asla normal degil ama esimi ilgilendirmezdi sonucta annesi ve o böyle mutlu burası da onun evi karısmamalıydı annesini kırmamalıydı onun düzeni bu işine gelirse yani..Eee
Alın koyun kenara
Yani dolaptaki çay şekeri alıp poşetle dolabın yanına koymak ya da götürüp mutfağa koymak yerine kriz yaratan eşiniz sizin evde nasıl bilemedim valla
Yani oturmaya gelip de koltuktaki kırlenti diğerine koysak bizi evden kovar gibi geldi
Onu asla dillendiremem malesefKv psikolojisi düzgün değil gibi görünüyor.buna istifcilik deniyor,malesef ne yaparsanız yapın yardım almadan düzelmez.
Bence cidden haddinden fazla normallestiriyorsunuz ya da sizin elbise dolabınızda da yiyecek var..Bu evin bi mutfagı ve mutfak dolabı bi sürü yeri var elbise dolabında neden yiyecek olsun ki bu asla normal degil ama esimi ilgilendirmezdi sonucta annesi ve o böyle mutlu burası da onun evi karısmamalıydı annesini kırmamalıydı onun düzeni bu işine gelirse yani..
Biz yazları burda kaldgmz için dügünden önce bi odaya baya yatak odası takımı aldık ve yatak odasının dolabından bahsediyorum bu şekilcilik degildir ki her seyin bi kullanılıs amacı vardır ha bu durum asla müdahaleyi haklı kılmaz benim kıyafetlerim bir aydır valizde ve anne su dolabı bosaltalım mı demedim keske esim de demeseydi bisey su gergnlik olmasaydı bu saatten sonra düzeni degistirmeye calsmak gereksizBende yok
Ama köy evinde giysi dolabı bile olmaz
Eskiden dolap yüklük tarzı duvarda tahta dolaplar vardı ona da herşey konur
Hayata şekli olarak bakmayın
Biz yazları burda kaldgmz için dügünden önce bi odaya baya yatak odası takımı aldık ve yatak odasının dolabından bahsediyorum bu şekilcilik degildir ki her seyin bi kullanılıs amacı vardır ha bu durum asla müdahaleyi haklı kılmaz benim kıyafetlerim bir aydır valizde ve anne su dolabı bosaltalım mı demedim keske esim de demeseydi bisey su gergnlik olmasaydı bu saatten sonra düzeni degistirmeye calsmak gereksiz
E o zaman da düzenine müdahale etms olacaktm iste geldigimizi ve valizi gördü degil mi o kıyafetlerin oraya gidecegi de bariz yine de bisey demedi ben de demedim ayy insAllah düzelir de kıyafet falan hikayeGelince alıp mutfağa götürmeliydiniz işte
Olay bu aşamaya gelmeden
Siz gelince giysiler kaldı deyip alıp poşetleri görecektiniz
Gereksiz yere gerilmiş ortalık
Üzülmeyin birkaç güne toparlar onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?