Kv ve eşim..Arada kalan ben..

En sevmediğim seylerden biri evdeki (bekarken odamdakiydi) duzenime karisilmasidir. Size ne ya hu? Size ne? Kendi annem bile sunu suraya koy dedi mi sinirlenirim bir de bunu çocuğum ya da gelinim yapsa evden kovarim valla. Bir rahat birakin insanlari. O kendi daginikliginda rahat demek ki. Sanki beraber yasiyormussunuz gibi niye karisiyorsunuz. Gidip ozur dileyin. Cok haksizsiniz.
Esinizi de ikna edin ozur dilesin. O dilemiyorsa onun adina siz dileyin. Aglatmissniz bir de kadini.

Bende şunu anlatmaya çalıştım, tam tersi bir durum olsaydi eşinizi anneniz ile konuşmaya teşvik ederdiniz, bence şuanda aralarını düzeltebilir eşinizi dizginleyebilirsiniz.
Ben o zamanda söylemistim kıyafetler valizde kalabilir sorun yok diye ve yemin ediyorum su an kıyafetlerim bir aydır valizde ve elbise dolabımda gofret bisküvi var hep ortayı bulmaya calstm ama bu defa koptu işte

Esinize ve size ne? Kadının düzeni öyle demek ki. Sizin evinizde kayınvalide çöpü sagdan sola geçirse benim düzenim deyip kıyamet kopar. İş kayinvalude olunca her şey rafa kalkıyor.
Eşiniz düzeni kendi evinde kursun.

Tüm msjları okudunz mu bilmiyorum ama üc senedir karısmadım esimin de karısmaması gerekirdi ve özür dilemesi için ikna etmeye calısacam tabiki

Hanımefendi bir milyonuncu yazısım tekrar yazayım konu benim eve müdahalem degil ve sordugum sey takınmam gereken tavırdı yani arayı bulsam mı yoksa sessizliğe devam mı etsem?

İyi de çer çöp değil bisküvi çay şeker

Siz gelince lazım olur diye almış

Güzelce dursun diye kullanılmayan yere koymuş

Kadın sanki pis şeyleri doldurmuş gibi eşinizin tepkisi abartılı

Benim evimde de poşetler yahut şimdi lazım olmayan birçok şey var lazım olunca buluyorum

Hanımefendi bir milyonuncu yazısım tekrar yazayım konu benim eve müdahalem degil ve sordugum sey takınmam gereken tavırdı yani arayı bulsam mı yoksa sessizliğe devam mı etsem?
Öyleyse cevap vereyim. Ben olsam eşimi bu güzel silkeler haddini hem de kayinvalidemii yanında bildiririm.

Ama bizim elbiseler valizde kaldı dolapta cay seker büskivi.. Zaten ilk patlak burda vermisti ama o zaman sakinlestrmstm simdi koptu işte

onlar belli yaşa gelmiş insanlar bu saatten sonra alışkanlıkları huyları değişmez canım
sen eşini bu anlamda sakinleştirmeye çalış kadın öyle mutlu demekki
kendi eviniz düzenli ise sorun yok bırakın o da bildiği gibi yapsın
canını sıkma canım Allah daha büyük dertler göstermesin
sevgiler

Tesekkür ederim tatlı yorumunuz için

Ben olsam hiç karışmam konu sahibi, kendileri arayı bulsun, sonunda suçlu sen çıkabilirsin karışırsan. Hiç kimseye (kv-eşin)yorum yapma, nasılsan öyle devam et.

Ben olsam hiç karışmam konu sahibi, kendileri arayı bulsun, sonunda suçlu sen çıkabilirsin karışırsan. Hiç kimseye (kv-eşin)yorum yapma, nasılsan öyle devam et.
Oyy iste tam da arada kaldgm konu tam anlayıp cvp vermissiniz,sağolun..Arafta kaldm iste..

Oyy iste tam da arada kaldgm konu tam anlayıp cvp vermissiniz,sağolun..Arafta kaldm iste..
Birkaç kez tecrübe ettim ben bunu evliliğimde, ana oğul bağırışır ortamı gererler, ben iyi niyetli şekilde eşime yaptığının yanlış olduğunu annesinin gönlünü almasını rica ederim, onlar gider barışır kv bana tavır yapar sanki ben bozmuşum arayı! Ya da oğlu bana trip atar. Artık hiççç karışmıyorum bana ne, iyi niyet gösterip sonunda kötü gelin olmak insanı çileden çıkartıyor.

Sana da tavsiyem, hiç yorum yapma karışma, normal akışında devam et. Kendileri barışsın

Ya uyuyayım uyanayım ve barıssınlarrr..

Neyden haklı pardon koy evi adı üstünde. Size ne kadının düzeninden. Size temizletmiyorsa karışmayin. Herkesin düzeni kendine

Neyden haklı pardon koy evi adı üstünde. Size ne kadının düzeninden. Size temizletmiyorsa karışmayin. Herkesin düzeni kendine
Ne bileyim canım ya valla ben de artık ne diyeyim bilmiyorum sustum oturdum off

Köy yerinde lazim olur. Bence kv duzenine karismayin. Size gore duzensiz ama onun duzeni vardir kendine gore.

KV nin ev ortamını bilmiyorum ama istifçilik sorunu yoksa çokta takılmayın. Köylerde genelde market filan olmadığı için herşey daha kıymetli oluyor. Dondurma kapları, kola şişeleri çok iş görüyor. Mesela yengemden örnek vereyim, kola şişelerinde su koyup donduruyorlar. Tereyağı yapacakları zaman şişeyi kesip buzu yayık makinesine atıyorlar. Köye birileri geliyor, yoğurt kabında yumurta, peynir, çökelek koyup veriyorlar. Çünkü verdikleri kapların geri gelme imkanı yok. Her zaman markete de gidemeyecekleri için toptan alışveriş yapıyorlar doğal olarak dip köşe dolu oluyor.

Eşinizde yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…