Evde catı katı ve onun dısında iki ayrı yer daha yapıldı ama su an hepsi dolu ve karmakarısık yenisine yemin ediyorum yer yok..İyi de eşin eskiden o evi bilmiyor mu
Köy evi öyle olur zaten
Gidip kadına iki plastik Çekmece daha alsaydı madem
Yiyecek ve aletleri ayırsaydı vs vs
Köy evi sonuçta dağınık olabilir.Kadın kafasını toparlayıp yapamıyor olabilir.Psikojik bir durum da olabilir..onu aglatmadan başka bir şekilde duzenleyebilirdi eşiniz.Şikayet etmedim gidip kvye bulamadıgımı söyledim hep dedigim gibi ben simdiye kadar kendi odama cay seker koymasına bile ses etmeden kalsın nolacak dedim
Ben bisey demedim ama ona göre atılacak hicbir sey yok böyle deyince de esim peki bu şişeler ne kırık tahtalar ne dedi o da bi gün lazm olur deyince ipler koptu simdi lüzumsuz bi gerginlik offffKöy evi sonuçta dağınık olabilir.Kadın kafasını toparlayıp yapamıyor olabilir.Psikojik bir durum da olabilir..onu aglatmadan başka bir şekilde duzenleyebilirdi eşiniz.
Kv niz le birlikte ona sorarak atılacak ve atilmayacak eşyaları ayırıp bir düzene sokulabilirdi.
Ben olsam şimdi kayinvalidenin yanına gidip gönlünü alırdım. Acıdım kadına ya..yazık
Canım bizim odaya cay şeker koymustu o zaman demşti artık gelmek istemiyorum diyeYa Allah aşkına eşiniz sırf bu yüzden annesinemi gelmek istemiyormuş yok böyle birşey çok üzücü iki üç paçavra için annesini ağlatması bence saygısı yok yazık...
Dedim ya eşiniz üstüne vazife olmayan işlere karışmış. Orası artık onun evi değil.Ben bisey demedim ama ona göre atılacak hicbir sey yok böyle deyince de esim peki bu şişeler ne kırık tahtalar ne dedi o da bi gün lazm olur deyince ipler koptu simdi lüzumsuz bi gerginlik offff
Bunu söyleyecegim artık buraya müdahale etmemesi gerektiğniDedim ya eşiniz üstüne vazife olmayan işlere karışmış. Orası artık onun evi değil.
Gitsin özür dilesin annesinden..
Ha iste tam sormak istedigim bu benlik bi durum yok mu yoksa esimi durumu düzeltmesi için ikna etmeye mi çalısayımSenlik bir durum yok karisma esinle annesi arasinda ayrica haksiz esin herkesin evi kendine ona ne ki
Yaklasık iki ay kalıyoruzEğer sadece senede bir kaç hafta geldiğiniz bir yer ise asla müdahale etmeyin. Eşinizle de kayinvalideyle de aradaki mesafeyi dengeli tutun. Sonuçta eşiniz o evde büyüdü kendisi bir şekilde tahammül etmeye devam etsin.
Canım anlatamadım konu benim eve müdahalem degil ki esim dagıtsa yine söyler kv ama anne oğul ben karısmadım ama tatil olmadan gelin gelin deyip bi gelince bizm elbise dolabında gofret bisküvi cay seker..İste esim de böyle olunca kızıyo ben de arada kalıyorum durum buSen karışma, koskoca adam annesini bu yuzden kırıp ağlatiyorsa hatasını da anlasın bir zahmet. Ona ne oluyor ki? Bu kadar rahatsız oluyorsa toplamasin. Karışmayın yahu kadinin evine. Aynı durumu kayinvalideniz sizin evinize yapsa aman evime karışıyor diye konu açardiniz burda. Siz karismayin.
Bence cok farklı bi acıdan bakmıssınız ama sonuc olarak katııyorum düzeltmesi için çabalamam gerekiyo cvbnı aradgm soru buyduBen olsam durumu düzeltmesi iöin çabalardım değil annesine komşuya yapsa müdahale ederdim nefret ediyorum insanları böyle eşyasıyla osuyla busuyla kıran insanlardan heleki eşim yapacak kesinlikle sessiz kalmazdım şimdi düzenli olabilir ama çoğumuz anneyiz çocukkken onun dağınıklığını pisliğini o kadın toplamış temizlemiştr
Canım anlatamadım konu benim eve müdahalem degil ki esim dagıtsa yine söyler kv ama anne oğul ben karısmadım ama tatil olmadan gelin gelin deyip bi gelince bizm elbise dolabında gofret bisküvi cay seker..İste esim de böyle olunca kızıyo ben de arada kalıyorum durum bu
yok hic karisma kendini kotu de etme birak onlar kendi aralarinda duzeltirler zatenHa iste tam sormak istedigim bu benlik bi durum yok mu yoksa esimi durumu düzeltmesi için ikna etmeye mi çalısayım
Ben de öyle dedim esime onun düzeni ama cidden evde ıvır zıvırdan yasayacak alan kalmadı ya kola bitince sisesini bile atmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?