Kayınvalide eve oturmaya cagirdi demeseydin kotu bi ttesadüf derdim kiz arsizmis zaten onu gectimde senin kaynana özellikle cagirmis gibi sanki hani cagirmasa tesadüfenkarsilassaniz kvye bu kadar yuklenmezdimde bu isin içindebi is var bence o arkisini cok seviyor ve hala oglunun o kizla ayrilmasina uzuluyo belki de nisanlinla arani açmaya calisiyo bence o kv ye cok dikkat et
Bu ne ya, hani biz marjinaldik...
Bir de sakın aynı evde yaşama hatasına düşme, çoktan kumanı hazırlamışlar.
aynı evde yasamaya basta sıcak bakmıştım ama en son kesin bi dille hayır dedim şimdide iyiki hayır demişim diyorum.
acaba aynı evi istemedim diye mi yapıyo diye düşünmeye basladım
Nişanlınla bu konu yüzünden kavga etme sakın ben ettim boşu boşuna aramız açıldı. Sadece tepkisimi koysun adam akıllı yeterli. Sakın seviyelerine düşme sonra insan kötü hissediyor sanki onlarla aynı seviyedeymişsin de atışmışsın gibi.
Gerçekten terbiyesizlik sizin oraya geleceğinizi kv bilmiyormuydu tesadüf mü karşılaştınız önemli olan bu. Tesadüfse art niyet aramam anlayamıyorlar çünkü bide ilk defa olmuş. Ama biliyorsa art niyet ararım.
Kayınvalidenizin evine karışma hakkını size kimse veremez. Kayınvalideniz de sizin evinize karışamaz.ben üslup konusunda gayet sakin ve saygılıydım ki hep öyleyim kesinlikle saygısızlık yapmam.
ama eger bahsi geçen kız nişanlıma takıksa nişanlım ve ben orda olmasından rahatsızsak tabikide bi şekilde belirtmem gerek.
ben hiç bi zaman rahat umursamaz bi insan olmadım ve böyle bi durumda da hiç bişey olmamış gibi gidip gelmesine izin veremem
kv neyin peşindeyse artık.kızlar merhaba.
geçen gün kv beni eve cagırdı oturmaya bende iş çıkışı gittim kapıda sarıldık falan ayakkabılar vardı biri mi var dedim cevap vermedi. sonra içeri girdim nişanlımın eski sevgilisi ve annesi ordaydı.
bozuldugumu belli etmeden geçtim oturdum kv bana normalden daha iyi davrandı sürekli yanımda falan.
ben nişanlımı arayıp olayı anlattım mutfağa geç orada otur dedi öyle yaptım kv yanıma geldi benim kızı tanıdığımı bilmiyomuş tabi normal davranıyo gelsene içeri falan bende yok burda durayım dedim
sonra ben niye cekincem o cekinsin die düşündüm gittim içeri biraz sohbet muhabbet falan kp geldi onunla da biraz oturdum cıktım evden cıkarken görüşürüz bile demedim.
daha sonra kv ile konustum bu konuyu bildiğimi öğrenince baya bozuldu. bu ilk oldu diye güler yüzle karsıladım bi daha denk gelirse kesinlikle böyle hoşgörülü olamam dedim. niye geliyo eve benim nişanlım o evde yaşıyo onun oturdugu koltuklarda oturuyo onun içtiği bardakla cay içiyo istemiyorum gelmesin dedim
ben yüz vermiyorum annesi getiriyo ben annesiyle kaç yıllık arkadasım dedi. ama duydum ki geçen onlara oturmaya gitmiş kp ile bu konuda kavga etmişler gitme demedim mi sana falan diye.
niyeti ne hiç anlamadım sizce ne yapmaya calışıyo olabilir?
yani bizim aramız cok iyi nişanlımda defalara uyarmıs gelmesin demiş
kızın annesi sorun değil gelsin gitsin kaç yıllık arkadası ama eskiden sevgili olduklarını bildiği halde kızını getirmesi saçma değil mi
Acaba aralarında uzaktanda olsa bir akrabalık olayı var mı? Şöyle ki, ülkemizde insanlar genelde eskiden beri "senin kızını oğluma alcam" muhabbeti yaparlar. Hele ki evlenme çağında genelde tanıdıkları olan, bazen komşusu, bazen akrabası olan bu kişilerin kızlarını kendi çocuklarına almak isterler. Bunlar aile içinde konuşulurda, dışarıya ciddi olunca yansıtılır. Şimdi, evvelcesinde böyle bir muhabbet olup, bu ilişki başlamış olupta, akabinde senle nişanlandıysa diyorum. Belki akrabadır. Belki kızın ailesi bilmiyordur. Belki sürekli görüşecek kadar yakın insanlardır. Yani ailelerin birbirlerine küsmesini bekleyemeyiz.
Ancak, her halükarda o kızın o eve gitmesi bence olmamış. Hele ki ilerde evlendikten sonra da gelir o eve, oturmaya, yatmaya.. Çok riskli ve hoş olmayan bir durum. Ben bir tek kızı sevmedim. Aileside bile bile gönderiyorsa geniş mezhep demekki.
Böyle saçmalık mı olur ya ? Benim eşim de nişan atmış öncesinden valla kv bilsem ki o kızla yada ailesi ile görüşüyor bir daha yüzüne bakmam gitmem evime de davet etmem. Çok meraklı isen otur onlarla görüş derim
Kız da ayrı bir alem anası gitmiş neyse kız ne akla hizmet gelmiş anlayamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?