kv ve eski sevgili

o kızı basından beri hiç istememiş bana bu sekilde söyledi hatta nişanlıma söylemiş ayrıl konusmayın diye. beni de cok sever normalde ma niye yaptı bunu bilmiyorum

Bu ne ya, hani biz marjinaldik...
Bir de sakın aynı evde yaşama hatasına düşme, çoktan kumanı hazırlamışlar.

aynı evde yasamaya basta sıcak bakmıştım ama en son kesin bi dille hayır dedim şimdide iyiki hayır demişim diyorum.
acaba aynı evi istemedim diye mi yapıyo diye düşünmeye basladım

aynı evde yasamaya basta sıcak bakmıştım ama en son kesin bi dille hayır dedim şimdide iyiki hayır demişim diyorum.
acaba aynı evi istemedim diye mi yapıyo diye düşünmeye basladım

Valla kendi çarpık zihniyetiyle neden yapıyor bilemeyiz ama buna devam ederse ve nişanlın tepkisini koyup bunu sonlandırmazsa sen bu aileye gelin olmayı bir daha düşün canım. Senin eski sevgilin anasıyla evinize girip çıksaydı 3. sayfa haberi olurdun.

bana kalırsa denk geldi. ama birimizi iptal etmek yerine denk gelmemizi istedi. koltugun tepesine tüneyip beni izlediğini düşündükce sinirleiniyorum.
kasıtlı olarak yaptıgı sey birimizi iptal etmemesi oldu. iyi yada kötü niyetli onu bilmiyorum bana karsı cok iyi çünkü ama mesafe sart oldu sanırım

Nişanlınla bu konu yüzünden kavga etme sakın ben ettim boşu boşuna aramız açıldı. Sadece tepkisimi koysun adam akıllı yeterli. Sakın seviyelerine düşme sonra insan kötü hissediyor sanki onlarla aynı seviyedeymişsin de atışmışsın gibi.
Gerçekten terbiyesizlik sizin oraya geleceğinizi kv bilmiyormuydu tesadüf mü karşılaştınız önemli olan bu. Tesadüfse art niyet aramam anlayamıyorlar çünkü bide ilk defa olmuş. Ama biliyorsa art niyet ararım.

sabah gidicektm işim cıktı aksam su saatte gelicem anne ddim anlaşmıştık..

Gayette art niyetli yapilmis bir durum sesini ilk seferinde cikarticaktin ne demek ya edki nisanlisi geliyor.

ayrica seni arayip cagirmasi gayetye bildigi bir durum. Bilmiyorum ayagina bosuna yatmasin.

ayrica diyelim ki bilmiyordn. Seni aptak yerine koyup yuzyuze getirmekte ne demek. Midesizlik. Gayette art niyetli.

gelip gitmeleri çok tuhaf gelmedi bana. zira kaç yıllık dostlukları var bitiremezler öyle çocuklar için. sonuç olarak nişanlın aynı ortamda bulunmuyorsa; aynı bardaktan su içti, aynı koltuğa oturdu acayip komik bir arabesk yani.

gelgelelim kv nin onlar varken seni çağırması hiç iyi niyetli durmuyor. aksine çok fena art niyet sezdim.

Kayınvalidenizin evine karışma hakkını size kimse veremez. Kayınvalideniz de sizin evinize karışamaz.
Eğer kayınvalideniz sizin evinize gelen birinden hoşlanmayıp "bir daha gelmesin yoksa hoşgörülü olmam" diyemezse sizde diyemezsiniz.
Bundan rahatsızlığınızı nişanlınıza bildirin. Nişanlınız o evin ferdi olarak annesiyle konuşur ve halleder.
Gelinin ültimatom çekmesi ile evladınki aynı olmaz.
Benim oğlumun nişanlısı bana böyle bir cümle kursa cevabını alır.
Haa bu arada genişlik mevzusuna hiç girmicem.

Bence Dogru olani yapmissin. Kayinvalidenin yaptigi hareket cok yanlis.
Hadi diyelim ki senin kizi tanimadigini düsündügü icin sorun cikmaz dedi. Seni hangi niyetle oturmaya cagirdi?
Sonucta seni onlar gittikten sonra da cagirabilirdi, veya baska bir gün.
Ikinizin de orada olmasini istemis, seni hem arkadasina hem de kizina göstermek istemis gibi geldi bana.
Senin cekinecek bir seyin yok, daima dik durmalisin ve onlara karsi rahatsiz olmuyormus gibi davranmalisin ki, eger bir art niyetleri varsa bile, emellerine ulasamadiklarini hissetsinler.
Nisanlinla arani bu durum yüzünden bozma, sonucta o da karsiymis bu duruma.
Umarim bir daha böyle bir durum yasamazsin, ama eger yasayacak olursan kayinvalidene tavrini cok daha sert belli et ve nisanlin da bunu yapsin ki, hareketinin cok kötü sonuclar dogurabilecegini anlasin.
Allah yardimcin olsun hakkinizda hayirlisi.

Acaba aralarında uzaktanda olsa bir akrabalık olayı var mı? Şöyle ki, ülkemizde insanlar genelde eskiden beri "senin kızını oğluma alcam" muhabbeti yaparlar. Hele ki evlenme çağında genelde tanıdıkları olan, bazen komşusu, bazen akrabası olan bu kişilerin kızlarını kendi çocuklarına almak isterler. Bunlar aile içinde konuşulurda, dışarıya ciddi olunca yansıtılır. Şimdi, evvelcesinde böyle bir muhabbet olup, bu ilişki başlamış olupta, akabinde senle nişanlandıysa diyorum. Belki akrabadır. Belki kızın ailesi bilmiyordur. Belki sürekli görüşecek kadar yakın insanlardır. Yani ailelerin birbirlerine küsmesini bekleyemeyiz.

Ancak, her halükarda o kızın o eve gitmesi bence olmamış. Hele ki ilerde evlendikten sonra da gelir o eve, oturmaya, yatmaya.. Çok riskli ve hoş olmayan bir durum. Ben bir tek kızı sevmedim. Aileside bile bile gönderiyorsa geniş mezhep demekki.

Onlar oradayken özellikle çağırmışsa yüzde bin art niyetli bir kvniz var. Muhtemelen arkadaşıyla dünür olma hayali var. Kız da dünden razı. Yoksa neden taklaşsın annesinin peşine. Bunun devamı gelir.

kv neyin peşindeyse artık.
iyi niyetli olmadığı kesin.
bilerek seni neden çağırıyor ısrarla?
bunu bi açıklaması lazım.

akraba değiller. bastakı hevesleri neydi bilmiyorum ama annesi istemediğini söylemişti bana yani kızı begenmiyomus ama benim yanımda gayette samimi davrandı kıza. cok kızıyorum kendime tm kv karsı saygısızlık yapamam ama kıza karsı bişeyler yapmalıydım

Böyle saçmalık mı olur ya ? Benim eşim de nişan atmış öncesinden valla kv bilsem ki o kızla yada ailesi ile görüşüyor bir daha yüzüne bakmam gitmem evime de davet etmem. Çok meraklı isen otur onlarla görüş derim
Kız da ayrı bir alem anası gitmiş neyse kız ne akla hizmet gelmiş anlayamadım valla

nişanlımı görme ümidiyle gitmiş sanırım. takık oldugunu biliydum ama bu kadar tahmin etmiyodum
sevgiliyken hiç bişey demiyodum ama şimdi biz nişanlıyız düğünümüze az kalmış nikah olmadan bi son cabalamaları sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…