kv ve eski sevgili

Senin yapacağın şey nişanlını fırçalamak. İstemiyorum annene söyle gelmesin diyeceksin. Bunun yolunu baştan kes bence. Yüzsüz yüzsüz evlilikte de ziyarete gelir. Kadınlar günü olur, orda da gelir. Hep gelir yani. Usul adap için kv samimi davranmış olabilir ama sevdiği anlamına gelmez.

no da defalarca konustu bu konuyu stemediğini söyledi hatta kavga bile etti annesiyle

birileri kıza masum demiş annesinin kurbanı demiş neremle güleyim bilemedim. neresi masum yahu bilmiyor mu o evin kimin evi olduğunu? koca kızı kulağından tutup getiremez ya kadın. kız bariz kötü niyetli annesi de öyle. kv de de öyle mi bilemem zaman gösterecek.

no da defalarca konustu bu konuyu stemediğini söyledi hatta kavga bile etti annesiyle
O zaman açık açık kızın yanında tartış konuyu. Ben her defasında ileriyi düşünüyorum. Enazından kavga edersinde günlerde falan gelmez, aynı ortama girmezsin.

bi daha kv cesaret edemez cünkü ikimizde sakin yapılı insanlarız kavga gürültü sevmiyoruz.
he ama illaki gelcek o kız bu eve derse bn bi daha gitmem o olur

Onlar oradayken mi seni arayıp çağırdı yoksa seni davet ettikten sonra mı onlar geldi asıl mesele bu.

Kv art niyetli olabilir mi?

Yoksa sadece tesadüf mü?

yahu her şeyi anlarım. Arkadaşı tabiki de görüşecek. O da kızını çağırıyorsa kovmak olmaz. E be densiz kadın üzerine neden sizi de çağırıyor? Hasta bu insanlar.

ilk biz anlaşmıştık önceki günden yada bilmiyorum beni sonradan dahil etmiş olabilir

Onlar oradayken mi seni arayıp çağırdı yoksa seni davet ettikten sonra mı onlar geldi asıl mesele bu.

Kv art niyetli olabilir mi?

Yoksa sadece tesadüf mü?

hayııır biz önceki gün kahvlatı için sözleştik sonra ben işten cagırılınca cıkısta gelirim dedim ve söylediğim saatte gittim onlar ordaydı.
garip olan kapıda biri mi var diye sordum cvp vermedi içerdekilerden hiç bir sekilde ses gelmedi be görünce anladım evde insan oldugunu

Daha can sıkıcı olan siz tesadüf eseri oraya gidip onları görmemişsiniz. Kayınvalideniz çağırdı diye gitmişsiniz. Bu konuda ne dedi? Madem onlar orada, neden sizi çağırıyor? Habersiz gittiklerse, neden sizi arayıp "habersiz misafirim geldi kızım, şimdi rahat rahat konuşamayız, sonra görüşsek olur mu" vs demiyor? Onlarla görüşmesi kötü ama bile bile sizi onlarla aynı ortamda bulundurması, sizi muhatap etmesi daha kötü.

konu sahibi nişanlın elden gidiyor dikkat et. bence çok az tepki vermişsin. ortalığı yıkmalıydın. ayrıca her kv ile görüştüğünde laf sok. burnundan getir. bence bu son değil. ayrıca kızın eve gelmesi, o kızında hala vazgeçmediğinin göstergesi.

Ben olsam geldiklerine pisman ederdim ama tartisma kavga olmadan.

Soyle ki, lafi donup dolastirip "nisanlim da hep der senden once sacma sapan insanlarla ugrasip durdum neden daha once cikmadin karsima diye. Hele bi kiz arkadasi varmis adi x di sanirim. Onunla ilgili neler anlatti bilseniz. Kizin yapmadigi halt kalmamis ve anne babasinin haberi bile yokmus (burada ana kiz birbirine dusurulur). Hatta anne sen de kiz icin aman k..sarin teki demistin dimi gecenlerde. Anasi da sagda solda kizini yamamaya calisiyor demistin (burada da kaynanayla kankasi birbirine dusurulur).

Sonra "neyse ben kalkayim" deyip kendi hallerine birakirdim.

Gereksiz görüşme bu hala aralarını yapmaya mı çalışıyrlar acaba

Gelmesin ya kız ne işi varmış görüşmesin Kaynanan gitmesin uzak dursunlar ne saçma onlar varken birde seni çağırmış ne ıspatlamaya çalışıyo kadına bak yaa sinir oldum

Var bise belli normal degil derdi ne bu manyaklarin teyyy Allahim ya

Oglu senle nisanliyken neyin kafasi eski sevgiliyle anneyi eve cagrmislar onlardada ne mide var mubarek ne isleri var orda sen bunda art niyet ara kvle alakali gerci kp ayni tersleyememis mi kvni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…