- 28 Aralık 2012
- 148
- 124
- 53
Senin yapacağın şey nişanlını fırçalamak. İstemiyorum annene söyle gelmesin diyeceksin. Bunun yolunu baştan kes bence. Yüzsüz yüzsüz evlilikte de ziyarete gelir. Kadınlar günü olur, orda da gelir. Hep gelir yani. Usul adap için kv samimi davranmış olabilir ama sevdiği anlamına gelmez.akraba değiller. bastakı hevesleri neydi bilmiyorum ama annesi istemediğini söylemişti bana yani kızı begenmiyomus ama benim yanımda gayette samimi davrandı kıza. cok kızıyorum kendime tm kv karsı saygısızlık yapamam ama kıza karsı bişeyler yapmalıydım
Senin yapacağın şey nişanlını fırçalamak. İstemiyorum annene söyle gelmesin diyeceksin. Bunun yolunu baştan kes bence. Yüzsüz yüzsüz evlilikte de ziyarete gelir. Kadınlar günü olur, orda da gelir. Hep gelir yani. Usul adap için kv samimi davranmış olabilir ama sevdiği anlamına gelmez.
O zaman açık açık kızın yanında tartış konuyu. Ben her defasında ileriyi düşünüyorum. Enazından kavga edersinde günlerde falan gelmez, aynı ortama girmezsin.no da defalarca konustu bu konuyu stemediğini söyledi hatta kavga bile etti annesiyle
geçen gün kv beni eve cagırdı oturmaya
yahu her şeyi anlarım. Arkadaşı tabiki de görüşecek. O da kızını çağırıyorsa kovmak olmaz. E be densiz kadın üzerine neden sizi de çağırıyor? Hasta bu insanlar.
Onlar oradayken mi seni arayıp çağırdı yoksa seni davet ettikten sonra mı onlar geldiasıl mesele bu.
Kv art niyetli olabilir mi?
Yoksa sadece tesadüf mü?
ilk biz anlaşmıştık önceki günden yada bilmiyorum beni sonradan dahil etmiş olabilir
Çat kapı gelmedilerse reddedebilirdi onları.
kızlar merhaba.
geçen gün kv beni eve cagırdı oturmaya bende iş çıkışı gittim kapıda sarıldık falan ayakkabılar vardı biri mi var dedim cevap vermedi. sonra içeri girdim nişanlımın eski sevgilisi ve annesi ordaydı.
bozuldugumu belli etmeden geçtim oturdum kv bana normalden daha iyi davrandı sürekli yanımda falan.
ben nişanlımı arayıp olayı anlattım mutfağa geç orada otur dedi öyle yaptım kv yanıma geldi benim kızı tanıdığımı bilmiyomuş tabi normal davranıyo gelsene içeri falan bende yok burda durayım dedim
sonra ben niye cekincem o cekinsin die düşündüm gittim içeri biraz sohbet muhabbet falan kp geldi onunla da biraz oturdum cıktım evden cıkarken görüşürüz bile demedim.
daha sonra kv ile konustum bu konuyu bildiğimi öğrenince baya bozuldu. bu ilk oldu diye güler yüzle karsıladım bi daha denk gelirse kesinlikle böyle hoşgörülü olamam dedim. niye geliyo eve benim nişanlım o evde yaşıyo onun oturdugu koltuklarda oturuyo onun içtiği bardakla cay içiyo istemiyorum gelmesin dedim
ben yüz vermiyorum annesi getiriyo ben annesiyle kaç yıllık arkadasım dedi. ama duydum ki geçen onlara oturmaya gitmiş kp ile bu konuda kavga etmişler gitme demedim mi sana falan diye.
niyeti ne hiç anlamadım sizce ne yapmaya calışıyo olabilir?
yani bizim aramız cok iyi nişanlımda defalara uyarmıs gelmesin demiş
kızın annesi sorun değil gelsin gitsin kaç yıllık arkadası ama eskiden sevgili olduklarını bildiği halde kızını getirmesi saçma değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?