kv ve eski sevgili

Bence gayet net sizi ayırmayı planlıyorlar. Öyle masum bir durum yok ortada..
Kayınvalide oğlunu o kızla evlendirmeye çalışıyor gayet açık. Yoksa siz öyle söyleyince
üzülür eli ayağına dolaşır kızım kusura bakma karşılaşmanızı istemezdim gelmişler etmişler vs diye
şeyler söylemesi lazımdı.

Bencede art niyet var. Oraya gelen kizda da getiren annede de. Davet eden kvde de. Arkadasi aradiginda bile nazikce uyarmasi gerekiyodu. Sana iyi davranma pozlari da saf iyi niyetli düşünememiş kv yi oynamak icin. Yoksa soguk veya ters davransa niyet cok acik olur. Saf ayagina yatiyor alttan alttan seni huzursuz edicek aklinca. Sen tartisirsan da oglum hic dusunemedim bilmiyordum diyecek.

Vay be..ne insanlar var bu hayatta.
Baska isleri gücleri yok..kizi istemisler ogullariyla nisanlandirmislar sonrasindan böyle sacma seyler yapiliyor...neyin kafasi bu yahu.. cok igrenc cidden..birde gelde sinir olma böyle insanlara. Insani illa yapmacikliga samimiyetsizlige zorluyorlar..böyleleriyle basa cikmak icin onlar gibi olacaksin baska türlü kafayi yer insan herhalde..

Öncelikle kayınvalidenizle konuşma şekliniz hiç hoş değil. Ben olsam cevabınızı uslubunca verirdim. Evime karışma hakkı yok gelinimin veya gelin adayımın.
Eski sevgilinin gelmesine gelince, herkes oyun var, şu var, bu var demiş. Siz nişanlınıza güveniyorsanız gerisi teferruat.
Benim eşime de kayınvalidem komşu kızını düşünmüş. Kızın annesiyle ahretlik diye konuşurlardı. Kızın kardeşiyle kaynım kankaydı. Eşim o kızla görüşmüş ama anlaşamamışlardı. Ben evlendikten sonra da görüştüler, nişanlıykende. Olmuş bitmiş bir işti benim için. Biraz güven lütfen.

Bir daha denk gelirseniz bir fırsatını bulup kıza 'sende bir garipsin kendini şu hale dusuruyorsun, yazık' falan de.
Hadi kayinvalide art niyetli, hadi anne eski arkadasi, kızın hiç mi aklı yok?

Şahsen kızın oraya gelmesi çok tuhaf .gelince kv birşey dememiştir sonuçta misafir . Kv mesafe kurmalı böyle seylere mahal vermemeli diye düşünüyorum. Ben eski nişanlı ve annesini anormal buldum.

o kızı istemediğini biliyorum nişanlımda söylemişti kendi de söyledi o kızı hiç istemedim diye aile yapısı uygun değil saygısız cart curt bi dünya sey saydırmıştı bana.
yinede bi şüphe var içimde

Kardesim senin kaynana cok tehlikeliymis
Aman uzak dur saygili ve mesafeli ol
Ne demek onlar varken seni cagırması
Sanki ücü bir olup sizi ayirma plani kuruyolarmiş gibi geldi bana

Canım hala bir ümit Işığı arıyor olabilir kızcağız yoksa niye gelsin,keşke karşısında misafir gibi değil evi sahiplenir gibi oturup davransaydıız ,ay hoşgeldiniz ne içersiniz falan böylece kafasına kazınırdı artık o evin gelini sensin başka yol yok

ben üslup konusunda gayet sakin ve saygılıydım ki hep öyleyim kesinlikle saygısızlık yapmam.
ama eger bahsi geçen kız nişanlıma takıksa nişanlım ve ben orda olmasından rahatsızsak tabikide bi şekilde belirtmem gerek.
ben hiç bi zaman rahat umursamaz bi insan olmadım ve böyle bi durumda da hiç bişey olmamış gibi gidip gelmesine izin veremem

Ya bide özellikle çağırmış buna dikkat etmemiştim,demekki bi plan proje var ,gelsinde görün bakın gibisinden mi? yoksa belkide hava atmak için oh senin kızını almadım baaak benim gelinim bu gibisindenmi? Bilemedim

onu da düşündm ama o kıza servis yapmak istemedim o yüzden normalde kv ye iş yaptırmazdım ama kv yaptı servisi ben oturdum

sanmıyorum. gururu olan o eve adım atmazdı
hadi onun gururu yok bu nasıl bir anne kızının kırılabileceğini küçük düşebileceğini düşünmez
kv adayınız ayıp etmiş hem size hemde karşı tarafa
nereden tutulursa elde kalacak bir olay

bana söylediği denk gelmişken seni göstermek hava atmak istedim kıskansınlar diye dedi

Nisanliniz olmadan tek gitmeyin.evlenincede tek gitmeyin mesafeyi koruyun

Kayınvalide eve oturmaya cagirdi demeseydin kotu bi ttesadüf derdim kiz arsizmis zaten onu gectimde senin kaynana özellikle cagirmis gibi sanki hani cagirmasa tesadüfenkarsilassaniz kvye bu kadar yuklenmezdimde bu isin içindebi is var bence o arkisini cok seviyor ve hala oglunun o kizla ayrilmasina uzuluyo belki de nisanlinla arani açmaya calisiyo bence o kv ye cok dikkat et

bana söylediği denk gelmişken seni göstermek hava atmak istedim kıskansınlar diye dedi
Ama ne gerek annecim böyle şeylere ihtiyacın varsa görüşme o arkadaşınla de ,yani aralarında çekişme varsa sizi niye alet ediyor, hoş değil özrü kabahatinden büyük bence hem size hem misafirine saygısızlık ,ilerde mesafeyi Koruyun derim,gerçi o kızda gelmeme liydi şimdi yazık diycem diyesim gelmiyor, ama dediğim gibi hedef siz değilsiniz düşüncesi daha ağır basıyor şu an.tadınızı bozmayın KV de laf söyleyin iki tarafa da saygısızlık bu diye ,sınrını bilsin

Bu ne ya, hani biz marjinaldik...
Bir de sakın aynı evde yaşama hatasına düşme, çoktan kumanı hazırlamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…