- 12 Ağustos 2016
- 547
- 1.117
- 113
Bence gayet net sizi ayırmayı planlıyorlar. Öyle masum bir durum yok ortada..
Kayınvalide oğlunu o kızla evlendirmeye çalışıyor gayet açık. Yoksa siz öyle söyleyince
üzülür eli ayağına dolaşır kızım kusura bakma karşılaşmanızı istemezdim gelmişler etmişler vs diye
şeyler söylemesi lazımdı.
Öncelikle kayınvalidenizle konuşma şekliniz hiç hoş değil. Ben olsam cevabınızı uslubunca verirdim. Evime karışma hakkı yok gelinimin veya gelin adayımın.
Eski sevgilinin gelmesine gelince, herkes oyun var, şu var, bu var demiş. Siz nişanlınıza güveniyorsanız gerisi teferruat.
Benim eşime de kayınvalidem komşu kızını düşünmüş. Kızın annesiyle ahretlik diye konuşurlardı. Kızın kardeşiyle kaynım kankaydı. Eşim o kızla görüşmüş ama anlaşamamışlardı. Ben evlendikten sonra da görüştüler, nişanlıykende. Olmuş bitmiş bir işti benim için. Biraz güven lütfen.
Canım hala bir ümit Işığı arıyor olabilir kızcağız yoksa niye gelsin,keşke karşısında misafir gibi değil evi sahiplenir gibi oturup davransaydıız ,ay hoşgeldiniz ne içersiniz falan böylece kafasına kazınırdı artık o evin gelini sensin başka yol yok
hadi onun gururu yok bu nasıl bir anne kızının kırılabileceğini küçük düşebileceğini düşünmezsanmıyorum. gururu olan o eve adım atmazdı
Ya bide özellikle çağırmış buna dikkat etmemiştim,demekki bi plan proje var ,gelsinde görün bakın gibisinden mi? yoksa belkide hava atmak için oh senin kızını almadım baaak benim gelinim bu gibisindenmi? Bilemedim
Nisanliniz olmadan tek gitmeyin.evlenincede tek gitmeyin mesafeyi koruyunAyni benim kv. Benimkisi de kizla tlfnda gorusup , faceten eklior, gorumcem ve kv ikilisi.ozunde cok iyi kizmis, maddi manevi yardimi dokunmus.gecsinler o ayaklari. Canim benim anladgm kadaryla kv seni kiskanio. Ogluyla arani bizmaya calisio. Normal insan davranisi degil bu. Nisanliyken bunu yapan sen evlenince neler yapar.mesafwli ol. Gitme birdaha o eve. Ilk die sessiz kalma. Sen sessiz kaldikca tepene binerler. Aklina gelir o kizin o eve girdigi kendi kendini yer bitirisin. Konusma bi sure . Anlasin o kv
Ama ne gerek annecim böyle şeylere ihtiyacın varsa görüşme o arkadaşınla de ,yani aralarında çekişme varsa sizi niye alet ediyor, hoş değil özrü kabahatinden büyük bence hem size hem misafirine saygısızlık ,ilerde mesafeyi Koruyun derim,gerçi o kızda gelmeme liydi şimdi yazık diycem diyesim gelmiyor, ama dediğim gibi hedef siz değilsiniz düşüncesi daha ağır basıyor şu an.tadınızı bozmayın KV de laf söyleyin iki tarafa da saygısızlık bu diye ,sınrını bilsinbana söylediği denk gelmişken seni göstermek hava atmak istedim kıskansınlar diye dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?