Dertsizlik derdi diyebilir miyizKv ile sürekli konuşuyorsunuz, sevmiyorsunuz
Görümcelerle konuşmuyorsunuz, sevmiyorsunuz.
Ama bunların hırcını nişanlıdan almaya çalışıyorsunuz.
Arasalar bir dert aramasalar bir dert, ben görümce olsam aramam.
Bu lafi dediyse sana tavsiyem gorumcelerinden akin akin kac.Zamaninda esimde demisti kendimden biliyorumNişanlım gidince samimi olmamı istiyo ablalarım sana görümcelik yapacak insan değiller diyo
canim diyeceklerimizi ne kadar dinler ya da kulak ardi mi edersin bilmem ama sana su kadar soyleyim agir taşı kimse oynatamaz derler hiç arama kimseylede gorusunce samimi olma herkes hakettigini gorur de gec benim kv beni hic aramazdi ve bi baktım ailemide aramamaya basladi gorumcem dunya iyisidir inan cok severim ama en nihayeti gorumcedir ve onada cok kiymet vermemem gerektigini arkamdan konustugunu duyunca anladim halen severim ama güvenmiyorum artikYaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
On senelik evliyim özel olarak gorumcemi hic aramadım esim aradiginda bende konustum saygı çerçevesinde yürüyor ailevi iliskimizYaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
Yaklaşık 2 aylık nişanlıyım.Nişanlım ve ailesi ankarada yaşıyolar.nişanlandığımızdan beri ben görümcelerimle 1defa kayınvalidemle sayısız konuştum ben aradım.Kayınvalidem 1 kere aradı beni neden aramıyorsun diyo.Ama görümceler hiç aramadı.Nişanlım sen ara dedi bende aramam deyince tamam dedi.Beni halen aramadılar bu kadar zaman onları sevemiyorum belki iyilerdir ama sevemiyorum.Nişanlım haftada 2 gün onlarda arayın demiyor sanırım düşünmüyorum o böyle yaptıkça onlardan ve nişanlımdan soğuyorum.pişman oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?