KV ve KP her gün bebeğimi görmek istiyor normal mi?

Bütün bunları, özellikle de şu son “süt anne bulma” saçmalığını bana yapsalardı ciddi olay çıkarırdım. İyi dayanmışsınız.

Evet söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Kendi de söylüyor zaten torun sevgisi başka oluyormuş biz çocukları büyütürken hiç bişey anlamadık şimdi ne güzel karnı doyuyo üstü değişiyo bize geliyo seviyoruz diye. Gerçekten de öyle oluyodu ben emziriyordum altını falan değiştiryodum eşim kapıda bekliyordu çocuğun işi bittiği gibi dedesine götürüyodu neymiş güya ben dinleneyim diye yapıyormuş ben de nasılsa iki hafta kalıcaz sabredeyim belki diğer KV kp’lerde böyledir normaldir ben bunlara uyuz oluyorum diye bana batıyordur diye düşündüm ama gördüm ki çokta normal değil demekki benim gibi çok gelin var bu durumlardan rahatsız olan

Bir de bebeğinizi annem/babam diyerek seviyorlar mı onu sormak istiyorum size? Benim dışımda birinin bebeğimi annem babam dye sevmesini kabul edemiyorum
Benim de annem de sizin kv gibiydi. Maalesef cocugumu kendi kuklasi yapmak icin hazirlik yapiyordu... bundan baska olaylar da varsa size ya da esinize karsi, yuksek ihtimal niyetleri iyi degil

Ben onlar için evimde bebekle hazırlık yapmamak için gitmeyi tercih ettim başka bi sebebi yok eşime de şart koştum Martta onların bulunduğumuz şehirde işleri var mecbur gelecekler o zamana kadar ne ben giderim nede onlar gelmeye kalksın diye o da bunu kabul ederek çıktık yola bakalım bi sonraki aşamada yine drama queen görümcem özelden yazacak mı eşime gelin yada biz gelelim Vs diye merak ediyorum

Hadsiz söylemleri olmasa da hep gitmeyin yine de . Dediğim gibi ben gitmeyecektim eşimde ısrar etmedi aslında ben gideyim dedi bende adam gidecek herhlde ne olur ne olmaz diye oğlumla seni yalnız bırakmayız dedim .. ben öncesinden demeye başlamıştım gidemem bi yere oğlumun rutinini bozamam hastalık var diye 4ay oldu . Görümcem ikisini de getirebilir aslında ama evde 4 tane köpek baktığı için bırakıp getirmiyor annesini babasını . Kendileri gelmezler . Benimde işime geliyor açıkçası ..

Bütün bunları, özellikle de şu son “süt anne bulma” saçmalığını bana yapsalardı ciddi olay çıkarırdım. İyi dayanmışsınız.
Bazen insan ne yapacağını bilemiyor işte aman ara bozulmasın aman huzurumuz kaçmasın diye diye kendi iç huzurumu kaçırdım ne yazıkki

Böyle bi adami ciddiye alip sinirlenmek hata olur zaten cahil bi ayi oldugu yuzbin km öteden belli de. Kendisi sen hamileyken karsisinda az bisey açık kiyafetle oturdun diye bile küslük bulmustu süt annenin memelerini yerli yersiz her ortama sokuyor oluşu cok abes değil mi. El kızı senin adetini bilmez baba yanında çıkarır emzirir de kendi evine giremez olursun de bi daha derse :)

Herkes uzaktaki torunlarını çocuklarını özler. Ee napalım kimse ailesinin dizinin dibinden ayrılmasın o zaman. Söylemleri de çok itici. Her şeyin de b.kunu çıkartmasınlar canım aaa

İlk turunsa ilk torun.
Ne görümcenin ağlıyorlar demesi doğru ne de kayinpederin densiz lafları.
Ben cevap vermeden duramazdım sanırım. Ne demek süt anne falan?
Sürekli de gitmeyin. Herkesin torunu oluyor abartmanın bir manası yok.

Bazen insan ne yapacağını bilemiyor işte aman ara bozulmasın aman huzurumuz kaçmasın diye diye kendi iç huzurumu kaçırdım ne yazıkki
Bozulsun. Neden sürekli ara bozulmasın diye uğraşıyorsunuz ki? Karşı tarafın ara bozulmasın gibi bir gayesi yok gördüğünüz gibi. Ne olacaksa olsun. Eşiniz umarım arkanızdadır.

Keşke bizimkiler bi kedi köpek hayvan sahiplenselerde onun bakımını üstlenip bu çocuk sevdalarını onun üzerinde yaşasalar. O kadar işsizlerki evin içinde ya birbirlerine sarıyorlar ya sülalenin dedikodusunu açıp kardeşler arasında yapıyorlar ya da torunda torun diyorlar.Dedesi bebeğim yanında uyurken bile videosunu açıp izliyordu size bu kAdarını söyliyim. Takıntılılık seviyesini siz burdan anlayın.

Yani ne bıleyım
Cok ozlemeleri de anormal
Ozlemeseler o da anormal
Laflar hepten anormal
Her ay gorupte ona ragmen cok ozlemek agıtlara kalmak daha daha anormal

Bozulsun. Neden sürekli ara bozulmasın diye uğraşıyorsunuz ki? Karşı tarafın ara bozulmasın gibi bir gayesi yok gördüğünüz gibi. Ne olacaksa olsun. Eşiniz umarım arkanızdadır.
İlk zamanlar kök ailesiyle arayı bozmaktan daha korkak davranıyordu ve ona yönelik hal hareketleri de oldu ne yazıkki hatta bu sebeple büyük bir kavga da ettik boşanmanın eşiğine gelecek kadar ne söylemek istiyorsam söyledim hatta sümsük gibi davranıyorsun yaptıklarını gözden geçir senin babanın yanımda bebeğimi babam diye sevmesi beni rahatsız ediyo seni etmiyor mu afedersin de dedim bu laflarımdan sonra bi çeki düzen verdi gibi kendisine.Bana fırsat vermeden kendisi cevap veriyor artık

Yani ne bıleyım
Cok ozlemeleri de anormal
Ozlemeseler o da anormal
Laflar hepten anormal
Her ay gorupte ona ragmen cok ozlemek agıtlara kalmak daha daha anormal
Keşke mesajları atabiliyor olsaydım da görseniz istisnasız her gün özledik görelim. Bebek uyuyor mu arayın görelim. Hastaneye gidiyoruz mesela foto atıyo eşim hastanedeyiz şı an diye tmm eve geçince arayın görelim. Bu nedir ya kafayı yemiş gibiler

Buarada ben de artık daha akıllıca hareket ediyorum.Mesela martta bulunduğumuz ile gelecekler görümcemin burda sınava girmesi gerekiyor onun sınava gireceği tarihi biliyorum ben de tam o tarihi kapsayacak bi seyahat programı yapıyorum ki görüşmeyelim diye. Ama umarım biz program yaptık diye bir hafta öncesinden falan gelmeye kalkmazlar bundan da korkmuyor değilim

Cok yorucu
Esınız ne diyor bu duruma
Serzenıste bulundunuz mu hıc

Sizinkilerin ilişkileri mesajları nasıl? Yani sizin anne babanız ne der? Görmek ister mi?
Benim annem vefat etti babamla da görüşmüyorum. Bir tek teyzem var o da bu şekilde rahatsız edici davranmaz asla,aramadan önce sorar kızm müsait misin araşalım seni de bebeği de özledim göreyim yüzünüzü diye. Usül budur bence annem hayatta olsaydı bence o da bu şekilde davranırdı bizimkilerin yetiştirilme tarzı kesinlikle bunlarınki gibi değil

Bi de bu lafları ben lohusayken söylüyordu sürekli sütümün yetmediği düşüncesinin olduğu dönemde. Yetemiyormuyum acaba diye ağladığım bi dönemdi. İllalah ettim ve nefret ediyorum kendisinden. Eşimde her şikayet edişimde ben de babamdan hoşlanmıyorum saygısız ama ne yapayım babam sonuçta bize kötü bişey olsa yine her şekilde o koşacak derdimize bi de ilk torunları o nasıl yetişmişse öyle davranıyor falan diyerek normalleştirmeye çalışıyor kendi içinde

Cok yorucu
Esınız ne diyor bu duruma
Serzenıste bulundunuz mu hıc
Her mesajı gördüğümde ben de eşimin yanına gidip annenler kendisine bi meşgale mi bulsa acaba artık çünkü şıktı bu kadarı fazla değil mi her gün her gün sencede eminim başka babane dedeler böyle değildir diyorum bana başkalarını örnek vererek bu da bunu yaşıyo şuda bunu yaşıyo abartma sende torunları tabi görecekler ayrıca sen aramıyorsun ben arayıp gösteriyorum işte hem gelmesinler/gitmeyelim diyosun hem de aramayalım göstermeyelim istiyosun abartıyorsun diye cevaplar veriyor.özlenir de her günde değil araya biraz zaman girer o zaman özledik konuşalım dersin anlarım ona da lafım olmaz diyorum ama nato kafa NATO mermer

Maalesef hiç normal değil.Tüm aile sorunlu.Allahtan eşin onlara çekmemiş yani oda babası gibi olsaydi delirirdin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…