Evet söylediklerinize harfiyen katılıyorum. Kendi de söylüyor zaten torun sevgisi başka oluyormuş biz çocukları büyütürken hiç bişey anlamadık şimdi ne güzel karnı doyuyo üstü değişiyo bize geliyo seviyoruz diye. Gerçekten de öyle oluyodu ben emziriyordum altını falan değiştiryodum eşim kapıda bekliyordu çocuğun işi bittiği gibi dedesine götürüyodu neymiş güya ben dinleneyim diye yapıyormuş ben de nasılsa iki hafta kalıcaz sabredeyim belki diğer KV kp’lerde böyledir normaldir ben bunlara uyuz oluyorum diye bana batıyordur diye düşündüm ama gördüm ki çokta normal değil demekki benim gibi çok gelin var bu durumlardan rahatsız olanKendine ait bir hayati olmayan cocugu kendi dogurdu zanneden manyak ebeveynler malesef. Benim kv de cocugu dogurup ona verecegim sanan kendi dogurdu sananlardandi. Surekli annem annem surekli benden sakinma alip baska odaya goturme cabalari. Hep beni istiyor tripleri. Surekli ayilma bayilma. Benim de ruyalarima giriyordu. Irtibati komple kestim. Kocamla bosanma raddesine gelecek hale geldim. Ne oldu anasi melek ben seytan. Bunlar boyle. Sizin esiniz yine lafini soylemis. Siz de susmayin verin veristirin gerekirse kopruleri atin. Sevgi bu degil. Onlarin amaci tam olarak kendi yasayamadiklari hevesi yasamak. Zamaninda dunya derdi kendi ebeveynleri sebebiyle her hevesleri kursakta kalmis. Aynisini siz de yasayin istiyorlar. Akil sagliginizi korumak istiyorsaniz uzak durun. Ben bu ust kusak sevgisi gerekli muhabbetine de cok katilmiyorum. Sinır bilmeyen her sevgi faydadan cok zarar getirir. Herkes rolunu bilsin o zaman tadindan yenmez ama boyle anadan babadan rol calma meraklisi gereksiz tavirlar olmasa da olur.
Benim de annem de sizin kv gibiydi. Maalesef cocugumu kendi kuklasi yapmak icin hazirlik yapiyordu... bundan baska olaylar da varsa size ya da esinize karsi, yuksek ihtimal niyetleri iyi degilBir de bebeğinizi annem/babam diyerek seviyorlar mı onu sormak istiyorum size? Benim dışımda birinin bebeğimi annem babam dye sevmesini kabul edemiyorum
Ben onlar için evimde bebekle hazırlık yapmamak için gitmeyi tercih ettim başka bi sebebi yok eşime de şart koştum Martta onların bulunduğumuz şehirde işleri var mecbur gelecekler o zamana kadar ne ben giderim nede onlar gelmeye kalksın diye o da bunu kabul ederek çıktık yola bakalım bi sonraki aşamada yine drama queen görümcem özelden yazacak mı eşime gelin yada biz gelelim Vs diye merak ediyorumBoldan boldan emersin ha. Terbiyesizlik resmen. Sen görmediğin için bilmiyorsun benimkini bulana bulana emiyor demek varda işte seviyesine dusulmez. Hak etmiyorlar fedakarlığı bence. Özleyen kalksın gelsin sevsin gitsin madem niye ayaklarına gidiyorsunuz
Hadsiz söylemleri olmasa da hep gitmeyin yine de . Dediğim gibi ben gitmeyecektim eşimde ısrar etmedi aslında ben gideyim dedi bende adam gidecek herhlde ne olur ne olmaz diye oğlumla seni yalnız bırakmayız dedimEvet ilk torunları. Ya zaten böyle hadsiz söylemleri olmasa ben de gitmek isterim tabiki görsünler etsinler derim ama bu söylemleri o kadar rahatsız edici ki benim artık rüyalarıma giriyorlar her söyledikleri bana batıyor bundan sebep
Bazen insan ne yapacağını bilemiyor işte aman ara bozulmasın aman huzurumuz kaçmasın diye diye kendi iç huzurumu kaçırdım ne yazıkkiBütün bunları, özellikle de şu son “süt anne bulma” saçmalığını bana yapsalardı ciddi olay çıkarırdım. İyi dayanmışsınız.
Böyle bi adami ciddiye alip sinirlenmek hata olur zaten cahil bi ayi oldugu yuzbin km öteden belli de. Kendisi sen hamileyken karsisinda az bisey açık kiyafetle oturdun diye bile küslük bulmustu süt annenin memelerini yerli yersiz her ortama sokuyor oluşu cok abes değil mi. El kızı senin adetini bilmez baba yanında çıkarır emzirir de kendi evine giremez olursun de bi daha derse :)İşte güya şaka yapıyor kendince. Kelime dağarcığı çok dar olduğu için aklına fikrine pis zihniyetinde ne varsa o geliyor bana görede.Heh oldu Onun süt anneye falan ihtiyacı yok ben başkaları baksın diye mi doğurdum bebeğimi diye bir cevap vermiştim ama adam sanki inat yapar gibi sırıtarak başka bir zaman içinde de aynı sözde şakayı yaptı.Bu sefer hiç cevap vermeden ortamı terkettim bidaha da böyle bi densizlik yapmadı. Umarımda yapmaz eşime de dedim bi daha bu şekilde konuşursa ben de hadsizce bir cevap vericem bıktım diye o yüzden annesine çok istiyorsanız bebek yapında bakın gibi bir cevap verdi zannımca çünkü artık biliyorki tahammülüm kalmadı laflarına cevap vericem defalarca uyardım bana fırsat vermeden kendis cevap vermeye başladı
Bozulsun. Neden sürekli ara bozulmasın diye uğraşıyorsunuz ki? Karşı tarafın ara bozulmasın gibi bir gayesi yok gördüğünüz gibi. Ne olacaksa olsun. Eşiniz umarım arkanızdadır.Bazen insan ne yapacağını bilemiyor işte aman ara bozulmasın aman huzurumuz kaçmasın diye diye kendi iç huzurumu kaçırdım ne yazıkki
Keşke bizimkiler bi kedi köpek hayvan sahiplenselerde onun bakımını üstlenip bu çocuk sevdalarını onun üzerinde yaşasalar. O kadar işsizlerki evin içinde ya birbirlerine sarıyorlar ya sülalenin dedikodusunu açıp kardeşler arasında yapıyorlar ya da torunda torun diyorlar.Dedesi bebeğim yanında uyurken bile videosunu açıp izliyordu size bu kAdarını söyliyim. Takıntılılık seviyesini siz burdan anlayın.Hadsiz söylemleri olmasa da hep gitmeyin yine de . Dediğim gibi ben gitmeyecektim eşimde ısrar etmedi aslında ben gideyim dedi bende adam gidecek herhlde ne olur ne olmaz diye oğlumla seni yalnız bırakmayız dedim.. ben öncesinden demeye başlamıştım gidemem bi yere oğlumun rutinini bozamam hastalık var diye 4ay oldu . Görümcem ikisini de getirebilir aslında ama evde 4 tane köpek baktığı için bırakıp getirmiyor annesini babasını . Kendileri gelmezler . Benimde işime geliyor açıkçası ..
İlk zamanlar kök ailesiyle arayı bozmaktan daha korkak davranıyordu ve ona yönelik hal hareketleri de oldu ne yazıkki hatta bu sebeple büyük bir kavga da ettik boşanmanın eşiğine gelecek kadar ne söylemek istiyorsam söyledim hatta sümsük gibi davranıyorsun yaptıklarını gözden geçir senin babanın yanımda bebeğimi babam diye sevmesi beni rahatsız ediyo seni etmiyor mu afedersin de dedim bu laflarımdan sonra bi çeki düzen verdi gibi kendisine.Bana fırsat vermeden kendisi cevap veriyor artıkBozulsun. Neden sürekli ara bozulmasın diye uğraşıyorsunuz ki? Karşı tarafın ara bozulmasın gibi bir gayesi yok gördüğünüz gibi. Ne olacaksa olsun. Eşiniz umarım arkanızdadır.
Keşke mesajları atabiliyor olsaydım da görseniz istisnasız her gün özledik görelim. Bebek uyuyor mu arayın görelim. Hastaneye gidiyoruz mesela foto atıyo eşim hastanedeyiz şı an diye tmm eve geçince arayın görelim. Bu nedir ya kafayı yemiş gibilerYani ne bıleyım
Cok ozlemeleri de anormal
Ozlemeseler o da anormal
Laflar hepten anormal
Her ay gorupte ona ragmen cok ozlemek agıtlara kalmak daha daha anormal
Buarada ben de artık daha akıllıca hareket ediyorum.Mesela martta bulunduğumuz ile gelecekler görümcemin burda sınava girmesi gerekiyor onun sınava gireceği tarihi biliyorum ben de tam o tarihi kapsayacak bi seyahat programı yapıyorum ki görüşmeyelim diye. Ama umarım biz program yaptık diye bir hafta öncesinden falan gelmeye kalkmazlar bundan da korkmuyor değilimHadsiz söylemleri olmasa da hep gitmeyin yine de . Dediğim gibi ben gitmeyecektim eşimde ısrar etmedi aslında ben gideyim dedi bende adam gidecek herhlde ne olur ne olmaz diye oğlumla seni yalnız bırakmayız dedim.. ben öncesinden demeye başlamıştım gidemem bi yere oğlumun rutinini bozamam hastalık var diye 4ay oldu . Görümcem ikisini de getirebilir aslında ama evde 4 tane köpek baktığı için bırakıp getirmiyor annesini babasını . Kendileri gelmezler . Benimde işime geliyor açıkçası ..
Cok yorucuKeşke mesajları atabiliyor olsaydım da görseniz istisnasız her gün özledik görelim. Bebek uyuyor mu arayın görelim. Hastaneye gidiyoruz mesela foto atıyo eşim hastanedeyiz şı an diye tmm eve geçince arayın görelim. Bu nedir ya kafayı yemiş gibiler
Benim annem vefat etti babamla da görüşmüyorum. Bir tek teyzem var o da bu şekilde rahatsız edici davranmaz asla,aramadan önce sorar kızm müsait misin araşalım seni de bebeği de özledim göreyim yüzünüzü diye. Usül budur bence annem hayatta olsaydı bence o da bu şekilde davranırdı bizimkilerin yetiştirilme tarzı kesinlikle bunlarınki gibi değilSizinkilerin ilişkileri mesajları nasıl? Yani sizin anne babanız ne der? Görmek ister mi?
Bi de bu lafları ben lohusayken söylüyordu sürekli sütümün yetmediği düşüncesinin olduğu dönemde. Yetemiyormuyum acaba diye ağladığım bi dönemdi. İllalah ettim ve nefret ediyorum kendisinden. Eşimde her şikayet edişimde ben de babamdan hoşlanmıyorum saygısız ama ne yapayım babam sonuçta bize kötü bişey olsa yine her şekilde o koşacak derdimize bi de ilk torunları o nasıl yetişmişse öyle davranıyor falan diyerek normalleştirmeye çalışıyor kendi içindeTorun bu sevilir çok özlenir ama kayinpederin seni götürelim süt anne tutalım boldan emersin ne ya.Bu ne biçim laf.Kadının emzirmesinede karışma be amca ya.
Çok hevesliysen karın dogursun bir tanede yahu alıp göturelim sana biz bakalım falan diyor madem.
Her mesajı gördüğümde ben de eşimin yanına gidip annenler kendisine bi meşgale mi bulsa acaba artık çünkü şıktı bu kadarı fazla değil mi her gün her gün sencede eminim başka babane dedeler böyle değildir diyorum bana başkalarını örnek vererek bu da bunu yaşıyo şuda bunu yaşıyo abartma sende torunları tabi görecekler ayrıca sen aramıyorsun ben arayıp gösteriyorum işte hem gelmesinler/gitmeyelim diyosun hem de aramayalım göstermeyelim istiyosun abartıyorsun diye cevaplar veriyor.özlenir de her günde değil araya biraz zaman girer o zaman özledik konuşalım dersin anlarım ona da lafım olmaz diyorum ama nato kafa NATO mermerCok yorucu
Esınız ne diyor bu duruma
Serzenıste bulundunuz mu hıc
Maalesef hiç normal değil.Tüm aile sorunlu.Allahtan eşin onlara çekmemiş yani oda babası gibi olsaydi delirirdin.Bi de bu lafları ben lohusayken söylüyordu sürekli sütümün yetmediği düşüncesinin olduğu dönemde. Yetemiyormuyum acaba diye ağladığım bi dönemdi. İllalah ettim ve nefret ediyorum kendisinden. Eşimde her şikayet edişimde ben de babamdan hoşlanmıyorum saygısız ama ne yapayım babam sonuçta bize kötü bişey olsa yine her şekilde o koşacak derdimize bi de ilk torunları o nasıl yetişmişse öyle davranıyor falan diyerek normalleştirmeye çalışıyor kendi içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?