Senin torunun olunca özlemeyecek misin?Kızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin
Sebep ? Neden bu kadar karşısn bu duruma ?Kızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin
Allahaskina iyimisiniz siz ya dede babaanne onlar aynı şeyi eşiniz yapsa k... yirtarsiniz burada insanların bu zaman da yapabileceği tek şey torun sevmek ken hanımefendi sinir oluyor biraz empati yapın onları sevmiyor olabilirsiniz ama saygı şart onlar olmasaydı ne esiniz nede çocuğunuz olurdu hayatıniz da tabi farklı insanlar olur du diyeceksiniz ama kimse yi leylekler getirmiyorKızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin
Kızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin
Aramızdaki sorun ne kiKızlar bana bi akıl verin kv ve kp çocuğu görmeye geldiler mi sinir oluyorum biliyorum şimdi onların da torunu diyeceksiniz ama ne yapabilirim köyde duruyorlar genelde ama bazen gelip çocuğu özledik demiyorlar mı deli oluyorum. Ben ne yapacam bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?