Kv ve kp min çocuğumu görmesini istemiyorum normal mi

Benim çocuğum yok ama çocuğumun çocuğunu göremesem üzülürdüm

Gormemisin cocugu olmus...
Simdiye kadar torununa zaran veren babaanne yada dede duymadim oper koklar sana verirler korkma. Herkes yaptigiyla sinanirmis yaptigini cekmeden olmezmis insan. Altli ustluyum nasi hevesliler dogcak cocugum icin oyle icten bi sevgileri varki torunlari icin aram iyi degil ama hergun 1 saat onlara birakcam hem severler hem ben evimin isini gorurum. Sizde sinir oluyosaniz cocugu birakin babaannesine cikip gezin onlarda doysun cocuklarina kotu kadin bakisi atmamis olursunuz

Durduk yere mi? Ben de kvmin gormesini istemiyorum mesela ama gecerli sebeplerim var

Aranızda bir sorun mu var? Yoksa bile torunlarını özlemeleri çok normal. Arayıp sormasaydılar bu sefer de "kp ve kv torunlarıyla hiç ilgilenmiyorlar sinir oluyorum" diye konu açardınız.

2 saat önce konuyu açıp,idaha doğrusu bombayı bırakıp gitmek,ilginç
Giriş gelişme sonuç yok,
Köyde yaşıyorlar diye mi görmelerini istemiyorsunuz?Başka gerekçe yok gibi yazınızdan bu anlaşılıyor.
Töbest.

Nasil insan torunlarini göstermez? bu nasil vicdandir !
Torunlar kendi öz evlatlarindan daha cok seviliyor unutmayin!
Sen sevmiyor olabilirsin ama eger görmek istiyorlarsa buda onlarin en dogal hakkidir.
Kendini yerine koy, anla seninde torunlarin olcak birgün..

Son düzenleme:
sorduğun soruya göre bende sana soru sorayım.. ( açıklama yapmadığın için yaniii ))
sen torunun olduğunda özlemeyecek misin??? çocuğun da sana göstermek istemese ne hissederdin!!

Sadece kv kp için mı yoksa herkese karşı mı boylesiniz? Eğer herkese karsiysa çocuğunuzu başkalarından kiskaniyorsunuz, esirgiyosunuz diycem de sadece onlara ozelse de muhakkak bı nedeni vardır yani. Geçmişte bir şeyler yaşanmış ve onları sevmiyor olabilir mısınız?

Ilerde evladının evine gelinin veya damadın seni istemiyo diye rahatla gidemez ve torununu özlersen onları anlarsın.

Ben de aynı durumdayım. Kvnin bebeğimi görmesini istemiyorum. Sahte sahte sevgi sözlerinden başka bir şey yok kadında. Benim kv bir acayip. bebeğim bana gelmek istediği anda alıp kaçırıyor diğer odalara çocuğu ben de arkalarında ver çocuğu diye dolaşıyorum. Eşimin annesi evet ama bir yere kadar artık doldum patlamak üzereyim

Şimdi kadın torununu özlese öfff özlemeyip aramasa öfff mırın kırın.. Hayır yani gelin olmal bunu öu gerektiriyor? Ya da kv kp olmak kötü olmayı mı gerektiriyor anlamıyorum ki.. Torununu seviyor ama yapmacık seviyor.. Yok gıcık oluyorum kadına.. Falan fişman bıdıdııı dıbıdıııı..Mesafe koyulması gereken durum olur eyvallah da bu torununu sevebilme imkanını elinden alınmasını gerektrimez.. Çünkü babaanneler, dedeler, annanneler torunlarını sever..! Çok sever hem de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…