Kv ve kp min çocuğumu görmesini istemiyorum normal mi

Yok sadece onlara kars
eşim ne diyeyim bu yaşa gelmişiz diyo pek üzerinde durmuyor ya da bana belli etmiyor. eşim de soğuk ama annem babam napabilirim diyo.

Haklısın çocuklar anlıyor kim gerçekten seviyor. aslında hatayı biraz da eşimde görüyorum ben. O anda eşim müdahale etse biraz sert konuşsa bunları yapacak cesaret bulamaz kv.

Esim ikinci dogumda cok tembihledi sacma sapan konusma diye, o da demedi artik birsey. Önceden iyice tembihlemezsen hic düsünmüyor insani. Ilk dogumumda bana yasattiklari hala aklimda ve de gecmedi ikinci dogumda en azindan esim önlem aldi

İşin garip yanı 5.torun ve diğer torunlarına karşı hiç sevgi göstermeyen bir kadın. İki güzel söz söyler o kadar. Tabi benim kızımı diğer torunlarıyla kıyaslamadan da edemez. Hatta eşimin bebekliğiyle bile kıyaslar. Ki benim en çok nefret ettiğim şeydir kıyaslamak, kıyaslanmak. Böyle giderse kıyas konusunda 3ten fazla uyarmayacağım. Çenesi yüzünden kakası kokmayan torunlarıyla başbaşa kalacak.

Aynı benim eşimin tepkileri. Bir kere uyarsa annesini bu kadar gerilmeyeceğiz.
evet ne yazık ki böyle. kızıyor ama bir şey demiyor. Ben desem suç olacak. susuyorum susunca da bu tür şeylere sebep oluyor görmek istemiyorum mesela. sorunu cozsek konuşarak belki ben de böyle davranmayacagim ama anlayan yok ki

Çok büyük ve geçerli sebepler torun göstermemek için, bravo. Hatta diğer yorumunuzda bahsettiğiniz, kpin sizinle tv izlemesi filan ne büyük sebep, bu bile yeter torun göstermemek için.

Yazık günah ya, maddi destek olmayıversinler ne var? Aç mısınız açıkta mısınız? Hayır sandım ben de size kadar iftira attılar, torunlarına beddua ettiler vs. Size ne eşinizin bebekliğinin nasıl geçtiğinden, size ne onun annesi ile babası ile arasındaki muhabbetin çeşidinden? Yazık ya, benim de bir oğlum var yani kvnizin yerine kendimi koydum da, ayıp vallahi ayıp.

İnsan unutamıyor bu tarz şeyleri haklısın. Ahh bana neler neler yaşattı. Bir de yalancıdır kendisi. Söylediği lafı 5 saniye sonra inkar ediyor. Ben öyle bir şey demedim diyip işin içinden sıyrılıyor. Eskiden eşim bana inanmazdı yalancı annesine inanırdı ama o da şahit oldu birçok şeye.
İkinci bebeğim olursa şayet kvyi kendime yaklaştırmayı düşünmüyorum belli bir süre.
Eşinin başından beri yanında olması güzel bir şey yoksa çok daha yıpratıcı oluyor bu süreç emin ol. Boşanmaya kadar gidiyorduk artık..

Ben susmama kararı aldım artık. Saygımdan Sustum, alttan aldım kadın ezmeye çalıştı bundan sonra gösterdiği kadar saygı görecek benden.

Allah korusun boyle gelinlerden. Sanki sadece onun cocugu ayiptir ne olursa olsun kimsenin tek basina oyle bir hakki olamaz..

Bizim vereceğimiz akıllar sana fayda etmez. Sana Allah akıl versin.
Eşimin ailesi de sık sık gelir hatta bazen hergün ve benim oğlum da bayılır eşimin ailesine , o mutlu oluyor ben neden istemeyim , nasıl derim 'gelmesinler' ..
Aranızda bir problem dahi olsa torunlarıyla görüşmelerini katiyyen engelleyemezsiniz. Rahatsız da olmazsınız. Tabi normal bir insansanız.

Klasik sözler. Yok eşime bakmamışlar, çocuk ayrımı yapmışlar, maddi destek olmadılar bla bla bla.
Mübarek gün kalp kırmayayım diyorum ama olmuyor. Aklıma annesine kötü davranan ve aynısını çocuğundan gören bi tanıdığım geldi.
İnsanların neler yaşadıklarını bilemezsiniz. Ama bu duygularla devam ederseniz ilerde inşallah aynısını yaşamazsınız.

Hayırdır etki tepki olayinimi ölçmek istiyorsun yoksa senden kac kisi daha var onumu bilmek istiyorsun.. bosanma olsa dahi onlar torunlarini görmeye hakki var yaw biz türk halki olarak nasil buralara geldik yazik degilmi torundan mahrum birakilan dedelere ninelere... lutfen yapmayalim elimizi vicfanimiza koyalim herkes ektigini bicer bugun onlara yarin bize... benim kayinvalidemler oglumu gorunce cildiriyorlar benimde hosuma gidiyor. Ve oglumu surekli ikazda ediyorum onlar seni çok seviyor sen onlari daha cok sev... diye ne diyim insallah herkes ektigini biçer

İşin garibi kocaları bu durumdan gelinleri kadar rahatsız değiller ve hep ailelerinin yanındalar:) huzursuzluk çıkarmaları boşa yani.. Olan eşleriyle olan bağa oluyor farkında değiller.. Eşleri mesafe koymuyorsa bu durumdan mütevellit gelinlere noluyo çözemedim..

Allah kalbine temizlik versin derim.

Benim kaynanam ile geçmişte sıkıntı yaşamama rağmen uzak yoldan torunu sevmek için geldiğinde 45 gün aynı evde cekmisligim var. Eden bulur. O onun torunu çekmek zorundayim dedim çektim.

neyseki eşin görmüş bazı şeyleri. hak verir sana.

yok ben mahrum bırakmıyorum görüyorlar görmek hakları biliyorum ama benim içim rahat değil ben bunu yenmek istiyorum. yani bebeğim onlarlayken rahat olmak istiyorum. bunun için yardım istedim pek bilmiyorlar çocuk bakmayı, tutmayı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…