Kv ve zaaflarımla oynaması

Evet biliyordu babaannemden istediler gelip o zaman hiç ağzından öyle bir laf duymadım ama evlendiğimiz hafta başladı ben senin çarşafını görücem anne yoktu başında bir hata yapmış olabilirsin diye o gün bugündür ağzında bu laf

bahsettiğiniz konuyu okumadım dolayısıyla yorum da yapmadım. o konuda o şekilde yazıp bu konuda benim gibi yazan varsa yorumunuzun muhattapı onlar olacaktır.

bu konuya gelince evet bence konu sahibesinin kv den farkı yok. canınızı sıkan bir durum karşısında anında cevap vermek kabul edilebilir. örneğin kv si sevilmemiş oğluma yanaşıyor dediğinde gülerek ay annecim kıskandın mı yoksa sende kocana sarıl o da seni sevsin diyerek tepkisini gösterip üstü kapalı ve olayı sidik yarışına çevirmeden lafınıda söyleyebilirdi. bu konudaki kv durmayacak kim daha uzağa işere devam edecek. çocuk gibi kvye whatsuptan laf sokmak nedir allah aşkına..
gerçi sonradan okudum kocası vermiş bu aklı. bugün anasını karısına dalga malzemesi yapan yarın karısını anasına kırdırır. o da ayrı bir konu.

Klasik kaynana kıskançlığı..Oğlunu sizden kıskanmış..Oğlunun kendinden başka bir kadını sevmesi onu çıldırtmış ve bunun acısını sizden sürekli laf sokmaya çalışarak çıkarmış..İnadına daha çok şımarın,inadına daha çok sevin sarılın eşinize..Hiç canınızı sıkmayın çünkü kaynanaların %90 ı böyle..

Haddini aşmış bence.bu durumda yapacağınız şey sert bir cevap vermek.kesinlikle saygınızı,duruşunuzu bozmayın bunu yaparken.bana bunı diyen birine anne de demem yüzüne de bakmam.whatsappdan mesaj falan çocukca direkt cevabı yüzüne karşı verin.mesafe koyun çok yüzgöz olmak iyi değil.

Kocan tabi sarılıp öpüp şımaracaksın iyi yapmışsın az kendini bilsin sevinmesi gerekirken güzel anlaşıyorlar diye oğlum beni unutur diye kudurmuş resmen

İyi yapmışsın haketmiş onun zayıf noktası kuma si sende oradan laf sok çünkü böyleleri laftan anlamaz ben senı cok iyi anlıyorum

Ve şöyle ki o da seni kıskandığı için böyle söylüyor bundan emin ol zamanında kocası onu sevmemiş kendisi ilgisini oğluna vermiş ve şimdi gelini olarak oğlunu elinden aldığını düşünüyor kuma dan çıkarmadığı acıyı senden çıkarmaya çalışıyor. Yine iyi yaptın ama elinden geldiği kadar karşılık verme o zaman daha da için de kalacak ve patlar sinirden:))

ben olsam bu mesajı atmazdım. yanlışa yanlışla karşılık vermişsiniz. bu sizi yücelmez, aksine küçültür. haklı iken haksız olursunuz.

konunuz nereden tutulsa elinizde kalacak cinsten.

ne demek dini nikahımız yoktu.resmi nikahınız varsa,dini nikahınız da vardır.ha "ayrıca" dini nikah kıydırmadık diyorsanız,bunda zor olan neydi de bu kadar beklediniz.bir hoca,iki şahit yeterli.çok zor birşey değil ki dini nikah.

neyse konu benim için inandırıcılığını yitirmiştir bu saatten sonra.

Merhaba, kırgınlığınızı anlıyorum. Çok anlaşılır bir kırgınlık. Sizi üzeni üzme isteğinizi de anlıyorum. Bu da çok anlaşılır bir insani duygudur.

Fakat attığınız mesajlar çok samimiyetsiz. Bunu anlayamadım. "Canım annecim" falan demeniz müthiş yapmacık. Böyle olunca soktuğunuz laf buharlaşıp uçmuyor ki. Bari samimi olarak, eğip bükmeden ve doğrudan lafınızı sokun. :) Mesela bir daha böyle bir şey söylerse: "Allahtan karakterim sağlam annecim valla, sevgisizliği kaldırabilen var, kaldıramayan var." falan diyin bence.

Ha bir de, kayınvalidenizin bu sözlerine kırıldığınızı eşinizle sakin sakin paylaşın. Bunlar beni şöyle şöyle üzüyor diye anlatın. Öfkelenmeden, sinirlenmeden, yapmacık laflar sokmadan.

Çok sevgiler. :)

Kimse seni ve aile yapına dil uzatamaz. Bu düpedüz sövmektir. Sonuna kadar haklısın sokak köpeği değilsin oğlunun namususun. Kv'nin lafları çok ama çok ağırmış az bile yapmışsın diyeceğim de şimdilik böyle yeterli busefer çirkef diye çıkarırlar adını. Kocana şirin görün kinini ona yansıtma ki oda anacı oluvermesin.

Yazdıklarını okudum da detaylı olayların boyutu çok daha farklıymış. İsterse bir asırlık yaşı olsun asla özür dilemediği surece muhatap olma o kadınla tepkin net olsun yoksa omur boyu boyle laflara maruz kalırsın. Oğlu alışmış olabilir anasının laflarına ama sen elkızısın çekmek zorunda değilsin bunuda belirtmelisin özellikle eşine.

Kvniz çok çirkin davranmış. Bence siz iyi bile sabretmişsiniz. Ama bunları yazmak yerine yüz yüzeyken de söyleyebilirdiniz.

Bu mesajı yazmak benim değil eşimin fikriydi ben bir daha görüşmek istemediğimi söyledim eşim de hayır biz mutlu oldukça onlar daha çok kıskanacak asıl intikam budur dedi bundan dolayı yazdım
Yani kayınvalidenizin yaşadıklarından dolayı psikolojisi bozuk olabilir .Tabi ki tepkileri,konuşmaları üzücü.. sizde belki yaşadıklarınızdan dolayı pek iyi düşünemiyor olabilirsiniz o sıkıntıyla tepki vermek istemişsiniz ve en doğrusunu yani bir süre konuşmayarak tepkinizi vermek istediniz.

ama kocanız hayır mesaj yaz bizi daha da kıskansinlar diye sizi yönlendirmesi bana hiç sağlıklı bir davranış gibi gelmedi.

Kocanız için söylüyorum o nasıl evlatmis öyle..Annesinin yaşadıklarını bile bile bunu size yaptırdıysa çok çok hayirsizmis bunca yıllık annesine,bebekken onu tüm kötülüklerden korumaya çalışan annesini bu mesajla psikolojisini daha da bozmuş yazık ki siz de ona uymuşsunuz halbuki ki olgun olan sizdiniz yapmamalıydıniz.

Resmi nikahım 3 yıl önce kıyıldı o zamanlar dini nikah kıyılmadı daha yeni kıydırdık bunda ne sakınca var ki

En iyisini yapmissin valla hak etmis ama keske mesaj olarak degilde yuzune soyleseydiniz burda esinizin buyuk rolu var i engellerse hic birsey diyemez kotu bozmasi lazim bence..

Resmi nikahım 3 yıl önce kıyıldı o zamanlar dini nikah kıyılmadı daha yeni kıydırdık bunda ne sakınca var ki
Bu arada size inandırıcı gelmemiş olabilir kalkıp bir başkasınaa watsaptan mesaj atıp gelip burda neden konu açayım ruh hastası değilim heralde neyse bu kadar insan inanıp yorumda bulunupta sizin kalkıp benim bu zamana kadar neden dini nikah kıymadiğimla ilgilenmeniz açıkçası banada tuhaf geldi neyse yinede yorumda bulunduğunuz için teşekkürler

Mesajınız çok hoşuma gitti çok teşekkür ederşşm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…