Kv ve zaaflarımla oynaması

Eşiniz bostan korkuluğu mu?
Neden annesine demiyor "eşimle böyle konuşma"
Yada" bunlar geçmiş gitmiş şeyler ,neden sürekli konuşuyorsun,artık konuşma bunları"
Çok mu zor yani?
Eşiniz annesini sustursa ,annesi susmadı diyelim,resti çekse bir daha böyle konuşursan eşimi de getirmem kendimde gelmem dese annesi zaten konuşamaz.
Sizin de bu lafları etmenize gerek kalmazdı.
Siz bunları yazdınız ya,muhtemelen kayınvalideniz size daha da bilenecek. Daha kötü şeyler söyleyecek. İyi mi olacak yani böyle.
Ayrıca yüzüne söyleseydiniz herkes oradayken madem söyleyecektiniz.
Konunuzda haklısınız,böyle konuşması yanlış ama sizinde whatsapptan yazmanız tuhaf,yazdıklarınız zaten aşırı tuhaf.

Yani sende iyi laf sokmusun kv hak etmismi etmis evet

Son düzenleme:

Kaynananin yaptigi agir bir sey. Ben aglardim karsisinda. Kocam da annesini suclardi belki. Mesaj atarsk delil de birakmissiniz kotu olmus sanki :)

Bu arada taktik olarak degil de gercekten aglardm. Bu insanlar kendi baslarina gelmez saniyorlar. Rahat rahat konusuyorlar.

Sizin hicbir sucunuzun olmadigi bir konuda densizce konustugu icin ben sizi hakli buldum. Belki ben daha sert şeyler bile soylerdim bilemiyorum .
Insanin anne babasi ile ilgili hak etmediği eleştirilere maruz kalmasi cok üzücü

Yanlış yapmışsınız
Karşınıza alıp anne ben bu laflardan rahatsız oluyorum diye başlayan direk bir konuşma yapsaydınız hak verirdim size. Kv belli ki cahil bir kadın sizde aşağı kalmamışsınız cahillikte. İnsanları elinde olmayan çaresizlikleriyle vurmak ne kadar çirkin ve fütursuz bir hareket. Ve tabi çok büyük bir iddia yazdığınız, babasından kumalı yaşama alışmış eşinizin de bunu yapmayacağını ne biliyorsunuz, düşmez kalkmaz bir Allah. Bu arada eşinize de dikkat edin derim epey tehlikeli bir adam

siz gitmeyin kaynanayı ziyarete eşiniz tek gitsin. ömür boyu aynı şeyleri mi konuşacaksınız?

Tüm sayfaları okudum. Vay anasını, demek koca yazdırmış mesajı.

Size bir şey söyleyeyim mi, evli olduğunuz adam gerçekten tehlikeli bir tip. Kendi anasına ters düşünce belden aşağı vuran adam, sizle ters düşünce de tüm zayıf noktalarınızdan vurmaya kalkacak. Anasının ettiği lafların 2 katını edecek, biliyor hassas noktanızı artık. Ben böyle adamdan ciddi korkarım.

Siz o adama dikkat edin. Anasından da tehlikeli o. Hoş, annesi ne ki, oğlu ne olsun...
Sizi baskıyla oralara götürüp annesiyle iğrenç laf sokuşturmalara gireceğine, adam gibi sizi uzak tutsun ordan, o kadar kıymet veriyorsa. Adama bak, kendi anasını kıskandırmak için karısını ailesinin evine götürüyor. :)
Ana-oğul onların derdi kim kimi lafıyla yaralayabilecek yarışı. Siz arada kalmışsınız bence.

ay cok hosuma gitti cevabin. Agzina saglik bazen kisasa kisas yapmak gerekiyo cunku anlasilan o ki senin kv anca boyle bi dilden anliyo

Kendinizi cok kucultmussunuz ya..
Suan sizin yerinize oturup ben utandim.
Gercekten cok komik bi msj olmus.
Iki dunya bir araya gelse boyle bi msj kimseye atamam birakin kayinvalideyi.
Sizde az degilsiniz.

Terbiyesiz..
Gercekten terbiyesiz bir esiniz var.
Anasina oyle belalti vuran adamin askindan olsem yuzune bakmam.
Pis herif.
O zamanin kosullarini bilemeyiz, neden ikinci kadini kabul etti vs ama kv suan en az 60-70 yaslarinda insandir.
Ayip be ayip.
Kocanla tencere kapak olmussunuz.
Kadin cahildir tamam ama siz kari koca ondan da cahilsiniz.
Kadin sacma konusmus ama size ne demeli.
Yazik gercekten.
Eden bulur, onu bilirim.

Hissettiklerinizde tamamen haklısınız. Ancak yine de bu şekilde paylaşımlara girmeyin. Bence bir daha görüşmeyin zaten en büyük cevaptır.

Kv ye ise söyleyecek laf bile bulamıyorum. Kaç yaşına gelmiş kadınsın. Azıcık dilinin ayarı olsun. Ama dediğinize göre çok küçük yaşta evlenmiş. Kocası ile neler yaşadı. Bu zaman nasıl geldi bilemeyiz. Belli ki sağlıklı düşünemiyor. Kendi eksikliklerini sizinle dalga geçerek gidermeye çalışıyor. Aslında sizin sevgisiz büyüdüğünüzü söylerken kendi sevgisizliğinden bahsediyor bence. Belli ki sevgiye çok aç birisi. Valla ona da üzüldüm açıkcası. Özellikle oğlunun böyle davranması da doğru değil.

Bu şekilde laf sokmalarla görüşmektense hiç görüşmeyin bence. Hiçbir zaman saygıyı kaybetmeyin.

keşke yazmasaydın hiç gerek yok böyle şeylere eşin senin yanındaysa seni seviyorsa kayınvaliden problem olmamalı zaten ilişkiniz mesafeliymiş

Insanlarin başına ne geleceğini allah bilir bu durumlar kakic yapılacak şeyler değil sevimsiz buldum kvyi.iyi yapmışsıniz valla hadsiz.

Kötülüğe karşı kötülükle karşılık vermişsiniz, bence gereksiz ve yakışıksız olmuş ve kvnizden bir farkınız kalmamış.
bir cevabınız varsa size bunu söylediğinde yanındayken daha konuşmalarının sizi rahatsız ettiğini söylemek daha isabetli olurdu.

Ben belki gereksiz bir ayrıntıya takıldım ama kayinvalidenizin üzerine kuma mi geldi.Yoksa kayinvalideniz evli bir adama mi kaçtı?

kv çok ayıp etmiş
sen de iyi yapmıssın bence
ben senın gibi cevap veremezdim ama hak etmiş cidden

o ne yazdı cvp olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…