Çok şükür anlatmak istediğimi anlayan birisi çıktı.Ben de ağaç kavuğundan çıkmadım elbetteki eşimin ailesidir deyip her zaman el üstünde tuttum ne bi saygında kusur ettim ne de bi gönül hatır kırmışlığım oldu. annesi %70 engelli, doğumuma yaklaşık bir ay kala yanımıza geldiler sırf bebek yeni doğduğunda görmek ve ilk banyosunu yaptırmak için hay hay başımın üzerinde yerleri var dedim misafir ettim onunda engelli olduğunu bilerek iş yaptıracak değildim 9 aylık halimle sürekli ev temiz kalsın her an doğuma gidebilirim diye evi temizliyordum eline bi tane bez almışlığı olmadı. Aman eşimin ailesidir çayı kahvesi yemeği eksik olmasın dedim bırakın yemek yapmayı gelip mutfağa bir tane çay doldurmuşlukları olmadı. O da yetmezmiş gibi yazın kavurucu sıcağında kp dışarı çıkmışken temizlik yaptığım esnada şort ve göbeği açık bluz giymiştim eve geldiğindeyse de tansiyonum etkilenir gibi oldu nefes alamadım salonda klima karşısına oturdum kp beni öyle görünce evi terk etti aynı şehirde yaşadığımız akrabalarına gideceğini söylemiş neyse ikna edildi akşam eve geldiklerinde sanki ahlaksızlık yapmışım gibi teyzeme karşı bizim örf adetlerimiz diye mevzuya girdi rahatsız olduğunu kızgınlığının bana değil eşime olduğunu çünkü beni uyarmadığını falan söylediler direkt olarak benim yüzüme bile bakmadığı için cevabı ben değil teyzem verdi,örf adetten bahsedeceksek sizin buraya hiç gelmemeniz lazımdı çünkü kızm her an doğum yapabilir suyu gelir kanaması olur lohusalığında da sürekli emzirmesi gerekecek ne güzel başınızı öne eğip çekip gittiniz biraz gezinip geri dönmüş olsaydınız Kzım da üzerini değiştirirdi o esnada şu an da bunları konuşuyor olmazdık bence konuşmayalım da hiç yaşanmamış kabul edelim dedi ona rağmen o akşam evi terk edip gittiler iki gün sonra da doğumum oldu, sürekli bi hayal kurduğu için torunuyla ilgili eşimde annesine üzüldü sürekli aklı ailesindeydi bu tartışma yaşandığı için çünkü eşime sırt çevirdiler bir anda bu mevzudan ötürü.uzunca bir süre eşim kendini bize veremedi o durumda bile rol çaldılar yani öyle söyleyeyim. Bebek görmesinde de kendisi buradaydı ama dışarı işlerini halletmeye çıktıkları gün misafirleri ayarladılar komşular geldikten sonra kendisi misafir gibi geçti bir köşeye oturdu hizmet bekledi. Yani sürekli ben hizmet eden taraftayım bebeğim küçük, sürekli emziiryorum enerjim yok buna rağmen gık demeden hizmet ediyorum ama oğullarının hanımını insan yerine Koyupta kızım ne diyorsun gelsinler mi diyen yok. Bana kalırsa mevzunun kendi evlerinde oturuyor olmamızla alakası yok. Bu ev onların olmasa da kendilerine bunu hak görüyor olacaklar gibi. Saygısız ve bencil yanları var kendilerini tanıdıkça bunu daha iyi görüyorum.