- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
bayram gelince msj atmak daha mantikli. tum islam aleminin bayrami mubarek olsun yazarsin.
Gururu bir kenara atıp bir büyüklük yapıp neden kendisi adım atmıyor ... ? Madem siz yapacaksınız bunu , mesaj atmayın direkt arayın halini hatrını sorun. Ben şahsen öyle mesajla falan uğraşmazdm ya da alın eşinizi gidin ellerini öpün..
çok haklısınız ama benimle yüzyüze geldiği an kavga edeceğini düşünüyorum ki telefonlarımı bile açmıyordu son açtığında da 2 saat benimle kavga etti,benle sorununu bile anneme vs anlatarak aklınca benle yüz göz olmuyor eski tarz bir kadınBen direk gunduz esim olmadan yanina giderdim. Icimden gecenleri anlatirdim. Ikinizde ayni adami seviyorsunuz. Aranizin kotu olmasi icin bir sebep yok. Sadece esiniz icin bile onu sevdiginizi, bu olanlardab dolayi uzgun oldugunuzu soyleyin. Ya cok dogru, iyiligi iyilik herkesin isi. Kotuluge iyilik er kisinin isi. Gidin konusun oyle mesajla aramayla gidecek bir sogukluk degil bu.
ah keşke o kadar basit olsa. bu dediğiniz normal insanlar için geçerli kv normal değil.Madem adım atmaya karar verdiniz, mesajla olmasın bu... yapın bir kek, akşam çayına 1 saatliğine oturmaya gidin. Öpün elini olsun bitsin...
bayramda şehir dışındaydık kutlamak için aramıştım benle kavga etmişti aramız bozuktu o zamandan beri. asla dinlemiyor o tarz bir kadın değilBence mesaj atmayın. Bayramda arayın, bayramda küslük olmaz diye öğretildi bize, elini öpmeye gelmek isteriz anne diyin. Bırakın o ayıbını anlasın.
eşim bensiz gitmek istemiyormuş bilmiyorum. gitmediğini söylüyor bu süredir. canım telefonlarımı açmıyor ki herkes ara demiş iyi hoş da kadın benle muhatap olmuyor telefonlarımı açmıyor anca ailemden insanları arayarak onlara beni şikayet ediyoreşiniz neden siz olmadan gitmiyor ailesinin yanına peki ? odaa mı 10 aydır görüşmüyor merak ettim.
sorunuza gelince bence mesaj atmayn.. direk arayın sonra nabze göre şerbet verirsiniz ama her daiom bir mesafeniz olsn yoksa yine aynı şeyler yaşanır..
Emin olun oyle bir kadina bir mesaj yada bir arama kesinlikle samimi gelmeyecek. Ve siz adim atmis olmak icin bunu yapmis olacaksiniz. Hicbir sey degismeyecek. Gidin konusmaya calisin. Kavga cikartmadan, cikarsa yukseltmeden, ne duruma gelirse gelsin terslemeden konusun. Baktiniz olmuyor, ben elimden geleni yaptim gorusmek isterseniz arayin beni dersiniz cikar gelirsiniz. Esinizede anlatirsiniz durumu. Gercekten bir sey yapmis olursunuz.çok haklısınız ama benimle yüzyüze geldiği an kavga edeceğini düşünüyorum ki telefonlarımı bile açmıyordu son açtığında da 2 saat benimle kavga etti,benle sorununu bile anneme vs anlatarak aklınca benle yüz göz olmuyor eski tarz bir kadın
aynı şehirdeyiz evet gelmiyorlar canımAynı şehirde misiniz?
Ben olsam mesaj atmam, aramam.
Çaya gider veya çaya çağırırım.
cevap verir mi sanıyorsunuz :) haber yollamış benden adım bekliyormuşAnne cumartesi kahvaltiya sana gelicez uygunmusun?
Madem barışmaya karar verdin konuyu acma. Birşey olmamış gibi git otur.
ben bunu eşim için yapıcam eşim öyle istiyor bir mesaj at niyetini belli et diyor. sanırım eşim bu mesaj üstüne kendisi annesi ile konuşacak bilmiyorumEmin olun oyle bir kadina bir mesaj yada bir arama kesinlikle samimi gelmeyecek. Ve siz adim atmis olmak icin bunu yapmis olacaksiniz. Hicbir sey degismeyecek. Gidin konusmaya calisin. Kavga cikartmadan, cikarsa yukseltmeden, ne duruma gelirse gelsin terslemeden konusun. Baktiniz olmuyor, ben elimden geleni yaptim gorusmek isterseniz arayin beni dersiniz cikar gelirsiniz. Esinizede anlatirsiniz durumu. Gercekten bir sey yapmis olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?