kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

3nity arkadaş gayet kısa ve öz yazmış.
ben de aynısını yazacaktım.
öyle selam naber yazsan da olmaz.
hemen arkadaşın mesajını atabilirsin.
hem onun da cevap vermesi gereken bir mesaj olduğundan, cevap vermezse eşin her şeyi görür.
daha iyisi olamaz.

Eğer kv anlattığınız gibiyse kısa öz ve cevap hakkı doğmayacak şekilde yazmalısınız bence.
eskileri açtıkça işin içinden çıkmak mümkün olmaz.

Eğer kv anlattığınız gibiyse kısa öz ve cevap hakkı doğmayacak şekilde yazmalısınız bence.
eskileri açtıkça işin içinden çıkmak mümkün olmaz.

aynen bence de öyle. mesajınız harika çok teşekkür ederim. gerçekten beni çok büyük bir yükten kurtarmış olacaksınız...

sadece anne yazacağım -çığımı hak etmiyor çünkü.

Kayınvalidenizin derdi belli.
Mesaj atın çaya çağırın diyecektim, gelirlere gelirler gelmezlerse siz elinizden geleni yapmış olursunuz, onu da yanlış anlarlar diyorsunuz.
Geriye mesajla nasılsın iyi misin diye hal hatır sormak kalıyor o da biraz garip geldi bana.

ben bunu eşim için yapıcam eşim öyle istiyor bir mesaj at niyetini belli et diyor. sanırım eşim bu mesaj üstüne kendisi annesi ile konuşacak bilmiyorum
O zaman bir degisiklik olnayacak hayatinizda maalesef. Cunku hatir icin atilan bir mesaj, sonrasinda 3 4 gorusme ve yine tartismalar, yine kavgalar. Icinizden gelmeden samimi davranamazsiniz. Ve bu hatir icin yaptiklarinizi esiniz dahil herkes istemeden oldugunu gorebilecek yasta insanlar.

Mesajla olmaz bence de. Eşinizin yanında arayıp geleceğiz deyin. Açmazsa yada terslerse o da şahit olsun. Gelin derse zaten sorun çözülür. Malesef evinizde mutlu olmak için biraz görmemek duymamak gerek. Benim ablam böyle yapıyor.

Adım atma eşini sensiz gitmeye ikna et

Ben olsam kin tutamayan bı yapım olduğundan sebep,pasta alır öğlen çayına giderdim derinlemesine konuşup bir daha bu tarz problemler yaşamak istemedigimi altını çizerek vurguladım,devam ederse araya mesafe koymak değil,ipleri hepten koparacagimi msjini verirdim. Ben her zaman iyilikten yanayım,dünü yaşadık,bugün yasiyoruz,yarına Allah kerim. Kaybeden siz olamazsınız.( Ne tür problem yaşadığınızı bilmiyorum,yorumum problemin çok büyük olmadığını düşünerek yaptım )

Kv nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…