- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
canım sanırım ben anlatamadım. çaya çağırmak onlara göre ayaklarına çağırmak gelmiyorlar ve gelmediler bu zamana kadar da.Caya davet etmek de bir adim
eşim bensiz gitmek istemiyormuş.
şöyle; kv benim haksız olduğumu düşünüyor bir çok konuda, aile olmak istemediğimi vs söylüyor. aslına bakarsanız kv ye göre her hareketim hata
çok güzel yazmışsınız mesajı sağolun. kısa ve öz
tamam sadece mesaj çekin sizde ister görsün ister görmezden gelsincevap verir mi sanıyorsunuz :) haber yollamış benden adım bekliyormuş
Tamam birlikte gidin işte hafta sonu. Telefonla olacak iş değil. Eşinle gidersen çok tepki de veremez onun yanında. Verirse de eşin senin çabanı ve annesinin tepkisini görmüş olur.bensiz gitmek istemiyormuş
anne yazayım sadece...benim itirazım "anneciğim" kısmına.. gerek yok.
Eğer kv anlattığınız gibiyse kısa öz ve cevap hakkı doğmayacak şekilde yazmalısınız bence.
eskileri açtıkça işin içinden çıkmak mümkün olmaz.
O zaman bir degisiklik olnayacak hayatinizda maalesef. Cunku hatir icin atilan bir mesaj, sonrasinda 3 4 gorusme ve yine tartismalar, yine kavgalar. Icinizden gelmeden samimi davranamazsiniz. Ve bu hatir icin yaptiklarinizi esiniz dahil herkes istemeden oldugunu gorebilecek yasta insanlar.ben bunu eşim için yapıcam eşim öyle istiyor bir mesaj at niyetini belli et diyor. sanırım eşim bu mesaj üstüne kendisi annesi ile konuşacak bilmiyorum
evet, x hanım da yazılmaz yani :)anne yazayım sadece...
Arkadaşlar merhaba, kv ile 10 aydır görüşmüyorduk, kv kendini dünyanın en iyi insanlarından biri sanar, karışışında kendince yanlış olduğunu farzettiği her şeyi düzeltmek için karışır bunu da iyilik yapıyormuş gibi düşünür. eşim de bensiz ailesine gitmiyor ve bu durum onu üzüyor düzeltmek istiyor. çok kavgalar ettik, danışmana vs gittik bakıyorum kv ile küs kalmak şu an bana çözüm değil eşim için bir adım atıp arayı belli bir seviyede tutmaya karar verdim. bir de böyle deneyeceğim bakalım...
şimdi kv aile fertleri aracılığı ile bana haber göndermiş, benle barışmak istermiş ama benden bir adım bekliyormuş. bir mesaj atsam bile olurmuş falan falan.
sizden istediğim yardım; aradan 10 ay geçmiş 10 aydır görüşmediğiniz kv ye adım olarak bir mesaj atacaksınız... ne yazayım? sonuçta özel bir gün değil...
fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim...
kayinvalidenin kisaltimisi,kpde kayinpederin kisaltilmisi.Kv nedir?
kayinvalidenin kisaltimisi,kpde kayinpederin kisaltilmisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?