kv ye bir adım atıyorum, yardımcı olmanızı istiyorum

E iyi de adım bekliyormuş madem gittiğinizde kovacak değil ya...
Eşinizle gidin. Bu kadar çekinecek bir durum yok. Eski mevzuları unutalım, verin elinizi öpeyim, biz böyle olsun istemezdik diyin.
Ona rağmen laf söylerse çıkar gider bir daha görüşmezsiniz olur biter...

Ben mesaj olayina girmezdim.
Gider yuzyuze konusurdum acik acik nelerden hoslanmadigimi,kendisinin ne hatalar yaptigini(tabi sizin de hataniz varsa onu da belirtir ozur dilerdim.)

Cevap vermezse eşinize gösterir ve istediği şeyin barışmak değil sadece ortalikda mixerlik yapmak oldugunu ispatlamış olursunuz.

Eger cevap verirse nabiza göre şerbet. Ama kesinlikle yazili mesaj olsun.
aynen çok iyi anladınız niyetimi yazılı olsun ki eşim de anlasın...

eşim gitmek istemiyor ben de tek başıma gitmek istemiyorum. çünkü eşimde birebir görsün yaptıklarını tavrını istiyorum

Ben mesaj olayina girmezdim.
Gider yuzyuze konusurdum acik acik nelerden hoslanmadigimi,kendisinin ne hatalar yaptigini(tabi sizin de hataniz varsa onu da belirtir ozur dilerdim.)
canım kv benle yüz göz olmamak için konuşmuyormuş, hep annemle şunla bunla arkamdan laf gönderiyor,

aynen çok iyi anladınız niyetimi yazılı olsun ki eşim de anlasın...

Diğer üyelerde yazmış.

Kvnin niyeti barışmak değil. Barışmak isteyen telefona cikar ve diger aile mensuplarini karıştırmaz. Sizin Kv mixerlik derdinde. Tatli dilli bir mesaj yaz ve topu ona at. Eşin umarim anlar annesinin derdini

arkadaşlar sanırım ben eksik anlattım, kv ye ben zaten benimle niyo konuşmuyorsunuz açıkça yüzüme söyleyebilirsiniz hatamı vs böyle bir konuşma yaptım ama benle YÜZ GÖZ OLMAK İSTEMİYORMUŞ CEVABI BU. şimdi eşimde bana bir adım at bir mesaj gönder diyor ben de onu yapıyorum. herkes git demiş de gitmemi istemiyorlar işte.

aynen bu dediğinizi yapmak amacım zaten. konuyu açma amacım da mesajda ne yazayımdı zaten siz olsanız ne yazarsınız ? kaş yaparken göz çıkarmak istemiyorum

canım kv benle yüz göz olmamak için konuşmuyormuş, hep annemle şunla bunla arkamdan laf gönderiyor,

O zaman sen aksam caya cagirabilirsin.
Hem esin de olur.
Hersey konusulur,cok samimi olunmasa da en azindan problem cozulur.
Hic konusmamaktan iyidir.
Zaten bir anda bitmesini bekleyemezsin kuslugun,zamanla olur insallah.

eşim gitmek istemiyor ben de tek başıma gitmek istemiyorum. çünkü eşimde birebir görsün yaptıklarını tavrını istiyorum

Eşiniz gitmek istemiyorsa siz neyi kurcalıyorsunuz?

İyi günler anneciğim,
Bugune kadar anlaşmazlıklarımız oldu ama biz istiyoruz ki aile olabilelim. Küslüğümüz daha fazla uzamasın... e
eğer sizin için de uygunsa el öpmeye gelmek isteriz.

Yazın gönderin madem...
Başını sonunu bilmeden de zor oluyor. Ben sizin haklı olduğunuzu varsayarak özür dilemeye gerek olmadığı için böyle diyorum.. ortada yaptığınız bir saygısızlık varsa özür de dileyin.
Affetmek büyüklüktür falan da yazın... yoksa bence bu doz iyi...
Göndermeden önce mesajı eşinize gösterin onaylasın. Olası ters tepmeye yanınızda olur

O zaman sen aksam caya cagirabilirsin.
Hem esin de olur.
Hersey konusulur,cok samimi olunmasa da en azindan problem cozulur.
Hic konusmamaktan iyidir.
Zaten bir anda bitmesini bekleyemezsin kuslugun,zamanla olur insallah.
gelmiyorlar canım benden bekliyorlarmış ilk adımı

eşim bensiz gitmek istemiyormuş.

şöyle; kv benim haksız olduğumu düşünüyor bir çok konuda, aile olmak istemediğimi vs söylüyor. aslına bakarsanız kv ye göre her hareketim hata

çok güzel yazmışsınız mesajı sağolun. kısa ve öz

Bence mesaj atmayın eşinizi de alın ziyarete gidin o da olmaz diyorsanız önden siz gidin , oturun konuşun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…