KV ye psikolojik baskıdan ötürü dava açmayı dusunuyorum

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim 3 ay eşimden şiddet gördüm 1 aydir ayrı yasıyoruz eski konumda da var darp raporu falan aldim 1 hafta sonra savcı karşısına çıkacağız fakat KV eşime sen de git al demis oysa ben ona hiç bir şey yapmadim kendimi korumak için elini falan çekerken tırnak izim cıktı neyse sorun degil alsın benim derdim kv bana psikolojik baskı yaptı namusuna iffetime laf söyledi oğluna bin kız gelse yine beni unutamaz dedi Allah aşkına akıl verin dava açmayı düşünüyorum ispatlamak adına ne yapabilirim
Yardımcı olun lutfen

Herkesi yalanlarıyla hipnoz ediyor oğlunu zaten boşayacağım fakat hala hıncı inmiyor eşim konuşmak için geldi dava konusunda ve bin defa aradi çabuk eve gel boşanmak degil beni üzen bu kadının yaptıkları yanına kar kalmasin

Evli kalmaya devam edecekseniz bunlar boşa değil mi? Size şiddet uygulayan eşiniz çünkü,kv kendince hinlik düşünüyor ama yarın öbür gün eşimle iyi olayım diye kv ile olan davaya katılabilecek misiniz?

Hayır şikayet ettim 1 aydir ayrıyız onun yüzünü bile görmek istemiyorm

Ben olsam bu kadar canım yandıysa kvye dava açardım bişe çıkmasa da bi çıksın hakim karşısına bi rahatsız olsun bi canı sıkılsın. Zamanında bana bi amir soruşturma açtı ceza almadım ama süreç bile strese soktu beni,o yuzden bişe çıkmaz demeyin midesi bulansın yeter.

Çok haklisin valla bir şey elde edemszem de psikolojisi bozulsun

Evlenme borcunuz mu varmış yahu? 4 aylık evli, ilk 3 ay şiddet sonra ayrılık Vallahi ben böyle adamları karanlık bir odaya kapatıp, allah ne verdiyse deyip bütün kemiklerini kırmak istiyorum.
Keşke yapabilsek sanki kan yerine almis önceleri alttan aldim ama sonunda ben de sabır kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…