KV ye psikolojik baskıdan ötürü dava açmayı dusunuyorum

Bunun gibi o kadar çok dava var ki
Zamanınız ve sabrınız varsa uğraşın ama sonucunda git gel den başka bişey geçmez elinize yani öyle maddi bişey beklemeyin.

Yorumlari okumadim ama daha omce haberlerde gormustum. Bir kadin da kv sine dava acip kazanmisti. Isterseniz bi arastirin.

Şahit var mı? mesaj falan? Aslında kadın hakim karşısında konuşsun zaten ne olduğunu anlarlar.

Nasıl ispat etcem onun yaptıklarını eğer ona dava açmazsam kendime saygını kaybetcem
Hiçbir şey elde edemezsiniz boş yere açmayın davayı elinizde hakaret tarzı bı kanitiniz varsa hakaret davası açabilirsiniz ama şu aşamada mahkemeye sunacaginiz hiçbir gerekçe göremedim ben ayrıca niye kendinize olan sayginizi kaybediyosunuzki bosanarak zaten kendinize olan sayginizi kanitliyosunuz bırakın ilahi adalete yolunuza bakin

Ben de bir şey olacağını sanmiyorum da boşandıktan sonra da yıpratır kişiliğini az çok biliyorum

Valla cesaret verdin şansımı deneyeyim en azindan
Valla anlamıyorum bazı hemcinslerini bazen.biz birbirimizin arkasında durmamız gerekirken olan cesaretimizide kiriyorlar.

kaybedecegin hiçbirşey yok.senin canın yanıyorsa bırak şimdi onlar düşünsün.

önemi yok ama biranda daha değerli olursun emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…