- 28 Kasım 2010
- 42.486
- 141.129
- 798
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Daha da fazla yipranirsiz diye dedim. Caniniza yazik. Esinize acin davayi sikayetci de olun. UgrassinlarEvet ama dediğim gibi ben de sabır kalmadi
Çok uzun sürüyormuş sanirim haklisinizDaha da fazla yipranirsiz diye dedim. Caniniza yazik. Esinize acin davayi sikayetci de olun. Ugrassinlar
Zaten maddiyat degil sadece hukuk uğraşsın istedimBunun gibi o kadar çok dava var ki
Zamanınız ve sabrınız varsa uğraşın ama sonucunda git gel den başka bişey geçmez elinize yani öyle maddi bişey beklemeyin.
Onların uğraşacak yeterince işleri var zaten.Zaten maddiyat degil sadece hukuk uğraşsın istedim
Haklisin sanirimOnların uğraşacak yeterince işleri var zaten.
Yani o ne kadar uğraşacaksa sizde uğraşacaksınız mahkemeye git gel vs
Boşanma davası acacakmissin zaten o 1 1,5 yıl sürer.kv nin de bir o kadar sürer sanırım.Çok uzun sürer mi
Yorumlari okumadim ama daha omce haberlerde gormustum. Bir kadin da kv sine dava acip kazanmisti. Isterseniz bi arastirin.Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim 3 ay eşimden şiddet gördüm 1 aydir ayrı yasıyoruz eski konumda da var darp raporu falan aldim 1 hafta sonra savcı karşısına çıkacağız fakat KV eşime sen de git al demis oysa ben ona hiç bir şey yapmadim kendimi korumak için elini falan çekerken tırnak izim cıktı neyse sorun degil alsın benim derdim kv bana psikolojik baskı yaptı namusuna iffetime laf söyledi oğluna bin kız gelse yine beni unutamaz dedi Allah aşkına akıl verin dava açmayı düşünüyorum ispatlamak adına ne yapabilirim
Yardımcı olun lutfen
Avukata vekalet verirsen gitmezsin hiç.Haklisin sanirim
Çok sagol valla bunu hiç dusunmemistimAvukata vekalet verirsen gitmezsin hiç.
Ailemin hepsi sahitŞahit kimse var mı?
Şahitiniz varsa mahkeme sizi haklı bulur şahit olması yeterliAilemin hepsi sahit
Mesajı yok ama ailemin gözü önünde yaptı yalanlarıyla hakim karşısında bile aklanır ama yine de bir umut benimkiŞahit var mı? mesaj falan? Aslında kadın hakim karşısında konuşsun zaten ne olduğunu anlarlar.
Hiçbir şey elde edemezsiniz boş yere açmayın davayı elinizde hakaret tarzı bı kanitiniz varsa hakaret davası açabilirsiniz ama şu aşamada mahkemeye sunacaginiz hiçbir gerekçe göremedim ben ayrıca niye kendinize olan sayginizi kaybediyosunuzki bosanarak zaten kendinize olan sayginizi kanitliyosunuz bırakın ilahi adalete yolunuza bakinNasıl ispat etcem onun yaptıklarını eğer ona dava açmazsam kendime saygını kaybetcem
Ben de bir şey olacağını sanmiyorum da boşandıktan sonra da yıpratır kişiliğini az çok biliyorumHiçbir şey elde edemezsiniz boş yere açmayın davayı elinizde hakaret tarzı bı kanitiniz varsa hakaret davası açabilirsiniz ama şu aşamada mahkemeye sunacaginiz hiçbir gerekçe göremedim ben ayrıca niye kendinize olan sayginizi kaybediyosunuzki bosanarak zaten kendinize olan sayginizi kanitliyosunuz bırakın ilahi adalete yolunuza bakin
Valla cesaret verdin şansımı deneyeyim en azindanSen birşey çıkmaz boşuna uğraşma vs diyenlere aldırma.aç davayı.
hakimler insanları gayet guzel tanıyorlar.kimin doğru kimin yalan söylediği belli oluyor.
uğraş sonuna kadar.hak verilmez alınır.kimsede hakkını birakma
Valla anlamıyorum bazı hemcinslerini bazen.biz birbirimizin arkasında durmamız gerekirken olan cesaretimizide kiriyorlar.Valla cesaret verdin şansımı deneyeyim en azindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?