KV ye psikolojik baskıdan ötürü dava açmayı dusunuyorum

Bence birşey çıkmaz zaten ayrılıyormuşsunuz görmeyeceksiniz ki bir daha siz önce bir o adamdan boşanın bakalım daha boşanma işini halletmeden kaynanaya dava açmayı düşünmeniz ilginç sadece oğluma bin kız gelse oğlum beni unutamaz demiş bunun için mi dava açacaksınız uğraşacaksınız ne gerek var ki boşanın kurtulun dava açmak daha çok üstünüze gelmesine yol açar

Bir sürü ağza alinmayacak laflar söylüyor gerçekten elimden geleni yapcam bu konuda
Bu lafları duyan birileri oldu mu ya da kv nin sana yazılı olarak söylediği bir şeyler var mı ya da esinle kv nin bu tutumunu konuştuğun eşinin de yalanlamadigi konuşmalar var mı watsapp da falan?

Haklısınız aslında ama insanın içine büyüyor iffetime bile laf soyledi evet ayriliyoruz ama esim kadar onunda etkisi var

Almasak bile hakim karşısına ciksin psikolojik sıkıntılar gorsun
O arada sen daha cok yıpranmaz mısın. Simdi kinle intikam istiyorsun ama.
Ben olsam hastalıklı organı kesip atardım.
Kv ye ders vereyim derken daha cok üzülme. Yani nasıl daha az zleceksen onu yap. Sadece kendi mutluluğuna odaklan onların mutsuzluğuna değil.

Haklisin ama yapamıyorum bunu

Yani insanın evine evlendiği günden beri karışması ve iki insanın gecinmemesinde etkili olması beni bu kadar susmanın sonunda patlatti:)

Hepsi biliyor herkes
Şahitlik yaparlar mı? Bir sor bakalım. Eğer yaparlarsa mis gibi açarsın.şiddet konusuyla birlestirebilirsin.
Eşin seninle tartıştığında kv nin eşinin arkasında durduğunu, onu cesaretlendirdigini, bu yüzden rahatlıkla şiddet uygulayabildigini soyleyebilirsin.sonuçta kv karşı dursa eşin siddet uygulamaz. Malı mülkü var mı bu insanların?

Evet durumu çok iyi onan para da deilim ama cezasını çeksin yengem falan şahitlik yaparim diyor

Reactions: Den
kadın resmen benim canıma kast etti, hiçbir bedel filan da ödemedi yaptıklarından, sezeryan olduğumun ikinci günü bebeği kucağımdan kapıp evden kovdu ve ben salak gibi ne polis aradım ne dava açtım.Yapmam gerekenleri yapmadım.Eğer uğraşacak gücünüz varsa hiç durmayın bence.

Canim benim ya üzüldüm

Evet durumu çok iyi onan para da deilim ama cezasını çeksin yengem falan şahitlik yaparim diyor
Tamam, o zaman sorun olmaz. Evliliğin bozulmasında onun da parmağı varsa bunu da ispat edecek dellilerin de varsa acabilirsin. Ki zaten sahitlerin varmış.
Tek sorun uzun sürüyor, o süreçte yıpranmam diyorsan aç.

Zaten bosanacaksaniz gerek yok ki kaynanaya dava acmaya. Oglunu iade edin kendisine, tursusunu kursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…