- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
Hepsi biliyor herkesAnnen senin akrabalarından birileri falan biliyor mu kv nin bu tutumunu ya da arkadaşın falan var mı bunları bilen sahitlik yaparlar mı?
Bu lafları duyan birileri oldu mu ya da kv nin sana yazılı olarak söylediği bir şeyler var mı ya da esinle kv nin bu tutumunu konuştuğun eşinin de yalanlamadigi konuşmalar var mı watsapp da falan?Bir sürü ağza alinmayacak laflar söylüyor gerçekten elimden geleni yapcam bu konuda
Haklısınız aslında ama insanın içine büyüyor iffetime bile laf soyledi evet ayriliyoruz ama esim kadar onunda etkisi varBence birşey çıkmaz zaten ayrılıyormuşsunuz görmeyeceksiniz ki bir daha siz önce bir o adamdan boşanın bakalım daha boşanma işini halletmeden kaynanaya dava açmayı düşünmeniz ilginç sadece oğluma bin kız gelse oğlum beni unutamaz demiş bunun için mi dava açacaksınız uğraşacaksınız ne gerek var ki boşanın kurtulun dava açmak daha çok üstünüze gelmesine yol açar
O arada sen daha cok yıpranmaz mısın. Simdi kinle intikam istiyorsun ama.Almasak bile hakim karşısına ciksin psikolojik sıkıntılar gorsun
Annemler ailemden herkes duyduBu lafları duyan birileri oldu mu ya da kv nin sana yazılı olarak söylediği bir şeyler var mı ya da esinle kv nin bu tutumunu konuştuğun eşinin de yalanlamadigi konuşmalar var mı watsapp da falan?
Haklisin ama yapamıyorum bunuO arada sen daha cok yıpranmaz mısın. Simdi kinle intikam istiyorsun ama.
Ben olsam hastalıklı organı kesip atardım.
Kv ye ders vereyim derken daha cok üzülme. Yani nasıl daha az zleceksen onu yap. Sadece kendi mutluluğuna odaklan onların mutsuzluğuna değil.
Yani insanın evine evlendiği günden beri karışması ve iki insanın gecinmemesinde etkili olması beni bu kadar susmanın sonunda patlatti:)Şimdiki aklım olsa ben de açardım, kişinin evlenilen şahsın annesi olması, karşısındakine istediğini söyleyip yapabileceği anlamına gelmiyor.Dışardaki vatandaş yaptığında suç olan tüm şeyler kayınvalide içinde geçerli.
Şahitlik yaparlar mı? Bir sor bakalım. Eğer yaparlarsa mis gibi açarsın.şiddet konusuyla birlestirebilirsin.Hepsi biliyor herkes
Evet durumu çok iyi onan para da deilim ama cezasını çeksin yengem falan şahitlik yaparim diyorŞahitlik yaparlar mı? Bir sor bakalım. Eğer yaparlarsa mis gibi açarsın.şiddet konusuyla birlestirebilirsin.
Eşin seninle tartıştığında kv nin eşinin arkasında durduğunu, onu cesaretlendirdigini, bu yüzden rahatlıkla şiddet uygulayabildigini soyleyebilirsin.sonuçta kv karşı dursa eşin siddet uygulamaz. Malı mülkü var mı bu insanların?
kadın resmen benim canıma kast etti, hiçbir bedel filan da ödemedi yaptıklarından, sezeryan olduğumun ikinci günü bebeği kucağımdan kapıp evden kovdu ve ben salak gibi ne polis aradım ne dava açtım.Yapmam gerekenleri yapmadım.Eğer uğraşacak gücünüz varsa hiç durmayın bence.Şimdiki aklım olsa ben de açardım, kişinin evlenilen şahsın annesi olması, karşısındakine istediğini söyleyip yapabileceği anlamına gelmiyor.Dışardaki vatandaş yaptığında suç olan tüm şeyler kayınvalide içinde geçerli.
Canim benim ya üzüldümkadın resmen benim canıma kast etti, hiçbir bedel filan da ödemedi yaptıklarından, sezeryan olduğumun ikinci günü bebeği kucağımdan kapıp evden kovdu ve ben salak gibi ne polis aradım ne dava açtım.Yapmam gerekenleri yapmadım.Eğer uğraşacak gücünüz varsa hiç durmayın bence.
Tamam, o zaman sorun olmaz. Evliliğin bozulmasında onun da parmağı varsa bunu da ispat edecek dellilerin de varsa acabilirsin. Ki zaten sahitlerin varmış.Evet durumu çok iyi onan para da deilim ama cezasını çeksin yengem falan şahitlik yaparim diyor
AminDavadan bi sonuç çıkar mı bilmem ama allahın adaleti sürünürsun onu.
Çok uzun sürer miTamam, o zaman sorun olmaz. Evliliğin bozulmasında onun da parmağı varsa bunu da ispat edecek dellilerin de varsa acabilirsin. Ki zaten sahitlerin varmış.
Tek sorun uzun sürüyor, o süreçte yıpranmam diyorsan aç.
Evet ama dediğim gibi ben de sabır kalmadiZaten bosanacaksaniz gerek yok ki kaynanaya dava acmaya. Oglunu iade edin kendisine, tursusunu kursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?