• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KV ye psikolojik baskıdan ötürü dava açmayı dusunuyorum

Valla anlamıyorum bazı hemcinslerini bazen.biz birbirimizin arkasında durmamız gerekirken olan cesaretimizide kiriyorlar.

kaybedecegin hiçbirşey yok.senin canın yanıyorsa bırak şimdi onlar düşünsün.

önemi yok ama biranda daha değerli olursun emin ol
Kesinlikle iş ciddiye binince aynen öyle olur

Ben de bir şey olacağını sanmiyorum da boşandıktan sonra da yıpratır kişiliğini az çok biliyorum
Bosverin gerçekten bosverin ilahi adalete bırakın er yada geç mutlaka tecelli edecek çünkü yuva bu bı kuşun yuvasini bozmak bile gunahken bir insanın yuvasiyla oynayanin yuvası olmaz emin olun gerçekten boyleleriyle ugrasmaya bile degmez siz asil olun avam insanlarla ugrasmayin

Bence açın namus iftira davası açılabilir .Böyle bir emsal dava vardı galiba .Kv uzaklastırma almıstı .Uzaklastırma aldıysa para cezasıda almıs olabilir tam hatırlamıyorum .
Gelinin basenlerine bakmak için dar kıyafetler giydirip, dalga geçen kv 10 bin tl tazminat ödemişti .

Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim 3 ay eşimden şiddet gördüm 1 aydir ayrı yasıyoruz eski konumda da var darp raporu falan aldim 1 hafta sonra savcı karşısına çıkacağız fakat KV eşime sen de git al demis oysa ben ona hiç bir şey yapmadim kendimi korumak için elini falan çekerken tırnak izim cıktı neyse sorun degil alsın benim derdim kv bana psikolojik baskı yaptı namusuna iffetime laf söyledi oğluna bin kız gelse yine beni unutamaz dedi Allah aşkına akıl verin dava açmayı düşünüyorum ispatlamak adına ne yapabilirim
Yardımcı olun lutfen

ayy ne güzel valla dişli bir gelin..
açın ıspatlamak zorunda değilsiniz. eşinizin yaptığı şiddeti belgelemişsiniz zaten.
o kadının sözlü baskılarını nasıl ıspatlayacaksınızki bence ıspat gerekmez.

Arkadaşlar ben 4 aylık evliyim 3 ay eşimden şiddet gördüm 1 aydir ayrı yasıyoruz eski konumda da var darp raporu falan aldim 1 hafta sonra savcı karşısına çıkacağız fakat KV eşime sen de git al demis oysa ben ona hiç bir şey yapmadim kendimi korumak için elini falan çekerken tırnak izim cıktı neyse sorun degil alsın benim derdim kv bana psikolojik baskı yaptı namusuna iffetime laf söyledi oğluna bin kız gelse yine beni unutamaz dedi Allah aşkına akıl verin dava açmayı düşünüyorum ispatlamak adına ne yapabilirim
Yardımcı olun lutfen

Ispat için birşey yapmana gerek yok git davanı aç zaten kaynanalara dava açma hakkı var şuan. Yeni çıkan bir yasa hakkımda dedikodu yapıyor deseniz bile bir şekilde çıkıyor. Bunu ıspat etmeniz için şahit lazım mı bilmiyorum ama araştırın. Bir kadın davayı kazandı aynen bu olaylardan dolayı.
Şimdi eşin darp raporu alsa da bişey çıkmaz merak etme.

3 sene önce bende açsaydım keşke kv me dava :)
:KK53: Şimdi melake oldu birşey yapamıyorum ama içimde ukte kalmadı değil :KK70:

Ispat için birşey yapmana gerek yok git davanı aç zaten kaynanalara dava açma hakkı var şuan. Yeni çıkan bir yasa hakkımda dedikodu yapıyor deseniz bile bir şekilde çıkıyor. Bunu ıspat etmeniz için şahit lazım mı bilmiyorum ama araştırın. Bir kadın davayı kazandı aynen bu olaylardan dolayı.
Şimdi eşin darp raporu alsa da bişey çıkmaz merak etme.
Çok güzel açıklamışsın teşekkür edrim

Ailem şahit aslında ama vicdan yapıyorlar uğraşma falan diyorlar o yüzden sordum

Ailen şahit olursa kazanırsın zaten. Olmasa da kazanırsın namus bu ya laf ettiği şey basit birşey değil. Ki hakimde anlayacaktır kim haklı kim haksız. Kadının tavırları yetecektir eminim.

Back
X