- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- 133
- Konu Sahibi Samire tmv
-
Bitisik hemen karsisindayimKv ile aynı evdemi yoksa aynı apartmandamı yaşıyorsunuz
Söylüyorum esimde diyor mesela ama yok hasetleniyormusunuz kiskaniyormusunuz da böyle diyorsunuz diyor ben ne dersim tersini diyor hic bildigin vazgecmiyorSize önerim sakın kalıp aklı selim hareket edin çıkın bir akşam kv deye düşündüklerinizi tek tek anlatın bunu böyle yaptığın için böyle oluyor tmm sen iyi niyetlisin ama sen böyle yapınca ben perişan oluyorum gerekirse resti çekin gelin başka türlü düzelmez.
Zaten uzaktaydik buraya tasindik tasinmamiz mumkunatu yok esimde kabul etmez cekip gitmek istiyorum buralardan kimseyi görmek bile istemiyorumTaşının. .
Eşiniz de sizinle aynı fikirdeyse en güzeli uzak olmak taşınma imkanınız varsa taşının kafanız da rahat etsin yoksa taşınma imkanınız tek yapacağınız şey bir olayda sonra küsmek onların böylece sizden uzak kalmasını sağlamak.Söylüyorum esimde diyor mesela ama yok hasetleniyormusunuz kiskaniyormusunuz da böyle diyorsunuz diyor ben ne dersim tersini diyor hic bildigin vazgecmiyor
Zaten uzaktaydik buraya tasindik tasinmamiz mumkunatu yok esimde kabul etmez cekip gitmek istiyorum buralardan kimseyi görmek bile istemiyorum
Hem tasinsam bile budefa surekli bize gelecekler yada kizimi.goturup bizde dursun biraz diye saatlerce orda tutacaklar kizimiTaşının. .
Hem tasinsam bile budefa surekli bize gelecekler yada kizimi.goturup bizde dursun biraz diye saatlerce orda tutacaklar kizimi
Zırt birt gelmez zaten ya kizimi kendi evlerine isterler yada bahcede otururuz bes saniye bile onun yaptiklarin icin yeterBiraz kv ile mesafe koyma şansınız olmaz mı zırt pırt gelip gitmese? Aynı binada oturuyorsunuz anladığım kadarıyla ama biraz uzak tutmaya çalışsanız
Kussek bile küçücük cocuga kusmezler hem budefa surekli annen şöyle boyle diyecekler bundan eminimEşiniz de sizinle aynı fikirdeyse en güzeli uzak olmak taşınma imkanınız varsa taşının kafanız da rahat etsin yoksa taşınma imkanınız tek yapacağınız şey bir olayda sonra küsmek onların böylece sizden uzak kalmasını sağlamak.
Ne bileyim hasta piskobat onlarin yetistirdigini gördük işte herseye susup haksızlığa karsi gelmeyip tum sinirini bizden çıkaran korkak insan işteBencede taşının çünki konussan olmuyo sussan olmuyo. Kp le konussanız o onu durduramazmı. Birde eşinizin size yükseldigini söylediniz neden böyle yapıyor
Hemde nasil yoruldum resmen yaşayan ölü gibiyim ruhum bana ait değil sankiCanım bu evlilik için çok yoruldun farkındayım. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?