KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

hiçbir hakim karısına hamileyken şiddet gösteren adama bebek vermez.
kaldı ki çok büyük bir sorun olmadığı sürece (fuhuş, madde kullanımı vs) bebek annede kalır.
onun size ihtiyacı var babaya değil.

Konuyu okudum. Bide üzüldüm sabah sabah. Acaba bi gelişme varmı diye son sayfaya baktım. İyikide bakmışım.

İnşllah doğru değildir sahte birinin sahte hikayesidir dediğiniz gibi.

Bunu neden yaptıklarına anlam veremiyorum aklıma gelen tek şey normal hayatta kendilerini ifade edemiyor olup, çevresindekilerden yeterince ilgi göremediklerini düşünüyorum. Belkide çocukken aileden gereken ilgiyi sevgiyi alamamış olmaları. Yoksa bir insan neden oturup kafasından uydururki bunca şeyi. Niye zaman harcar.

Allah akıl fikir ihsan etsin.

Bu konu hala kapanmamış konu sahibinin aynı anda başka bir konu da attığı yoruma rağmen . 7 aylık hamileye böyle dayak atacaklar yerlerde sürükleyecekler darp raporu ile uğraşmasına gerek kalmadan o hamile bayan o an kendini hastane de bulurdu . Olayda gün yüzüne çıkardı zaten .

konunun başını okudum inanmadım, bide sonuna bakayım dedim budamı yalancı çıkmış, böyle yalancılar yüzünden yeni üye olupta gerçekyen derdi olanlara inanmıcaz

Buda mı fake be.Duygularımızla oynamaya utanmıyor musunuz fake konu açanlar.Gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlar var ve siz böyle yaparak hem vaktimizi,hemde gerçek konu sahiplerinin hakkını yiyorsunuz.
Bu kadar hayal gücünüz var madem gidin senaryo yazın.Belki tutar.

Kayınvalideniz sizi neden bu kadar sewmiyor..?

Neden sen gelme orda yine huzurumuzu bozarsın dedi..??

Kimse kimseye boşu boşuna takmaz dimi..

Ayrıca korkmayın kızınızı sizden alamaz...

Bu konuda adalet anneden yana..

Zaten çalışan bir bayansınız hiç korkmayın...

Dik durun ve kesinlikle boşanın..

Merhamete gelmeyin, merhamete gelecek insan değiller çünkü...

Süründür.

Sana yaşattıklarını kanıtlaman lazım. Acaba bu konuyu açıp konuşmalarını falan mı kaydetsen? İnsan bu hayatta ne için yaşar ya? Senin gururunu, şerefini ayaklar altına almış eşin resmen.

Ya köpekler gibi pişman olup sana bunca rezilliği yaptığı insanların karşısında senden af dilemeli, yada boşanmalısın bence bu işin oluru yok.

Öncelikle gidip bir darp raporu al, boşanırken eşinin şiddet uyguladığını kanıtlaman için. İkincisi bebeğini asla alamazlar. Bir avukata gidip haklarını öğrenmelisin.

ne vicdansız ahlaksız bir eşin var öyle

baba olmayı kesinlikle hak etmiyor,

boşanmakla en iyisini yaparsın

ne vicdansız ahlaksız bir eşin var öyle

baba olmayı kesinlikle hak etmiyor,

boşanmakla en iyisini yaparsın
Konu sahibi dün bir konuya eşim bana hiç bağırmaz yazmış, başka bir konuda konu sahibini bebeğini senden alamazlar diye teselli etmiş sonra bu konuyu açmış.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm senin için. en doğru kararı vermişsin. anlamıyorum ben bu adamları ya madem öyle sarılsın anasına birlikte yatsınlar artık. insanın asabı bozuluyor. sakın vazgeçme bebeğini senden kimse alamaz korkma. kaldı ki kendi maaşın vs de var. allah yardımcın olsun. bebeğine ve sana sağlık kayınvalidene ve kocana da akıl vicdan ihsan eyleyin

Konu sahibi dün bir konuya eşim bana hiç bağırmaz yazmış, başka bir konuda konu sahibini bebeğini senden alamazlar diye teselli etmiş sonra bu konuyu açmış.

hıı o kunulardan ilham alıp bu konuyu açmış olabilir yani

bende tam bakıyordum ne yazmış diye hakikaten herşeyin sonuna gülücük koymuş

dayak yiyenlere ayrıl göbek bağın mı var filan fişman demiş
millete böyle akıllar verirken
hocanın dediğini yap dediğini yapma felsefesini mi uyguluyor

fake mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…