KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Bu ara insanlar işi gücü bırakıp duygu sömürüsünemi başladı naptı bir konuya girip okuyorum tam yorum yapıcam değişik olaylar çıkmış kk'nın hızına yetişemez oldum

hem bebegi istiyor hemde senin karnindayken bebege iskence ediyor seni döverek öyle mi? manyak herif. Kurtul hemen o adamdan sana ve bebegine sevgisi ve saygisi yokmus bundan sonrada olmaz. Cocuk gibi böyle her dolduruldugunda size patliyorsa sonu gelmez. Ana ogul bes para etmez ahlaksiz insanlar. Ayrica senin yazdiklarina bakilirsa kaynanana bisey demedinki ne bir saygisizlik nede kötü laf bulamadim. ki desen bilen böyle biseyi sana yapmaya asla haklari yok. Anlamiyorum bu insanlari ya esin denecek o ahlaksiz sana öyle siddet uygularken nasiö seyirci kalirlar? neyse ne mal olduklarini gördün anladin artik. Bundan sonra yeni tertemiz bir sayfa ac bebisinle. Allah yardimcin olsun canim cok üzüldüm

Konu sahibi bütün sayfaları bi okusun açıklama yapacak

Dayak yedin ve hiç bir şey olmamış gibi baba evine mi gittin
Ya ben bu kadınları anlamıyorum gerçekten.
Eşim benim kılıma zarar verecek vay onun haline.
İlk gideceğim yer karakoldur. Zaten onlar hastaneye götürüp darp raporu aldırıyorlar.
Sonra da mahkeme süreci.
Valla kusura bakmasın benim bedenim onun ellerinin altında ezilemeyecek kadar kıymetlidir.
Lütfen sizler de ezdirmeyin kendinizi.

konuyu ilk okuduğumda içim cız etti benim canım yandı resmen. ne çeşit bi ruh hastası böyle kurgu yazar ya.

şurada okuduklarım şaka gibi cidden.
annesine karşı seni koruması gerekirken bir de herkesin içinde neler yapmış.
Artık insanlar çocuklarına başkası varken bağırmıyor ki rencide olmasınlar diye.
Bu adamla evli kalacağına cidden maaşın da varmış, kendi hayatını kurmaman için neden yok.

Bi kere yapan herzaman yapar, sakin arada çocuk var diye dönmeyin.Ne hakla döver ,valla okurken sinir oldum.

Canım darp raporu al ve sakın bosanmaktan vazgecme hamile halinle sana bunları yapan ilerde o cocuga da siddet uygular. Mahkeme cocugu babasına vermez henüz anneye muhtac cünkü. Allah size yardım etsin kv ve kocanda Allahından bulsun vicdansızlar...

Konu sahibi online olmuş çıkmış. Ne açıklama yapacak acaba, merak etmiştim.

Canım boşuna üzülme sende bizim gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…