KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Kocam beni dövdü diye konu açıp aynı anda, aynı zamanda şiddet gören bir kadına akıl verip "aaaa kocam bana bir kere bile vurmadı" demenin mantıklı bir açıklaması olacağını sanmıyorum...
Nasıl eğlendin mi bizimle?

arkadaslar yazmayin diye girdim ben de konuya. Neyse ki daha fazla insana duygu somurusu yapamayacak oky belirtmis.
B en de 7 aylik hamileyim. Cok uzulmustum okuyunca diger konularda cok daha agir konu yada durumlarla karsilasmistim okumustum ama bilmiyorum ben de hamile olunca heralde empati kurup cok uzuldum. BU HALIMLE UZDUGU ICIN HAKKIMI HELAL ETMIYORUM. diyecek bisey bulamiyorum normalde cok takilmazdim ama ozel durum olunca demekki etkilenmisim. Yaziklar olsun.

Böyle yapıp da zevk alan var mı gerçekten? ellerine ne geçiyor anlamış değilim.

Aslında benim değil elif diye bir arkadaş dikkat etmiş ben peşine düştüm :)

Ben senin yorumlarını gördüm canım direk paylaşmışsın ondan herhalde dikkatimi sen çektin. Benim kocam bana bağırmaz bile demiş 25 dakika sonra da kocam beni 2 gün önce dövdü diye konu açmış. Başka bir konuyada kimse çocuğunu alamaz demiş burayada ya çocuğumu alırsa demiş. Herhalde okuduğu konulardan alıntılar yaparak harmanlamış bu uyduruk hikayesini

Konunun başlığı bile tuhaf

'bebeğimle boşanıyorum' nedir!

Türkçemizi katletmeseniz artık!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…