KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Konu sahibi psikolojik sorunların olduğunu düşünüyorum bi psikiyatriye görün istersen!

kimse alamaz senden bebeğini maaşında iyi. boşann. boşan demek bizlere kolay gelir ama. bacımmm böyle gitmezzzz. hamileyken vuran adam daha ne beklersin. Allah yardımcın olsun.

Sizler nasıl insanlarsınız ya insanların vicdanları ve duygularıyla oynamaya ne hakkınız var sizin zevk mi alıyorsunuz insanları kandırmaktan hoşunuza mı gidiyor arkadaşım ! az biraz dürüst ol da çık buraya yaptığın yanlışın arkasında dur, bir de hamilesin sözde, gerçi ona bile inanasım yok oldu ki hamilesin inan karnındaki bebeğine acıdım yazık senin gibi bir annesi olacak hasta ruhlu insan !!!!!

tüüüüüü Allah bildiği gibi yapsın seni.fakelerden bıktık usandık be.ne rezil insanlarsınız.fake konu açtım salaklar inandı mı diye düşünüyorsunuz da açıyorsunuz bilmem ama yaptığınız resmen kul hakkı.

Bebeğini kimse senden alamaz hiç merak etme sen.. Heleki gelirinde var.korkma sakın. Hemen darp raporu al. Ve o şerefsiz kocanı süründür.

Tam da "Bu nasıl bir hikaye, bir anda sus be kadın dedi, tokat attı, dövdü, saçımdan sürüdü" diye kendi kendime söylenirken son sayfada fake yazıları gördüm. Ne zevk alıyorsunuz yahu böyle şeyler yazmaktan...

Bu adamdan ne koca olur ne baba. Sen dayak yerken millet seyir mi etti? Ne biçim aile bunlar? Bence kurtar kendini..

bunun tam aynısı ilk okuduğumda içimden geçmişti.. zaten anlatımından belliymiş fake olduuğu

Arkadaslar konum fake degildir ben acili bir bayan olarak buraya yazdim bunlari kk nü uzun suredir takip ediyordum . Ben bu sitede insanlarin dertlerine yardim edildigini kadinlar arasinda bir dayanisma oldugunu saniyordum yazik yazik insanlar boyle dusunup beni uzuyorlar !! Hamile bir bayanim ustelik bebegim uzuntumden ve bu olaylardan duserse siz sorumlusuniz !! Lutfen soru sormayiniz ben burayi insan gibi insan sanmistim beni hayal kirikligina ugrattiniz !

tatlım bana link atabilir misin nicenin banlandığını yeni gördüm hangi konuda geçiyor eski üyeliği vs
Benim eski bir konum yok bu ilk hesabimdi zaten benim adima uydurulan sayfanin adi nedir acaba link atar misiniz ? nasil uyduruyorsunuzbbunu ya igrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…