KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Diğer konulara yaptığınız yorumları nasıl açıklıyorsunuz?
Gerçek gün gibi ortada

Benim eski bir konum yok bu ilk hesabimdi zaten benim adima uydurulan sayfanin adi nedir acaba link atar misiniz ? nasil uyduruyorsunuzbbunu ya igrendim

yok başka bir üyeden bahsediyordum ben senin fake olduğunu düşünmüyorum ama eksikliklerini diğer konularda kompanze ediyorsun, özellikle de dertli insanların konusunda yapmışsın bunu
bırak kendin ol
dayak yemek, ev hanımı olmak vb bunlar utanılacak şeyler değil
hepimiz zor şeyler yaşıyoruz...

eğer gerçekçi olursan yardımcı olabiliriz ancak öbür türlü bir yardımımız olmaz..

Uzuldum cabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))

eşim bana bagirmaz bile dedikten dakikalar sonra tekme tokat dayak yediğinden bahsediyorsun

Takip ediyorsun ama özelliklerinden haberin yok.. Başka konulara yazdığın yorumları biz senin profiline girip görebiliyoruz. Ve sen şu erkek arkadaşından dayak yiyen konuya "BENİM KOCAM BANA BİR KERE BİLE BAĞIRMADI" diye yorum yazdıktan hemen 25 dakika sonra kocam beni dövdü diye konu açtın....
Burada ya kocam çocuğumu eimden alırsa diye ağlıyorsun ama başka bir konuya da " Elinden alamaz mahkeme vermez, ses kayıtlarını al" diye akıl veriyorsun. Pardon ama sen bizi aptal mı sanıyorsun?

konum fake değildir.soru sormayınız. basın açıklaması adeta

merak ediyorum buraya kocam bana sus be kadın dedi, dövdü yazarken farklı konuya neden kocam dünya iyisidir türevi şeyler yazma gereği duydunuz

Bu da bir diğer yorumunuz.

eşim bana bagirmaz bile dedikten dakikalar sonra tekme tokat dayak yediğinden bahsediyorsun
Kusura bakmayinn ben insanlarin uzuldugu yardima ihtiyaci oldugu zamanlarda sizin bir hamile bayani ( beni ) uzduginuz gibi baskalarini uzemem insanim ben ! Bayan zaten acili dahada kendi durumumu yazip canini mi yakayim ? Kusura bakmayin ya ben kalp kirmayi beceremiyorum alin acikladim mutlu oldunuz mu

acitasyona gel hanııım

Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Ayrıca erkek arkadaşından dayak diyen birine benim kocam bana bağırmaz bile demek çok mu hoş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…