- 6 Temmuz 2010
- 9.151
- 13.870
- 498
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Sorulara cevap vermedin ki neyi bekliyorsun?Evet bayanlar aciklama bekliyorum ? Noldu sustunuz mu
Ne diyim allah askina insanlae uzgunler zaten sizin gibi sen fakesin pskolaga gitmelisin ulkemden oscarlik senaristler cikacak mi diyeyim ?? ne diyim hakaret mi edeyim bayana ??Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Ayrıca erkek arkadaşından dayak diyen birine benim kocam bana bağırmaz bile demek çok mu hoş?
Benim Kocam bana bağırmaz bile inşallah sende böyle biriyle karsilasirsin demek mi teselli oluyor ???Kusura bakmayinn ben insanlarin uzuldugu yardima ihtiyaci oldugu zamanlarda sizin bir hamile bayani ( beni ) uzduginuz gibi baskalarini uzemem insanim ben ! Bayan zaten acili dahada kendi durumumu yazip canini mi yakayim ? Kusura bakmayin ya ben kalp kirmayi beceremiyorum alin acikladim mutlu oldunuz mu
Teselli anlayışın değişikNe diyim allah askina insanlae uzgunler zaten sizin gibi sen fakesin pskolaga gitmelisin ulkemden oscarlik senaristler cikacak mi diyeyim ?? ne diyim hakaret mi edeyim bayana ??
Evet oyle oluyor o bayana hic bagirmayacak bir es diliyorumBenim Kocam bana bağırmaz bile inşallah sende böyle biriyle karsilasirsin demek mi teselli oluyor ???
Ne diyim allah askina insanlae uzgunler zaten sizin gibi sen fakesin pskolaga gitmelisin ulkemden oscarlik senaristler cikacak mi diyeyim ?? ne diyim hakaret mi edeyim bayana ??
Bildir tabi ki gerçekler çıksın ortaya.Rica ediyorum lutfen beni uzecek yorumlar yazmayiniz kk ne bildirecwgim !!
Arkadaslar konum fake degildir ben acili bir bayan olarak buraya yazdim bunlari kk nü uzun suredir takip ediyordum . Ben bu sitede insanlarin dertlerine yardim edildigini kadinlar arasinda bir dayanisma oldugunu saniyordum yazik yazik insanlar boyle dusunup beni uzuyorlar !! Hamile bir bayanim ustelik bebegim uzuntumden ve bu olaylardan duserse siz sorumlusuniz !! Lutfen soru sormayiniz ben burayi insan gibi insan sanmistim beni hayal kirikligina ugrattiniz !
Ne yazmami bekliyorsunuz ? Gercekten acikca soyleyin
Kusura bakmayinn ben insanlarin uzuldugu yardima ihtiyaci oldugu zamanlarda sizin bir hamile bayani ( beni ) uzduginuz gibi baskalarini uzemem insanim ben ! Bayan zaten acili dahada kendi durumumu yazip canini mi yakayim ? Kusura bakmayin ya ben kalp kirmayi beceremiyorum alin acikladim mutlu oldunuz mu
Sorulara cevap vermedin ki neyi bekliyorsun?
Kusura bakmayinn ben insanlarin uzuldugu yardima ihtiyaci oldugu zamanlarda sizin bir hamile bayani ( beni ) uzduginuz gibi baskalarini uzemem insanim ben ! Bayan zaten acili dahada kendi durumumu yazip canini mi yakayim ? Kusura bakmayin ya ben kalp kirmayi beceremiyorum alin acikladim mutlu oldunuz mu
Insanlar mutlu oldular ama onlara gercegi yazip uzmektense en azindan bir umut isigi olmak istedim lutfen guzel veya cirkin yorum yapmayiniz ...sende düşündün yalan söyliyim. kadına dedin
Evet bayanlar aciklama bekliyorum ? Noldu sustunuz mu
Birazdan ben suçlu olacağım ban yersem şaşırmamAçıklama yap çabuk neden çıkardın yalanını ortaya
Insanlar mutlu oldular ama onlara gercegi yazip uzmektense en azindan bir umut isigi olmak istedim lutfen guzel veya cirkin yorum yapmayiniz ...
Duust bir insan oldugumdan olabilir mii ?? Herkezi kendiniz gibi gormeyinnAçıklama yap çabuk neden çıkardın yalanını ortaya
Duust bir insan oldugumdan olabilir mii ?? Herkezi kendiniz gibi gormeyinn
Her yorum ayrı olay bari dürüstlükten bahsetmeyinDuust bir insan oldugumdan olabilir mii ?? Herkezi kendiniz gibi gormeyinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?