KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Yorum yazmak zorunda değilsiniz. Ayrıca erkek arkadaşından dayak diyen birine benim kocam bana bağırmaz bile demek çok mu hoş?
Ne diyim allah askina insanlae uzgunler zaten sizin gibi sen fakesin pskolaga gitmelisin ulkemden oscarlik senaristler cikacak mi diyeyim ?? ne diyim hakaret mi edeyim bayana ??

Benim Kocam bana bağırmaz bile inşallah sende böyle biriyle karsilasirsin demek mi teselli oluyor ???

Rica ediyorum lutfen beni uzecek yorumlar yazmayiniz kk ne bildirecwgim !!

Ne yazmami bekliyorsunuz ? Gercekten acikca soyleyin

ben cevaplayayım

öncelikle 32 haftalık bebeğiniz düşmez ancak erken doğum olur stres gibi durumlarda merak etmeyin

arkadaşların sorduğu hiçbir şeye cevap vermemişsiniz ki öne sunduğunuz bahane mantıklı değil.

örneklerle bakalım dayak yiyen bir bayanın konusunda sizin hiç dayak yemediğinizi söylemeniz o insana ekstrem bir mutluluk katmaz. ya da aksine dayak yediğinizi söylemeniz de onun kalbini kırmaz. neden kırsın ki?

bu şuna benziyor. her zaman burada sinirimi bozmuş bir olaydır: aç bir insanın karşısında hapur küpür yemek yemek gibi...

ek: daha önce de söylediğim gibi gerçekten olduğunuz kişi eğer ev hanımı dayak yiyen bir kadınsa ben bunda utanılacak bir durum göremiyorum. ben dahil burada bir çok dayak yiyen kadın oldu. şimdi gerçekleri konuşalım ve o zaman kadın dayanışmasına başlayalım artık olur mu

Sen bildiğin nispet yapmışsın. Acılı insanın sinirini bozmuşsun

TE="pembeolsunn, post: 39655365, member: 661042"]Kusura bakmayinn ben insanlarin uzuldugu yardima ihtiyaci oldugu zamanlarda sizin bir hamile bayani ( beni ) uzduginuz gibi baskalarini uzemem insanim ben ! Bayan zaten acili dahada kendi durumumu yazip canini mi yakayim ? Kusura bakmayin ya ben kalp kirmayi beceremiyorum alin acikladim mutlu oldunuz mu[/QUOTE]
Hımm kadına kocanızın bağırmadığını bile yazdığınızda çok mu mutlu oluyor vay ne kocalar var diyip teselli mi oluyor. Mantıklı sallayın bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…