KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Duust bir insan oldugumdan olabilir mii ?? Herkezi kendiniz gibi gormeyinn

Herkez değil herkes. S ile. Kocasından dayak yemiş bir insan, başka bir kadına beddua eder gibi Allah sana benim ki gibi eş versin demez. Tam tersi der ki, o adamdan uzak dur bak ben ne durumdayım der. Yol gösterir....

Duust bir insan oldugumdan olabilir mii ?? Herkezi kendiniz gibi gormeyinn

dürüst bir insan değilsin.. kaldı ki teselli vermek şöyle dursun yaşamadığın mutluluğu yaşıyor gibi gösterip nispet yapıyorsun.. üstelik bir de sana da benim gibi eş versin diyorsun.. dua mı beddua mı ettin kıza çözemedik..

bu arada ajite etme artık kendini.. 32 haftalık bebek düşmez.

o kız okumadı mı burayı sanıyorsun
Size soyleyeceklerimi kendiniz dusunun lutfen 1 dk surecek simdi siz co kkoti bir hale dustunuz ve konu actiniz konunuza ge.......ı piskiyatriye git ! Fake sin mi densin ustelik hamilesiniz bumu densin isterdiniz yoksa insallah iyi bir es bulursun kendine mi size umut isigi olirdu ha sizin kendi tercihiniz herkez farklidir bende boyle dusunuyorum

Ayrıl ilerde karşına düzgün biri çıkar mutlu olursun derim. Bak benim kocam mükemmel hiç bana bağırmaz demem.

Esim bana hic vurmaz demek ki vurmuyormus yorumda allah snada boyle bir ( bagirmayan iyi bir es ) nasip etsin bu bir beddua midir arkadaslar ?!

arkadaşım bana hamilelikle demagoji yapma akşam akşam asabımı bozma geçen yıl bu zamanlar ben de tam senin haftanda hamile idim güle oynaya ankaraya doğuma. gittim baban yoğun bakımda dediler nasıl neden dememe fırsat kalmadan vefat haberini aldım

merak etme kendi zırvaların yüzünden bebeğine bişey olmaz

"pembeolsunn, post: 39655670, member: 661042"]Size soyleyeceklerimi kendiniz dusunun lutfen 1 dk surecek simdi siz co kkoti bir hale dustunuz ve konu actiniz konunuza ge.......ı piskiyatriye git ! Fake sin mi densin ustelik hamilesiniz bumu densin isterdiniz yoksa insallah iyi bir es bulursun kendine mi size umut isigi olirdu ha sizin kendi tercihiniz herkez farklidir bende boyle dusunuyorum[/QUOTE]
Saçmalardan seçmeler

Esim bana hic vurmaz demek ki vurmuyormus yorumda allah snada boyle bir ( bagirmayan iyi bir es ) nasip etsin bu bir beddua midir arkadaslar ?!

hayır.. ama sen şu durumdayken "benim eşim bana bağırmaz bile allah sana da benim gibi bir eş versin" yalan söylemektir..
sıvama yani pembe..

öncelikle konu sahibine şunu belirteyim ki buradaki herkes sizin için üzüldü (dün gece rüyamda bile kk da size üzülüyordum, doğru düzgün uyuyamadım bile!) ve size yardım etmek için bişeyler yazdı. sonra tutarsızca yorumları görünce doğal olarak hepimiz ayrı bir üzüldük, kandırıldık yani bi nevi. neyse ben başka bişeyi daha merak ettim:

Dalga mi geciyorsunuz aslaaaaa donmem annem babam bana 28 yil boyunca bir tokat bile atmamisken elin oglu atacak ben barisacagim oyle mi ayaklarimi opsun isterse asla barismayacagim !!

Ustelik daha 11 aylik evliyiz bana bunlari yaptilar malesef

şuan 34 yaşındaymışsın 11 aylık evliysen 33 yaşında evlenmişsin ailen de 28 yıl boyunca tokat bile atmamış. aradaki 5 yıl farkı küçük bir matematik hatası mı? bunu ciddi anlamda soruyorum.

Burada herkes konuna ne kadar üzüldü haberin var mı?
Fake çıkmasını istediler sırf sen bu durumu yaşamamış ol diye.
Eğer bu konu sahte ise bir sürü insanın hakkına girdin Allah yardımcın olsun ne diyim başka.

hayır.. ama sen şu durumdayken "benim eşim bana bağırmaz bile allah sana da benim gibi bir eş versin" yalan söylemektir..
sıvama yani pembe..
Yalan ama mutlu ediyor bir ikincisi gunahi benim boynuma size ne oluyor ?? Ne bu siddet bu celal ? ne bu hirs ??

doğru canını yakmayın acı çeken kadına benim kocam bunu yapmaz diye nispet yaparak dahada acı çekmesine yol açın

Ya he he, sabahta girdin hiç bir şey yazmadan çıktın bunları mı düşündün bütün gün? Başka bir konuya bebeğini alamaz, ses kaydı al, diye akıl verip burada bebeğimi alacaklar demen ne demek peki? Biliyorsun alamayacaklarını... Olay şu ki iki konuya yorum yazmışsın ve yazdığın yorumlardan (şiddet ve bebek) bir konu oluşturup buraya açmışsınız. Çok ilginç gerçekten.

Ya hamile bir kadın 32 haftalık bebeğin düşmeyeceğini bilmez mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…