- 24 Mayıs 2010
- 7.752
- 9.873
- 448
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Duust bir insan oldugumdan olabilir mii ?? Herkezi kendiniz gibi gormeyinn
Duust bir insan oldugumdan olabilir mii ?? Herkezi kendiniz gibi gormeyinn
Size soyleyeceklerimi kendiniz dusunun lutfen 1 dk surecek simdi siz co kkoti bir hale dustunuz ve konu actiniz konunuza ge.......ı piskiyatriye git ! Fake sin mi densin ustelik hamilesiniz bumu densin isterdiniz yoksa insallah iyi bir es bulursun kendine mi size umut isigi olirdu ha sizin kendi tercihiniz herkez farklidir bende boyle dusunuyorumo kız okumadı mı burayı sanıyorsun
Ayrıl ilerde karşına düzgün biri çıkar mutlu olursun derim. Bak benim kocam mükemmel hiç bana bağırmaz demem.Size soyleyeceklerimi kendiniz dusunun lutfen 1 dk surecek simdi siz co kkoti bir hale dustunuz ve konu actiniz konunuza ge.......ı piskiyatriye git ! Fake sin mi densin ustelik hamilesiniz bumu densin isterdiniz yoksa insallah iyi bir es bulursun kendine mi size umut isigi olirdu ha sizin kendi tercihiniz herkez farklidir bende boyle dusunuyorum
Esim bana hic vurmaz demek ki vurmuyormus yorumda allah snada boyle bir ( bagirmayan iyi bir es ) nasip etsin bu bir beddua midir arkadaslar ?!dürüst bir insan değilsin.. kaldı ki teselli vermek şöyle dursun yaşamadığın mutluluğu yaşıyor gibi gösterip nispet yapıyorsun.. üstelik bir de sana da benim gibi eş versin diyorsun.. dua mı beddua mı ettin kıza çözemedik..
bu arada ajite etme artık kendini.. 32 haftalık bebek düşmez.
Size soyleyeceklerimi kendiniz dusunun lutfen 1 dk surecek simdi siz co kkoti bir hale dustunuz ve konu actiniz konunuza ge.......ı piskiyatriye git ! Fake sin mi densin ustelik hamilesiniz bumu densin isterdiniz yoksa insallah iyi bir es bulursun kendine mi size umut isigi olirdu ha sizin kendi tercihiniz herkez farklidir bende boyle dusunuyorum
Esim bana hic vurmaz demek ki vurmuyormus yorumda allah snada boyle bir ( bagirmayan iyi bir es ) nasip etsin bu bir beddua midir arkadaslar ?!
Esim bana hic vurmaz demek ki vurmuyormus yorumda allah snada boyle bir ( bagirmayan iyi bir es ) nasip etsin bu bir beddua midir arkadaslar ?!
Dalga mi geciyorsunuz aslaaaaa donmem annem babam bana 28 yil boyunca bir tokat bile atmamisken elin oglu atacak ben barisacagim oyle mi ayaklarimi opsun isterse asla barismayacagim !!
Ustelik daha 11 aylik evliyiz bana bunlari yaptilar malesef
Yalan ama mutlu ediyor bir ikincisi gunahi benim boynuma size ne oluyor ?? Ne bu siddet bu celal ? ne bu hirs ??hayır.. ama sen şu durumdayken "benim eşim bana bağırmaz bile allah sana da benim gibi bir eş versin" yalan söylemektir..
sıvama yani pembe..
doğru canını yakmayın acı çeken kadına benim kocam bunu yapmaz diye nispet yaparak dahada acı çekmesine yol açınKusura bakmayinn ben insanlarin uzuldugu yardima ihtiyaci oldugu zamanlarda sizin bir hamile bayani ( beni ) uzduginuz gibi baskalarini uzemem insanim ben ! Bayan zaten acili dahada kendi durumumu yazip canini mi yakayim ? Kusura bakmayin ya ben kalp kirmayi beceremiyorum alin acikladim mutlu oldunuz mu
Size soyleyeceklerimi kendiniz dusunun lutfen 1 dk surecek simdi siz co kkoti bir hale dustunuz ve konu actiniz konunuza ge.......ı piskiyatriye git ! Fake sin mi densin ustelik hamilesiniz bumu densin isterdiniz yoksa insallah iyi bir es bulursun kendine mi size umut isigi olirdu ha sizin kendi tercihiniz herkez farklidir bende boyle dusunuyorum
Yalan ama mutlu ediyor bir ikincisi gunahi benim boynuma size ne oluyor ?? Ne bu siddet bu celal ? ne bu hirs ??
dürüst bir insan değilsin.. kaldı ki teselli vermek şöyle dursun yaşamadığın mutluluğu yaşıyor gibi gösterip nispet yapıyorsun.. üstelik bir de sana da benim gibi eş versin diyorsun.. dua mı beddua mı ettin kıza çözemedik..
bu arada ajite etme artık kendini.. 32 haftalık bebek düşmez.
Hamile ise bilirYa hamile bir kadın 32 haftalık bebeğin düşmeyeceğini bilmez mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?