KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

Yalan ama mutlu ediyor bir ikincisi gunahi benim boynuma size ne oluyor ?? Ne bu siddet bu celal ? ne bu hirs ??

Ya tamam da işte ben de bunu diyorum kendini mutlu ediyorsun değil mi yalan söyleyerek
Mutlu olmak istiyorsan önce gerçek seni kabullenip korkusuzca ortaya sermelisin
Sakinleş lütfen önce ki düzgün konuşalım
Gerçekleri anlat mesela korkusuzca, olduğun kişiyi kabullen önce
Onunla barış

O yorumda dayak atan es degil bagirmayan es yaziyor okuyun , okumak iyidir :)

aaaa yapmaa! demek "allah sana benim gibi bir eş versin" derken ağzını burnunu kıran ama bunu yaparken bağırmayan bir eş demek istedin.. okumak iyidir tabi ama düşünmek kadar değil..

Yalan beni degil o teselli ettigim kizi mutlu etti !

Sen durust musun ? ben bu dunyada allah sahidim olsun ki hiiic yalan soylemedim hickimseyi uzmedim diyebilir misin de hadi bende ben yalanciyimm diyecegim madem oyle ?

söylediğim hiçbi yalanı bu kadar ısrarla savunmamışımdır seni temin ederim az utanır insan

Arkadaşım illa ki bir insanı mutlu etmek için teselli etmek için yalan mı söylemek gerek? Bunun başka yolu yokmuş gibi. Bir de bebeğim düşerse siz sorumlusunuz falan.Bu ne ya? 7 aylık bebeğin düştüğü nerde görülmüş?

eee yani bağırmasın ama dayak atsın
bisey yazmak istemiyorum artik size allah islah etsin sizi alacak kv deye allah sabir versin artik kv dem bana neden sert mis anlayabiligorum her seyde beni sucluyorsunuz RICA EDIYORUM AZICIK GURURUNUZ VARSA KONUMA YAZMAYIN ARTIK BIKTIM BIKTIM !

Yalan beni degil o teselli ettigim kizi mutlu etti !
Neee mutlu etti öyle mi ? Burada çok var senin gibiler kadın konu açar eşim bana kötü davranıyor diye hemen biri atlar ' ayy benim kociş hiç böyle değildir el üstünde tutar beni çok üzüldüm canımmm ' diye saçma sapan yazanlar. Ama sen hem bu sinir bozucu hareketi yapıp hem de yalan söylüyorsun yuh

Bebeği doğru doğacak hala düşerse diyorsun nasıl düşsün o oradan?
Evet burada insanlar birbirlerinin derdine destek oluyor.
Ben çevremde görmediğim mantıklı ve iyi niyetli insanları görüyorum burada
Bu sana verilen tepki o yüzden
çünkü hepimiz üzüldük çünkü senin durumuna
insan duyguları ile oynanınca böyle oluyor işte
kusura bakma ama senin durumunda birisi giripte başba başka konulara yorum yazma
direk derdini paylaşırdı
sen kızın içine resmen mutluluğu sokmuşsun bu mu umut vermek
onu en can yakan noktasından vurmak mı.

Çok iyi niyetli olsan derdin ki boşver Allah daha iyisini çıkarsın karşısına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…