- 21 Ağustos 2013
- 26.655
- 55.290
- 598
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Yalan ama mutlu ediyor bir ikincisi gunahi benim boynuma size ne oluyor ?? Ne bu siddet bu celal ? ne bu hirs ??
O yorumda dayak atan es degil bagirmayan es yaziyor okuyun , okumak iyidir :)ayrıca beddua olan o kıza kendi eşin gibi bir eş temenni etmen.. neresini anlamıyorsun anlamadık ki..
Ya hamile bir kadın 32 haftalık bebeğin düşmeyeceğini bilmez mi???
Yalan ama mutlu ediyor bir ikincisi gunahi benim boynuma size ne oluyor ?? Ne bu siddet bu celal ? ne bu hirs ??
Sen durust musun ? ben bu dunyada allah sahidim olsun ki hiiic yalan soylemedim hickimseyi uzmedim diyebilir misin de hadi bende ben yalanciyimm diyecegim madem oyle ?az önce dürüstüm diyodun
Bağırmaz ama döver oda iyiymiş.O yorumda dayak atan es degil bagirmayan es yaziyor okuyun , okumak iyidir :)
O yorumda dayak atan es degil bagirmayan es yaziyor okuyun , okumak iyidir :)
O yorumda dayak atan es degil bagirmayan es yaziyor okuyun , okumak iyidir :)
Yalan beni degil o teselli ettigim kizi mutlu etti !Ya tamam da işte ben de bunu diyorum kendini mutlu ediyorsun değil mi yalan söyleyerek
Mutlu olmak istiyorsan önce gerçek seni kabullenip korkusuzca ortaya sermelisin
Sakinleş lütfen önce ki düzgün konuşalım
Gerçekleri anlat mesela korkusuzca, olduğun kişiyi kabullen önce
Onunla barış
dürüstlüğü çok yanlış anlamışım ben:)yahu sen kıza kocam bana bagirmaz bile diyosun sonra kocam beni tekme tokat dövdü. diye konu acıyo sun bu mu dürüstlük
Sen durust musun ? ben bu dunyada allah sahidim olsun ki hiiic yalan soylemedim hickimseyi uzmedim diyebilir misin de hadi bende ben yalanciyimm diyecegim madem oyle ?
Arkadaşım illa ki bir insanı mutlu etmek için teselli etmek için yalan mı söylemek gerek? Bunun başka yolu yokmuş gibi. Bir de bebeğim düşerse siz sorumlusunuz falan.Bu ne ya? 7 aylık bebeğin düştüğü nerde görülmüş?Kusura bakmayinn ben insanlarin uzuldugu yardima ihtiyaci oldugu zamanlarda sizin bir hamile bayani ( beni ) uzduginuz gibi baskalarini uzemem insanim ben ! Bayan zaten acili dahada kendi durumumu yazip canini mi yakayim ? Kusura bakmayin ya ben kalp kirmayi beceremiyorum alin acikladim mutlu oldunuz mu
Sorma hepimiz hatalıyız konu sahibi ak kaşıkdürüstlüğü çok yanlış anlamışım ben:)
bisey yazmak istemiyorum artik size allah islah etsin sizi alacak kv deye allah sabir versin artik kv dem bana neden sert mis anlayabiligorum her seyde beni sucluyorsunuz RICA EDIYORUM AZICIK GURURUNUZ VARSA KONUMA YAZMAYIN ARTIK BIKTIM BIKTIM !eee yani bağırmasın ama dayak atsın
Neee mutlu etti öyle mi ? Burada çok var senin gibiler kadın konu açar eşim bana kötü davranıyor diye hemen biri atlar ' ayy benim kociş hiç böyle değildir el üstünde tutar beni çok üzüldüm canımmmYalan beni degil o teselli ettigim kizi mutlu etti !
Arkadaslar konum fake degildir ben acili bir bayan olarak buraya yazdim bunlari kk nü uzun suredir takip ediyordum . Ben bu sitede insanlarin dertlerine yardim edildigini kadinlar arasinda bir dayanisma oldugunu saniyordum yazik yazik insanlar boyle dusunup beni uzuyorlar !! Hamile bir bayanim ustelik bebegim uzuntumden ve bu olaylardan duserse siz sorumlusuniz !! Lutfen soru sormayiniz ben burayi insan gibi insan sanmistim beni hayal kirikligina ugrattiniz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?