- 17 Şubat 2015
- 78
- 29
- 18
- 45
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
Hayir yalan degil bir bayana birsey yazmisrim onu yalan dedim konu gercektir !!konu yalan mıymış yani tamamen
bisey yazmak istemiyorum artik size allah islah etsin sizi alacak kv deye allah sabir versin artik kv dem bana neden sert mis anlayabiligorum her seyde beni sucluyorsunuz RICA EDIYORUM AZICIK GURURUNUZ VARSA KONUMA YAZMAYIN ARTIK BIKTIM BIKTIM !
kendinizi zeka küpü karsinizdakileri de saf mi sandiniz siz?O yorumda dayak atan es degil bagirmayan es yaziyor okuyun , okumak iyidir :)
Kayınvalideni de böyle TESELLİ (!) ediyorsan n'apsın kadıncağız ayol..bisey yazmak istemiyorum artik size allah islah etsin sizi alacak kv deye allah sabir versin artik kv dem bana neden sert mis anlayabiligorum her seyde beni sucluyorsunuz RICA EDIYORUM AZICIK GURURUNUZ VARSA KONUMA YAZMAYIN ARTIK BIKTIM BIKTIM !
Ya hamile bir kadın 32 haftalık bebeğin düşmeyeceğini bilmez mi???
Ben boyleyim anlatamiyorum galiba herkezin bir yapisi var !! Beni azarlayacaksaniz lutfen yazmayiniz !Bebeği doğru doğacak hala düşerse diyorsun nasıl düşsün o oradan?
Evet burada insanlar birbirlerinin derdine destek oluyor.
Ben çevremde görmediğim mantıklı ve iyi niyetli insanları görüyorum burada
Bu sana verilen tepki o yüzden
çünkü hepimiz üzüldük çünkü senin durumuna
insan duyguları ile oynanınca böyle oluyor işte
kusura bakma ama senin durumunda birisi giripte başba başka konulara yorum yazma
direk derdini paylaşırdı
sen kızın içine resmen mutluluğu sokmuşsun bu mu umut vermek
onu en can yakan noktasından vurmak mı.
Çok iyi niyetli olsan derdin ki boşver Allah daha iyisini çıkarsın karşısına
Diğer yorumları da açıklayın. Bebeğinizin alınamayacağını pekala biliyormuşsunuz.Hayir yalan degil bir bayana birsey yazmisrim onu yalan dedim konu gercektir !!
Yalan ama mutlu ediyor bir ikincisi gunahi benim boynuma size ne oluyor ?? Ne bu siddet bu celal ? ne bu hirs ??
Annem benden once kardesimi 7 aylikken kaybetti ! biliyor musunuz tabi insan halinden ne anlayacaktiniz ki !?Ben hamile değilim ben bile biliyorum
Annem benden once kardesimi 7 aylikken kaybetti ! biliyor musunuz tabi insan halinden ne anlayacaktiniz ki !?
mutlumu etti. iyimisin sen. kadın mazoşistmi mutlu olsun. kadını üzmüşsün farkındamısın. nispet yapmışsın. benim kocam bana bunu yapmaz hiç,ama seninki yapıyor hııııh demişsin. çok mutlu olmuştur çok o kızYalan beni degil o teselli ettigim kizi mutlu etti !
Diğerlerine bile mantıklı açıklama bulamamışken senin sorun çok zorlar konu sahibiniben de daha soruma yanıt alamadım maalesef.
Sen durust musun sen bunu diye bilir misin ? Allah sahidim olsun ki ben hickimseye yalan soylemedim ve kimseyi kirmadim bu dunyada diye bilir misin RICA EDIYORUM BOYLE YAPACAKSANIZ LUTFEN KONUMA YORUM YAZMAYINIZ ! AZICIK GURURUNUZ VARSA LUTFEN BENI DAHA FAZLA UZMEYIN!!Bir kaç mesaj önce bize dürüstlükten bahsediyordun hayırdır ?
O değilde konu sahibi ile en çok ben uğraştım herkese giydirdi bana tek yorum yapmadı
Diğerlerine bile mantıklı açıklama bulamamışken senin yorun çok zorlar konu sahibini
Tatlım bu kadar korkma o nasıl kızını alıyormuş senden bildiğim kadarıyla mahkeme çoğu kez anneye veriyor çocuğu asıl sen ona deseydin bundan sonra banada çocuğunada hasret kalıcaksın. Sen üstünsün unutma onun çocuğunu taşıyorsun istersen sen göstermessin.Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorummmaasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?