KV yuzunden bebegimle bosaniyorum...

bisey yazmak istemiyorum artik size allah islah etsin sizi alacak kv deye allah sabir versin artik kv dem bana neden sert mis anlayabiligorum her seyde beni sucluyorsunuz RICA EDIYORUM AZICIK GURURUNUZ VARSA KONUMA YAZMAYIN ARTIK BIKTIM BIKTIM !

kv almadı beni eşim ile hayatımızı birleştirdik

bisey yazmak istemiyorum artik size allah islah etsin sizi alacak kv deye allah sabir versin artik kv dem bana neden sert mis anlayabiligorum her seyde beni sucluyorsunuz RICA EDIYORUM AZICIK GURURUNUZ VARSA KONUMA YAZMAYIN ARTIK BIKTIM BIKTIM !
Kayınvalideni de böyle TESELLİ (!) ediyorsan n'apsın kadıncağız ayol..

O da bıktı demek ki

Ben boyleyim anlatamiyorum galiba herkezin bir yapisi var !! Beni azarlayacaksaniz lutfen yazmayiniz !

Yalan beni degil o teselli ettigim kizi mutlu etti !
mutlumu etti. iyimisin sen. kadın mazoşistmi mutlu olsun. kadını üzmüşsün farkındamısın. nispet yapmışsın. benim kocam bana bunu yapmaz hiç,ama seninki yapıyor hııııh demişsin. çok mutlu olmuştur çok o kız

Esinizi kalibina s.cayim yaaa afedersiniz ama boyle analarinin agzina bakan erkeklere illet oluyorum arkadas vazgecemiyorsaniz birbirinizden sümuklu oglunla otur Allah yardimcin olsun kardesim Allahin izniyle bebegini alamaz maasinda var zaten pislik herife sakin donme siddet varsa ondan bir cacik olmaz

Bir kaç mesaj önce bize dürüstlükten bahsediyordun hayırdır ?
Sen durust musun sen bunu diye bilir misin ? Allah sahidim olsun ki ben hickimseye yalan soylemedim ve kimseyi kirmadim bu dunyada diye bilir misin RICA EDIYORUM BOYLE YAPACAKSANIZ LUTFEN KONUMA YORUM YAZMAYINIZ ! AZICIK GURURUNUZ VARSA LUTFEN BENI DAHA FAZLA UZMEYIN!!

Tatlım bu kadar korkma o nasıl kızını alıyormuş senden bildiğim kadarıyla mahkeme çoğu kez anneye veriyor çocuğu asıl sen ona deseydin bundan sonra banada çocuğunada hasret kalıcaksın. Sen üstünsün unutma onun çocuğunu taşıyorsun istersen sen göstermessin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…