- 17 Şubat 2015
- 78
- 29
- 18
- 45
- Konu Sahibi pembeolsunn
-
SiZi dinliyorum soru birden baslayalim sorun ne sorunuz varsa buyrunO değilde konu sahibi ile en çok ben uğraştım herkese giydirdi bana tek yorum yapmadı
Diğerlerine bile mantıklı açıklama bulamamışken senin sorun çok zorlar konu sahibini
O yorumda dayak atan es degil bagirmayan es yaziyor okuyun , okumak iyidir :)
Yorumları kopyala yapıştır yapmaya başladıEn çok bana sinir oldu
Yalan beni degil o teselli ettigim kizi mutlu etti !
Birtek beni siz anladniz allah razi olsun bazi arkadaslara ornek olmaniz dilegiyle tesekkur ederim guzel kardesimTatlım bu kadar korkma o nasıl kızını alıyormuş senden bildiğim kadarıyla mahkeme çoğu kez anneye veriyor çocuğu asıl sen ona deseydin bundan sonra banada çocuğunada hasret kalıcaksın. Sen üstünsün unutma onun çocuğunu taşıyorsun istersen sen göstermessin.
SiZi dinliyorum soru birden baslayalim sorun ne sorunuz varsa buyrun
öncelikle konu sahibine şunu belirteyim ki buradaki herkes sizin için üzüldü (dün gece rüyamda bile kk da size üzülüyordum, doğru düzgün uyuyamadım bile!) ve size yardım etmek için bişeyler yazdı. sonra tutarsızca yorumları görünce doğal olarak hepimiz ayrı bir üzüldük, kandırıldık yani bi nevi. neyse ben başka bişeyi daha merak ettim:
şuan 34 yaşındaymışsın 11 aylık evliysen 33 yaşında evlenmişsin ailen de 28 yıl boyunca tokat bile atmamış. aradaki 5 yıl farkı küçük bir matematik hatası mı? bunu ciddi anlamda soruyorum.
Şimdi gelip bilmem kimle ortak hesap kullanıyoruz der moda oldu bu
O bana tesekkur etti o bayan sizin gibi kinci birisi degildi unutmayin herkesi kendiniz gibi sanmayiniz !zannetmiyorum.
benim konuma dayak yemişken biri gelip
"benim eşim beni hiç dövmez bağırmaz bile mıcıhhh" deseydi
sövebilirdim bile o psikolojideyken
gerçekleri konuşmaya başlayacak mıyız artık?
Annem benden once kardesimi 7 aylikken kaybetti ! biliyor musunuz tabi insan halinden ne anlayacaktiniz ki !?
O değilde konu sahibi ile en çok ben uğraştım herkese giydirdi bana tek yorum yapmadı
Diğerlerine bile mantıklı açıklama bulamamışken senin sorun çok zorlar konu sahibini
O bana tesekkur etti o bayan sizin gibi kinci birisi degildi unutmayin herkesi kendiniz gibi sanmayiniz !
Ogretmenim ben bir lisede matematik ogretmeniyim canim birde ozel kurs veriyorum maasim bu kadari buluyor cnmm yaaev hanımı 2500 tl gelir o nasıl oluyo home office bile olsa çalışıyorsun yani
O bana tesekkur etti o bayan sizin gibi kinci birisi degildi unutmayin herkesi kendiniz gibi sanmayiniz !
çünkü o ilerleyen sayfalara bakmadı. . sadece senin ilk mesajını okumuşBirtek beni siz anladniz allah razi olsun bazi arkadaslara ornek olmaniz dilegiyle tesekkur ederim guzel kardesim
Ogretmenim ben bir lisede matematik ogretmeniyim canim birde ozel kurs veriyorum maasim bu kadari buluyor cnmm yaa
Lutfen azcik gururunuz varsa istenmediginiz ywrde durmayin sahsen ben durmam lutfen rica ediyorum yorum yazmayinkız işin gerçeğini bilmiyo ki şimdi gelse bana akıl vereceğine kendine bak dese misal
Ogretmenim ben bir lisede matematik ogretmeniyim canim birde ozel kurs veriyorum maasim bu kadari buluyor cnmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?