- 29 Eylül 2014
- 9.595
- 19.543
- 498
- Konu Sahibi Yazyagmurum68
-
Ya hu istediğini yaparsın. Seçim senin, tercih senin. Açık fotoğrafını göstermek istiyorsan gösterirsin. kimsenin karışmaya hakkı yok sana.Siz herhalde anlamak istediginiz gibi anlıyosunuz ben acık olmak isteyip mllete fotograf göstermek isteseydm kapanmak istemezdim kapandım diyede fotograflarımı göstermeyecemmi ben onu anlayamıyorum yanlısmıyım benim dügün fotografımda acık napablirim yenidenmi cektireyim kimse görmesin diye
O zaman sen anılarını kimseye acıp göstermiyorsun yda paylaşmıyorsun bunda ne kötü bi niyet arıyorsun anlamıyorum niyetim kendimi acık göstermek degil diyorum. Söylediklerinde haklı olablirsin ama söyleyiş şeklin seninde kırdı beni ben kendimi acık halim bu diye göstermek icin koymadm ve senin benim kapalılıgıma saygı duydugunu düsünmüyorum ben bişey sordm siz samimi blmuyorm diyorsnuz burda tatilde mayo giymek fln degildi konumuz. Kvdemin dedigi uslup ve nisan fotografımdı biraz gergnim bu konuda k bkmayın yanls anlasılmasın herkes özgür kararlarında tabiki ve beni ilgilendirmiyor.Dugun fotonuzu elaleme gostermek icin mi cektirdiniz? Ben ani olsun diye cektirilir diye dusunuyorum da o yuzden sordum. Bu tur riskleri siz benden daha iyi biliyor olmalisiniz. Ben oldugum gibi birisiyim, bunun gerekliliklerini yerine getirmekle yukumluyum. Siz de kapaliysaniz kapalisinizdir sizin de kendinize gore yapmaniz gerekenler vardir onu yaparsiniz. Ama aciklara orasini burasini acanlar seklinde cirkin yakistirmalar yapamazsiniz. Bu laf her acik kisiye dokunur ben de dahil. Ben sizin kapaliliginiza saygi duymusum degil mi?
Ben hiç kapalılık bana daha cok yakısıyor kapanayım diye düsünmemiştim canım demekki sen öyle kapanmışsın. Bişey demek istemiyorum haklısnız.Ne guzel ne kadsr anlayisli kv niz var...
Kv de ya adi sizin hayriniza birseyde olsa kotulugunuze konusmus gibi algilamissiniz...
Bence kv niz cok hakli...
Benimde nisan evlilik fotolarimda kollarim bile acik degil sadece sacim acik...
Kimseye gostermedim vermedimde annemler dahil...
Siz neden kapandiniz kapalilik yakistigi icin mi?
İlk mesajınızda kayınvalidenize "sen böyle şeyler söylemzsin normalde kp falanmı söyledi sana bnu dedm," deyip daha sonrada hep emir verirdi diyorsunuz.Zannetmiyorum kvdem bu kadar ince düsünebilcek birisi degil hep emirleriyle yönetmeye calısıyor beni ve herşeye cok müdahale eden biri dogru bi dillede söyleyeblirdi emir vermek yerine. Zaten şunuda bilmesi lazım benim fotograflarımı gösteremiyecegm birisi kayıtlı degil telefonumda.
Bence herkes kendini eleştirmeli ilk önce nerdeyse onları samimi bulmuyorum ama acık olup orasını burasını acanlar samimi diceksniz
Olabilir belkide zaten acık acık söylemiş millet görür laf eder diye blmıyorm kvdemle aramız pek iyi degil sular durulmyor o beni yanls anlar ben onu bundan dolayıda fikri yanls gelmis olablir bana kırıcak bişey söylemedm zaten fikrine saygı duydugum icin degiştirmiştim resmimi.bizim bir arkadaş kapandı geçen yıl, hala face inde açık fotoları duruyor, bi de dudak büzmüş falan, herkes arkasından dalga geçiyor söyleyeyim, kayınvalideniz de alay konusu olmamanız için uyarmıştır belki.
ha dalga geçenlere hak veriyor muyum? hayır, ama dalga geçiyorlar yani.
Yeterince duzgun konustugumu dusunuyorum. Ben herkese saygi duyarim ama siz aciklara orasini burasini acanlar dediginiz icin hos bulmadim bu lafinizi dedim. Neyse ,herkesi.ln nasil yazdigi ortada.O zaman sen anılarını kimseye acıp göstermiyorsun yda paylaşmıyorsun bunda ne kötü bi niyet arıyorsun anlamıyorum niyetim kendimi acık göstermek degil diyorum. Söylediklerinde haklı olablirsin ama söyleyiş şeklin seninde kırdı beni ben kendimi acık halim bu diye göstermek icin koymadm ve senin benim kapalılıgıma saygı duydugunu düsünmüyorum ben bişey sordm siz samimi blmuyorm diyorsnuz burda tatilde mayo giymek fln degildi konumuz. Kvdemin dedigi uslup ve nisan fotografımdı biraz gergnim bu konuda k bkmayın yanls anlasılmasın herkes özgür kararlarında tabiki ve beni ilgilendirmiyor.
Madem saygı duyuyorsunuz o zaman karışmayın derim dügünde acık olupta fotografını sonradan kapandıgı icin göstermek istemeyenler olablir ama göstermek isteyenlerde olablir bende sizin söylediklerini hoş blmuyormYeterince duzgun konustugumu dusunuyorum. Ben herkese saygi duyarim ama siz aciklara orasini burasini acanlar dediginiz icin hos bulmadim bu lafinizi dedim. Neyse ,herkesi.ln nasil yazdigi ortada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?