kvnin acele ettirmesi

Konuyu dagitmak gibi olmasinda size yerlestiler mi peki
Evlendikten sonra 15. İ gun.beklemisler heralde 15 gun yeter diye dusunmusler evli cifte. Valizleri alip geldiler bende gezmeye geldiler saniuorum meger beraber yasayacakmisiz haberim yok bes ay kaldilar baktim gitmiuorlar sonradan konusmalarindan evi kendilerine gore ayarlamalarindan anladim. Cinnet gecirdim evi terkettim ogullari ailem gidecek dedi geldi beni aldi. Geldigimde gitmislerdi. 10 gun sonra geri geldiler. Allah toptan yok etsin ogullarinida onlarin sulalesinide. Nefrwt ediuorum inanki. Kansere yakalandim ben bunalrin yuzunden

Cok gecmis olsun atlattiniz insallah

benimki son hafta nişan gününü değiştirmişti çok büyük kavgalar ettik o zaman. bir daha karışmicam diyip düğün tarihini de 2 ay önceye cekmeye calisti ama esim “ben karşı tarafa bir laf konustum, su tarihte olacak” dedi ve konuyu kapattı. he cok trip attılar ama en azından düğün bizim istediğimiz tarihte oldu

yani böyle seyler olabiliyor. siz kararlı olun. 2 haftadan dolayı kimse gelmelerini istemediğini düsünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…