Kzlar dnde taklan altnlar ne yaptnz?

düğünde değisik değisik bilezikler takıldı bende altınları bilezikleri bozdurup adana burması yaptırdım 5 adet fazla takı sevmem gerısı bankada...

Takılardan bir kısmını bozdurup arabaya gitti.Bir kısmıda evde duruyorken hırsızla gitti,hatta hırsızın aldığının içerisinde iki çocuğumun doğumda takılan altınlarıda vardı....Kısmet....
Sonradan tabiki takılarım oldu ama çalınanlarda içimize oturdu......

eşim düğünden önce evi tadilat ettirmişti borçlanmıstı ve düğün masraflarıda olunca düğünde takılan tüm altınlarımı küpelerimi bile herseyi daha evliliğmizin ikinci günü gidip bozdurdu tek alyansımı bıraktı oldu olcak onuda bozdursaydı nasıl kızıyorum akrabalarımıza gidiyorduk millet soruyordu neden altınlarını takmadın küpe tak bari falan filan nasıl içimde ukte kaldı anlatamam hediye olarak alsa gam yemicem bırakın daha yeni doğum yaptım etraftan gelen 3-5 ufak altınla kendime bilenzik yaptırmak ıstıorum ona bıle ızın vermıyor boks torbası alcakmıs kendine ay allahım çıldırcam

melser sakin verme onlarida.. hani borc olur verirsin yardim olsun diye.. ama boks torbasi icin, yani zevkine istiyor o elindeki bir kac altinida.. cok üzücü yaaa

ben yeni kasa tuttum ziraat den yıllık 60 ayrıca 60 ytl de depozito alıuyorlar en uygunu zraat ama boş kasa bulmak çok zor küçük tutun çokda küçük değil çünkü

takılan paralarla mobilya borcumuzu ödedik
çeyrekleri de altın borç almıştım oları verdik
bilezikleriminde hepsi duruyor şükür kötü gün parası :)
eve alarm taktırdık işyerlerinde olan büyük alarmlardan
içim rahat

azıcık araba için bozdurduktan sonra illa da kalanına dokunmayacağız diyordum ama artık ihtiyaç oldukça ufak ufak bozduruyoruzkafamçokkarıştı
napalım canımız sağolsun:1hug:

biz bir süre bankanın kasasında tuttuktan sonra, ev alırken bozdurduk, iyi destek oldu. ben takmayı sevmem zaten,

ben hepsini yedimm hehuheuheuhuehjeyyar
araba aldım kendime birkaç şeyim duruyor sadece

takılan hediye bileziklerim ve kendi bileziklerimi bir yaptım 8 tane kolumda duruyor setimde yüzüklerimde saatimde 2 büyük altımız var birde diğerlerini bozdurduk hem balayı için hemde borçlarımızı kapattık

ben daha evlenmedim nişanlıyım ama şimdiden nişanda takılan altınları istiyo ve getir bozduralım arabayı yenileriz diyo delirmek üzereyim.. nişanlım 32 yasında ve askere daha geçen sene gitti bu zamana kadar ikimizde oldukça güzel paralar kazandık ve hesaba yatırdık ne oldu biliyormusunuz bütün parayı bana sormadan aldı ve askere gitmeden annesine ev almak istediğini söyledi şimdi annesinin bi evi var ama bizim ne ev kuracak ne düğün yapacak paramız var üstüne üstlük benim babamın parasını asla istemediği için herhalde önümüzdeki 10 yıl içinde ölmeden evleneceğiz...erkeklere asla güven olmuyor... bütün güvenimi gerçekten kaybettim

Ay tatlım sana inanamıyorum. ortak hesap açtırmakla çok büyük hata etmişsin. kendi paranı kendin biriktir. evlenmeden nasıl güvendin. bide annesine ev almış. beraber mi oturcaksınız?eğer kardeşi yoksa ev ona kalacak ama ooooo ona kalırsan yandın.bari nişanda talıkanları verme sakın ha. ne malum onlaı da alıp seni yüz üstü bırakmayacağı neler var. peki güvenim kaybettim diyorsun güven olmadan ne yapmayı düşünüyorsun.
benim biriktirdiğim parayı eşim bile almaz bana sormadan. ah kızlar neden erkeklere bu kadar güveniyorsunuz. bana doğru dürüst bişey takılmadı. 7-8 çeyrek altın ve 1 tane ince bilezik. bozdurdum çamaşır makinası aldım. üstüne para koydum tabi ki. 1 yüsük ve bir küpem var o kadar.

seninki de fazla saflık hee:1closedeyes: ya nasıl güvendim be yavrum :1no2:
eşim hala bilmez benim paramı :dilcikar:
bundan sonra dikkatli ol paranı söleme

ben hic birine dokunmadim duruyo öyle bir kac kez bozdursammi diye düsündüm ama duruyo kötü günlere sakliyoruz

Bugünkü yaptıklarımın ön aşamasını o altınlar sayesinde oldu çok birşey değildi ama sıkıntılı zamanları geçirmekte birebir..Altını sevmiyorum sadece beyaz altın olacak takılanlarında hepsi sarıydı hiçmi hiç üzülmedim satılırken kendim teklif etmiştim zaten eşime satılmasını iyikide etmişim..Şimdi ise karşılığı çok ama çok büyük oldu bana..Herşey bizim için benim altınım onun parası vs gibi ayrımlar hiç olmadı bizde ..Allahım korusun ve olmasında zaten..

düğünde takılanlar ve benim yatırımım olan altınlar hepsi ev almak için satıldı. ev eşimin üzerine :uhm: dönem dönem düşünüyorum mal rejimi sözleşmesi yapmayı ama onun içinde çok para istiyorlar. evde arabada eşimin üzerine ben sadece çalışıyorum :roflol:

eşim herşey kızımızın diyor

30 bilezik 85 çeyrek...çeyrekleri ve 15 bileziği kayınpederime verdik..düğünde bize ne harcadıysa onalrı ödedik...
15 bileziğe de o zaman bi uno etmişti...araba aladık yani...
şimdi daha iyi bir arabamız var...
kötü günler için arabamız var bizim hem kullanıyoruz hem de sıkışınca satmak için(allah göstermesin)
takı setim ve künyelerim falan duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…