Kzlar dnde taklan altnlar ne yaptnz?

Ben takılarımı ya anneme bırakıcam ya da burdan kasa tutucam anlaşıldı :) altınları evimde tutmayı kesinlikle düşünmüyorum yoksa kesin nişanlım benden alır onu. (Araba yenilemek gibi bi sevdası var. Araban var niye yenilersin anlamamki )

ahhhhh ahhhhhh ne diyimki kızlar eşimin düğünümüze toplanıp bir otobüs gelen akrabaları düğünde çiçek alma şovu yaptılar masamın üstünü çiçek doldurdular gerçi giderkende çoğunu götürdüler çiçeğin neyse içip içip para saçtılar oyun pistine çok zengin havası veriyor tebiyesizler düğün bitti bunların hepsi eltiye gitti tabiki bizde ertesi gün el öpme merasimi varya oraya gittik 5 kuruş paraları kalmamış memlekete dönmeye tabiki bizim altınların bir kısmı satılıp yol parası verildi sülalesine kadere bak ya:mymeka:
bir kısmınıda araba alıcam dedi aldı oda gitti elimizden dolandırıldık araba bizim gibi kaç kişiye satılmış anlıcanız kimse ben gibi saffffffffffffffffffffff olmasın değerini bilin iyi değerlendirin altınlarınızı ahhhhh ahhhhhh:mymeka::mymeka:

bir kısmını bana iş kurmak için bozdurduk, büyük bir kısmı duruyor hala...

setim ve arkadaşlarımın hatırası olan iki adet bilezik hariç hepppsiiini sattık ev aldık onun borcuna gitti. hiçte içim yanmadı sevmem zaten altını bileziği iki tane bilezik ve setim yetiyo bana onları bile kullanmıyom. evim olsunda bileziğim varsın olmasın........

allah göstermesin ama ayrılık vs gibi bi durum söz konusu olunca medeni kanuna göre evlilik süresi içinde alınan herşey ortak yarı yarıya paylaşılıyo ekstra bi sözleşmeye gerek yok. ayrıca eşinizin sizden habersiz bunları satması gibi bir durum söz konusu olursa tabi bunu önceden farkederseniz tapuya şerh koydurabilirsiniz ve sizin imzanız izniniz olmadan eşiniz hiç bişi yapamaz. son dönemde değişmediyse böyle idi. varsa değişiklik bilenler söylesin arkadaşlar allah kimseye göstermesin öyle şeyleri ama bilgili olmak herzaman iidir.

yeni gelin olduğum dönemlerde takılar yüzünden saldırıya uğrayınca bütün altınları bozdurup parasını bankaya atmıştım...tabiiki bunlar yıllar önce şimdi ne altın var nede para...

bugün maddi içerikli başlıklar çok ben de bunu sorayım dedim:roflol:
ben bir kısmını arabaya verdim, gerisi bankadajeyyar

gecen haftaya kadar benımde bırıktırdıklerım vardı
araba aldık oraya gıttı hepsı
ben cok ıstıyorum dıye kocısım aldı
yarı parası benden yarısı ondan ortak aldık:1hug::1hug:

bizde altınları satıp araba aldık bizim için karlıda bir iş oldu setim duruo takılan bi künye bide kocamın düğün hediyesi aldığı künyelerim kolumda birazıylada borç ödemiştik hiç üzülmedim sattığımıza sadece ilk takıldıgı zamanki değerinin çok altında bozdurduk ona üzüldümsırnaşık şey

arkadaşalr bende keşke şunları yaptım diye bilseydim benim dügünde takılan bütün talılarımın hepsi kaynanamlara borç ödemeleri için verildi sadece taktıkları 5 bilezik kaldı okadar onlarıda maddi durumumuz bir ara çöktü bozduk harcadık hayata sıfıra sıfır başladım yani.

valla eşim saolsun altınların hepsini bana verdi ve benim hesabıma yatırdık.duruyor..arada üstüne para yatırıorum ve yaza arabamı almayı düşünüorum..tabi evlenirken borcumuz olmadığı için.yoksa borca giderdi...

nişanımızda takılan altınların hepsini saklıyorum 1 tanesine dahi elimizi sürmedik
üstünede her ay altın ekliyoruz
evlenirken bozdurup kullanmak icin.
nişandan bu yana altından baya zarar ettim cook düstü, suan icin altın pek akıllıca bi yatırım degil ama uzun vadeli ne kdr riskli olur bilemem

düğünde takılan altınları sattık.aileler ev eşyesı için para vermişti onu ekledik üstüne.birazda kredi çekip ev ve araba aldık.değerlendirdik yani.

bizde bilezikleri bankaya koyduk..diger küçük altın ve paraları ise borçlara verdik..:CüvCüv:

ceyrek altinlar haric bilezik ve yuzuklerim evde sakli set takiminida bozdurup bilezik yaptim malum alirken ates pahasi bozdururken hic degeri yok set takimin en iyisi bilezik diyip bilezik yaptirdim yuzukleride ben cok sevdigim icin duruyor bakalim.

annaaaa benim maziden kalan başlık canlanmışhihoyyyt

benim bu başlığı açtığımdan beri epeyce azaldı da azaldı sıkıştıkça bozduruyoruzlülülülülülü

Allah can sağlığı versinkaydirigubbakcemile5

dugunde takilan hedileyilik altinlari zaten gormedik bile bize veren olmadi,diger takilarida ailesinin esime cektirdigi dugun kredisi icin sattik,kapatsa yuregim yanmayacakti ama ustune bi okadarda borc aldigimiz halde yarisi kapanabildi,sifira sifir elde var sifir ve kaln borc yani,cok sanslisiniz kizlar ,sukredin lutfen

Bizde takılan hediye takılar dahil hepsini onlara verdik .Allah bilsin artık ..Şimdiki aklım olsa vermezdim ..Boşuna demiyolar ah şu cahilllik diye

küçük altınlarımın hepsini kaynana paraların hepsini kaynata aldı.bana ise sadece yaptıkları 5 bilezik kaldı.söz verilen 2 bilezik bi çift küpe ve 500 euro da yok.oda yetmezmiş gibi kocamın evlenmeden önce bahsetmediği kredi borcu hala duruyo vee dün 3 bileziğim borca gitti işte 5 aylık bi gelinin altın hikayesi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…