aldigimiz esyalarin parasini verdik
benim takilarim disinda bisey kalmadi
yeni evli birisi olarak yazıyorum : hiçbişecikler kalmadıfisfisfis bir iki bileklik ve alyanslarımız o kadar.hepsini düğün mobilya borçlarımıza verdik.eşimin ailesinden beş kuruş yardım görmedikklava: önce kızdım ama şimdi de seviniyorum.hayatım boyunca hiç eyvallahım olmayacak..giden altın olsun.alırız yeniden:içelim::içelim::içelim:
Aptallik edip dayimi Annemi dinleyip kaynanaya verdik dugun masraflari falan odesinler diye sonra sana alirlar dediler bende o sevincle o mutlulukla, verdim olur dedim simdi kafami duvardan duvara vuruyorum ama nafilesenağlamasenağlamasenağlama
elbet diger tarafda hakkimi isteyecegim onlara birakmicam cunku burda beni yedi bitirdiler vermezler veremezler o kadar altini, Allah buyuk elbet :çok üzgünüm:
sizin yıne iyi kötü elınıze altınlarınız geçmiş benım kaynanam takılar takılır takılmaz elınde çantası peşimizden ayrılmadı.gerekırse kavga çıkarıp alıcaktı yüzünden belliydi.eşimide kandırıp bütüüüüüün altınlarımızı aldı.bidahada yüzümüze bakmadı.daha neler nelerrrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?