canlarım bu problem ilk kez yaşanmış değil..benzerleri türevleri sürekli hayatımda..olayı örnek oluşturması açısından anlattım en çok..eşim beni sürekli göz hapsinde tutuyor..nasıl güldüm,nasıl konuştum,güldüm,ağladım..şarkı dinledim (acaba kimi düşündüm???),neden kolumun birini aça aça yürüyorum?..bi erkek adı geçse konu anlatıyor isem,o erkekten hoşlanıyorummu ben? başlarda beni sadece eğitimi yahut kariyeri olan insanlara gülmekle konuşmakla suçlardı,oysaki alakam yoktur(ben çalışmıyorum bi defa,bunu sölemenin anlamı bile olmaz)..kimse sormadıkça ben eğitimimden falan bahsetmem..şimdi bunu demesininde imkanı kalmadı,çünkü arkadaşıda eşimle aynı mesleği yapıyor..yani onlarda eğitimli,kısacası sürekli beni eleştirme,yerme,bir şeylerle itham etme eğilimi..sanki ben onun bir nolu düşmanıyım yahu offff off
haliyle saygı maygı hak getire oluyor böyle şeylerle..
aranızda eğitim farkı falan mı var canım??
bu ne ayol.aklınca seni eğitmeye mi çalışıyo.ne cezası.sen onun çocuğu değilsin ki.arkdaşlar merhaba..
eşimle aramda oldukça sertçe bir geçimsizlik mevcut oluyor zaman zaman..bunlardan sonuncusunun nedenini anlatayım sizlere ve bana bunu yorumlarsanız çok sevinirim..
eşimin önceden tanıdığı arkdaşı ve eşi evimize geldiler,ilk kez görüyordum yani onları ..bende bir şeyler hazırladım..onları koydum önlerine..bayanla ilgilenmeye çalışıyorum elimden geldiğince,konuşuyorum ,soru soruyorum vs..bu esnada hafif baş ağrımdan dolayı biraz durgunum hepsi bu.bi ara bir baktım eşim bana işaret ediyo ağzı ile ne oldu diye,hiç dedim bir şey yok..sonra biz diğer odaya geçtik ve bayanla hem sohbet ettik hem çocuğu uyuttuk..1 saat sonra çok sevgili eşim beni çağırdı koridora doğru,bende sandımki bişey isteyecek..efendim canım dedim,dediki dondurmaları koysana..tamam dedim,dememle bir elini yüzüme götürdü parmakları ile ağzımı iki kenara doğru çekerek,yüzümede bastırarak gülümse işareti yaptı..surat yapma dedi..çok sinirlendim..surat yapmamıştım,ve o kişiler için (yeni tanıdığım) beni bu şekilde baskılayıp durmasına sinir oldum,ki zaten elimden geldiğince samimi olmaya çalışıyodum..ertesi günde KK da ki +18 i okudum die tam pazara çıkacakken geri soyundu ve yattı..arkadaşlarımızla buluşmamızı iptal etti,pazara gitmedi..ben kaldım öle..sonra tartıştım,çünkü susup oturacak,ceza verilecek kadar kötü bişey yapmamıştım.eşim sürekli insanların yanında beni göz hapsinde tutuyor,onlara göre uyumlandırmaya çalışıyor..anlamıyorum yaa..bazen esprileri ile insanların yanında beni aşağılar,sen hiç bişeysin demeye getirecek espriler yapar..ve sonra bunun adı espri olur..olay 5 gün oldu olalı ve ben hala sinirleniyorum..gidip özür dilememi bekliyor..ama ben bıktım,her kavgada ben özür dilicem,yoksa ceza verir kendince ve insanı yok sayar..bu durumdan bana nefret geldi artık..ne diyeceğimi bilmiyorum,fikirlerinize ihtiyacım var..
arkdaşlar merhaba..
eşimle aramda oldukça sertçe bir geçimsizlik mevcut oluyor zaman zaman..bunlardan sonuncusunun nedenini anlatayım sizlere ve bana bunu yorumlarsanız çok sevinirim..
eşimin önceden tanıdığı arkdaşı ve eşi evimize geldiler,ilk kez görüyordum yani onları ..bende bir şeyler hazırladım..onları koydum önlerine..bayanla ilgilenmeye çalışıyorum elimden geldiğince,konuşuyorum ,soru soruyorum vs..bu esnada hafif baş ağrımdan dolayı biraz durgunum hepsi bu.bi ara bir baktım eşim bana işaret ediyo ağzı ile ne oldu diye,hiç dedim bir şey yok..sonra biz diğer odaya geçtik ve bayanla hem sohbet ettik hem çocuğu uyuttuk..1 saat sonra çok sevgili eşim beni çağırdı koridora doğru,bende sandımki bişey isteyecek..efendim canım dedim,dediki dondurmaları koysana..tamam dedim,dememle bir elini yüzüme götürdü parmakları ile ağzımı iki kenara doğru çekerek,yüzümede bastırarak gülümse işareti yaptı..surat yapma dedi..çok sinirlendim..surat yapmamıştım,ve o kişiler için (yeni tanıdığım) beni bu şekilde baskılayıp durmasına sinir oldum,ki zaten elimden geldiğince samimi olmaya çalışıyodum..ertesi günde KK da ki +18 i okudum die tam pazara çıkacakken geri soyundu ve yattı..arkadaşlarımızla buluşmamızı iptal etti,pazara gitmedi..ben kaldım öle..sonra tartıştım,çünkü susup oturacak,ceza verilecek kadar kötü bişey yapmamıştım.eşim sürekli insanların yanında beni göz hapsinde tutuyor,onlara göre uyumlandırmaya çalışıyor..anlamıyorum yaa..bazen esprileri ile insanların yanında beni aşağılar,sen hiç bişeysin demeye getirecek espriler yapar..ve sonra bunun adı espri olur..olay 5 gün oldu olalı ve ben hala sinirleniyorum..gidip özür dilememi bekliyor..ama ben bıktım,her kavgada ben özür dilicem,yoksa ceza verir kendince ve insanı yok sayar..bu durumdan bana nefret geldi artık..ne diyeceğimi bilmiyorum,fikirlerinize ihtiyacım var..
arkadaşlar dışarıda idim yeni geldim..hayır eşimle aramızda eğitim farkı falan yok..hatta ben çalışmıyorum,onun ise gayet iyi bir işi var..he bu arada onunla işi için evlendiğimi söyleyebilcek kadarda ileri gider..allahım ben nelerle uğraşıyorum yaa..off
yani beni sürekli sindirme,ezik hale getirme gibi bi derdi var..anlayamıyorum..kendime güvenli hallerim onu rahatsız ediyor sanırım,böyle olunca bana,artislik yapma bana falan der..kendimi izah etmek istediğimde falan hemen susturmaya çalışır,..nedeni anlayabilmiş değilim..
ben ona göre şekil alacakmışım..işte uygun kelimeyi yazmışsınız..yani ben diye bir şey kalmamalıymış..biz olacakmışız..iyi olalım ama beni tıpatıp kendisin istediği gibi yapmak nasıl biz kavramı oluyor anlamıyorum..:oklava:
bu sorun oldukça köklü gözüküyor aslında..öle böle değil çünkü..sizler yanıt verdikçe daha iyi anlıyorum ne kadar haklı imişim sinirlenmekte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?