- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Ya canım benim ne rahatsızlığı olur mu hiç. Ne istersen sorabilirsin istediğin zaman. İlk idrarınla olmasın ve çok su tüketmiş olma azıcık da çişe sıkışmış olarak git saat kaç olursa olsun yapabilirsin testi. Ama gece 10 dan önce tabiki..Canım bugün vaktim olmadı denmeye ama ne tuhafki bugünde akıntım vardı ama kaçırmadım oldu çok şükür ama testi yapmadım daha şimdi sabah kahvaltımı yaptıktan sonra 11gibi iyimi mesala ilk test için ay vala kusura bakma rahatsızlık veriyorum farkındayım ama senden başka yardımcı olan olmadı
Stres yapma olur.benm de stresten olmuodu.aslnda ben anlatsam buralarda ne kadar gezindigimi ohooo.bir yil sonra bebegi bulduk derken kaybettik.tam umudum bitmisti 6.ay sonra kizima hamile kalmisim farkinda bile dgldm.hikayemi anlatsam sizde takmamak gerektgni anlarsiniz.daha erken cnm ol deyince olmuor ki.bende merak ediom ben ne zaman kalcam die ama acelede etmiom ne zaman olursa.cnm ben dun dayanamayip yaptim.2.cizgi silik cikti.akinti kontrolu yaptim hafif uzuyor oyle cok uzamadi.hafiften uzadi.bugun gene yapsam mikiCanım biz 1 yıllık evliyiz ama 3 aydr korunmuyoruz. Bu 3 ayın 1 ayında zaten yirmilik dişimi falan çektirdim stresten adetim erken geldi falan baya sıkıntılı bi aydı. Ama çok istiyorum bebiş canım içim gidiyo minnoş melekleri gördükçe. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla..
Nası başardın takmamayı? Ben hep kendimi burda bebekle ilgili konuları okurken buluyorum.. Tatlım ovulasgon testinde aynı koyulukta iki çizgi olunca pozitif oluyo. Birazdan tekrar yapsana fotosunu çek bakalım.Stres yapma olur.benm de stresten olmuodu.aslnda ben anlatsam buralarda ne kadar gezindigimi ohooo.bir yil sonra bebegi bulduk derken kaybettik.tam umudum bitmisti 6.ay sonra kizima hamile kalmisim farkinda bile dgldm.hikayemi anlatsam sizde takmamak gerektgni anlarsiniz.daha erken cnm ol deyince olmuor ki.bende merak ediom ben ne zaman kalcam die ama acelede etmiom ne zaman olursa.cnm ben dun dayanamayip yaptim.2.cizgi silik cikti.akinti kontrolu yaptim hafif uzuyor oyle cok uzamadi.hafiften uzadi.bugun gene yapsam miki
Bnmde aynen boyle cikti dunOvu testim böle çıktı Can'ım
Nedemek oluyor acabaBnmde aynen boyle cikti dun
Cok takiyordum ve hep yumurtlama gunu die kafayi yemistim.herkesin bebegi oluor ama bnm olmuyordu.5.ay sonunda aman bu ay dinleneyim takmicam nasilsa soru. Yok dedim ve tamamen rahatladim.6.ay hamile kaldim.malesef 8haftalikken kaybettim kalbi durdu.hadi kurtaja.doktor 6ay korun dedi.ben iki ay korunup korunmayi biraktim.gene cok taktim.bebek gordukce gozumuz dolmalar vs.5.ay gece namaz kilip dua ettmNası başardın takmamayı? Ben hep kendimi burda bebekle ilgili konuları okurken buluyorum.. Tatlım ovulasgon testinde aynı koyulukta iki çizgi olunca pozitif oluyo. Birazdan tekrar yapsana fotosunu çek bakalım.
Benm akintim olmaya basladi ne zaman olsa yakinda yumurtlama oluor.yumurtlama gunun degil ama bence yunurtlama yaklasiyor demekNedemek oluyor acaba
Bende ilk defa yapıyorum anlamıyormda akıntım var adetim biteli 3gün oldu denedim ilk denmemde böle çıktıBenm akintim olmaya basladi ne zaman olsa yakinda yumurtlama oluor.yumurtlama gunun degil ama bence yunurtlama yaklasiyor demek
Can'ım yaklaşmışmıDün de yapmış mıydınız tatlışlar ??Kızlar yumurtlamanız olmamış ama yakın zamanda olucak gibi çünkü azıcık koyulaşmış 2. Çizginiz. İnşallah tutunur bu ay bebişlerimiz bizimle olur) benim reglin bugün 3.günüm biter bitmez başlıcam teste de ben..
Ayy darısı bize olsun inşallah sana da 2. Bebiş gelsinCok takiyordum ve hep yumurtlama gunu die kafayi yemistim.herkesin bebegi oluor ama bnm olmuyordu.5.ay sonunda aman bu ay dinleneyim takmicam nasilsa soru. Yok dedim ve tamamen rahatladim.6.ay hamile kaldim.malesef 8haftalikken kaybettim kalbi durdu.hadi kurtaja.doktor 6ay korun dedi.ben iki ay korunup korunmayi biraktim.gene cok taktim.bebek gordukce gozumuz dolmalar vs.5.ay gece namaz kilip dua ettm
Allahim dedim bana bir evlat ver.hayirliysa ver eger dglse ve vermeyeceksen gonlumu buna razi eyle.senden bir kiz cocugu isterim ssaglikli sihhatli.erkek verirsende kabulum vermesende kabulum.ise girdim ve o ay dedim ki artik olmayacak bnm cocugum.kabul ediorum bunu .ettigim duan hemen sonra ki gun hamile kaldim ve ilkinde oldgu gbi ikincide 6.ayda ogrendim.ikisindede takmayi biraktgm kabullendigim ay oldu.
Fotografını atsana bakalım kuşum ??Kizlar demin yaptim gene edanin ki gbi cikti.benm bu ay ilk denemem olacak bakalim gene 6.aya kadar mi surecek tutmasi
Hergün yapmalısın tatlımMalum kizimdan oturu pek saat ayarina dikkat edemiyorum ben.hergun mu yapsak bu testi gun asirimi
O zaman daha var canım yumurtann çatlamasına testi hergün tekrarla. Aynı koyulukta görene kadar çizgileri. Ama günaşırı ilişkide buluna da bilirsiniz.Ugrastm ama benm tel yeni ve yakindan cekince 2.cizgiyi iyice silik hale getirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?