laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Canım özür dilerim hani bu kötü bi durum değil sürekli olacak diye bişey de yok... Regl olunuyosa yumurtlanıyor gibi bi genelleme sanırım yanlış doktorum da böyle söylemişti..
Yok kuzum kötü bir şey dedin demiyorum.ben biraz eksik akilliyim kim ne derse acaba ben de var mi diye başliyorum işkillenmeye
Aslinda haklisin bir yerde daha okumustum bazi aylar olmayabiliyormuş.
Bakalim artik hayirlisi olsun.sen kaç aydir deniyorsun canim?

2 kasimda hormon tahlili yaptirdim
E2 48
Fsh 5
Lh 5
Prolak 6
T3 3
T4 1
Tsh 3
Adetin 4. Gunu yaptirdim.amh da kandan mi bakiliyor?

Overlerinde kaliteli yumurtan var mı en iyi nasıl anlarim dersen amh (anti mullerien hirmon) baktir eger 1 in uzerinde 2 ye yakin rakamlarsa eninde sonunda esinde de skntı yoksa olur bu iş dusukse tüp bebek dusunmeye basla derim
Dr ultrasonla bakti sadece sonra kan isyedi ben 5 aydir deniyoruz diyince 3 ay daha dene olmazsa ilaca başlariz dedi
Allah bilir ama ben 1 yil bile olmadan ilaca başlamayi düsunmuyorum.
3 ay daha deneyip eşimle birlikte muayene oabiliriz.

2 kasimda hormon tahlili yaptirdim
E2 48
Fsh 5
Lh 5
Prolak 6
T3 3
T4 1
Tsh 3
Adetin 4. Gunu yaptirdim.amh da kandan mi bakiliyor?
Evet canim kandan bakiliyor lh fsh oranin iyi gozukuyor pkosun yok yani amh da basit herhangi bir gun yaptirabilirsin ozelde de cok pahalli deil sanirim 1 kez yaptiriyorsun ve icin rahatliyor bence amh da iyiyse yasin da cok ileri deilse bosver tedaviyi biraz kendin dene

Dr ultrasonla bakti sadece sonra kan isyedi ben 5 aydir deniyoruz diyince 3 ay daha dene olmazsa ilaca başlariz dedi
Allah bilir ama ben 1 yil bile olmadan ilaca başlamayi düsunmuyorum.
3 ay daha deneyip eşimle birlikte muayene oabiliriz.
Bu arada dr usg ile ilgili yorum yapti mi

Bu arada dr usg ile ilgili yorum yapti mi
tek cümlesi şu oldu:gayet güzel görünüyor gebeliğe engel hiç bir durum yok ama yine de bi kan alalım.hormon değerlerine de bakalım.

tek cümlesi şu oldu:gayet güzel görünüyor gebeliğe engel hiç bir durum yok ama yine de bi kan alalım.hormon değerlerine de bakalım.
Super kanlar da iyi gorunyor önundeki tekk ve en buyuk engel sanki stres gibi duruyor kafayı takmadan akışına birakmak lazim ki onu ben de cok.beceremiyordum ama artik eskisi kadar takmiyorum tavsiye ederim

Super kanlar da iyi gorunyor önundeki tekk ve en buyuk engel sanki stres gibi duruyor kafayı takmadan akışına birakmak lazim ki onu ben de cok.beceremiyordum ama artik eskisi kadar takmiyorum tavsiye ederim
ilk ay sayılır demişssin canım. ilk aydan ne stresi??gerçi ilk ay insan sonraki aylara göre daha rahat oluyor ben ilk ay bildiğin hamile sanıyordum kendimi taaaa ki kırmızı kartı yiyene kadar:)
bak şimdi 5 .ay pedim bitmişti onu bile aldım koydum hazır5 aydır her ay kırmızıları gördüğüm için artık hamile olursam şaşırıcam
amaaaan canımız sağ olsun da bu ay değilse gelecek ay..
olmazsa çatlatma iğnesi..
olmazsa transfer..
tüp bebeğe kadar yolu var
yeter ki rabbim ol desin
allah sağlıklı sıhhatli gebelikler ve bebekler nasip etsin.

Canım benim 5. yılım evlilikte ve yeni düşünmeye başladık çocuk ama riskim çok gerek insulin direnci gerek hipotiroidi ve antikorlarım yüksek otoimmun ooforit olmaktan hiç gebe kalamamaktan korkuyorsum aslında yoksa bu ay olmuş gelecek ay olmuş hayırlısı tabi ki.... Bugün korkumdan yeni amh için kan verdim düşük çıkmasından da endişeliyim bakalım nolcak bir de nöbet usulu çalışıyorsun doktorsan bazen 36 saat yoksun ve eve gelip 8-10 saat yatıp geri gidiyorsun bazen bir 36 saat daha ne hafta sonun var ne birşey bu tempoda korkuyorum açıkçası bir de kan uyuşmazlığı durumu var düşükyaparsam fark edip derhal rhogam yaptırma gibi bir durumum olduğu için geçen aydan stres sardı beni gene de oluruna bıraktım daha bir

çalışma şartları iş yoğunluğu çok etkiler tabi ki yorgun argın insan çalışma da yapamaz
o kadar çok gebeliğe engel durumu olup hamile kalanları gördüm duydum ki yine diyorum tıpta olmaz ya da zor diye bir şey yok hele ki hamilelik konusunda.
ilk bebeğini 7 yıl bekleyip ikinci bebeğe ilk ay hamile kalan da var.
ama benim felsefem şu ki bebiş konusunda ne kadar çok bilgi o kadar kafan karışıyor 5 aydır duymadığım şeyleri duydum öğrendim burda.
şimdi her ay acaba kimyasal mı geçiriyorum acaba yumurtlamadım mı acaba şu mu bu mu derken beynim yandı resmen

İşte bu yüzden çok takılmamak lazım sanırım

Kızlar ben ilk kez laboquick ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de köyü çıktı. Bugün adetin ilk gününden itibaren onuncu gün teste guvenebilir miyim kullananlar var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…