- 30 Ekim 2015
- 1.767
- 2.413
- 133
- 36
İnsan sabırsızlanıyor ilk hamileligin miHenüz 22.gün olacak yarın erken gebelik testim var ama daha çok erken beklemek gerek
Evet canım ilk olacak olursa inşallahİnsan sabırsızlanıyor ilk hamileligin mi
İnşallah. Benim de ilk olacak. Temmuzda düşük yaptımEvet canım ilk olacak olursa inşallah
İnşallah saglikla canım bu seferİnşallah. Benim de ilk olacak. Temmuzda düşük yaptımondan sonra ilk olacak
Cok net pozitif. Bende 12.gun pozitifti ve ayni gun catlamisti...Kızlar ben ilk kez laboquick ovulasyon testi yaptım. İki çizgi de köyü çıktı. Bugün adetin ilk gününden itibaren onuncu gün teste guvenebilir miyim kullananlar var mıEki Görüntüle 1690884
Onuncu gün olunca hiç beklemiyordum meraktan yaptım sadece :) adetim düzensiz son zamanlarda ondan erken oldu galibaCok net pozitif. Bende 12.gun pozitifti ve ayni gun catlamisti...
Olabiliyr bazen. Testi kurallara uygun yaptiysaniz gayet net pozitif. Hergun test yaparsaniz takip edebiliriz. ama bu test sadece ovulasyonun yaklastigini soyler. Kesin catladigini ya da catlamadigini soylemez aklinizda olsun.Onuncu gün olunca hiç beklemiyordum meraktan yaptım sadece :) adetim düzensiz son zamanlarda ondan erken oldu galiba
Himm inşallah çatlar teşekkür ederimOlabiliyr bazen. Testi kurallara uygun yaptiysaniz gayet net pozitif. Hergun test yaparsaniz takip edebiliriz. ama bu test sadece ovulasyonun yaklastigini soyler. Kesin catladigini ya da catlamadigini soylemez aklinizda olsun.
amaan hayırlısı olsun.kendin bilirsin ama bence testi 3 gün kala falan yap.İşte bu yüzden çok takılmamak lazım sanırım
Canim benim umudum kalmadı artık direk tüp bebege giderim herhalde bu amh ile işim zoramaan hayırlısı olsun.kendin bilirsin ama bence testi 3 gün kala falan yap.
benim de 4 tane var.adetim 3 gün geçince yapıcam tabi eğer geçerse:)ben de ovu testinde 15. gün çift çizgiyi yakaladım.
Amh 0.75 çıktı rezervim düşükamaan hayırlısı olsun.kendin bilirsin ama bence testi 3 gün kala falan yap.
benim de 4 tane var.adetim 3 gün geçince yapıcam tabi eğer geçerse:)ben de ovu testinde 15. gün çift çizgiyi yakaladım.
ilaçla düşen bir hormon değil mi bu meretCanim benim umudum kalmadı artık direk tüp bebege giderim herhalde bu amh ile işim zor
nasıl ya ben de yüksek olan değerlerden biri sandım fsh gibi.Amh 0.75 çıktı rezervim düşük
ya dur hemen panik yapma.vardır bi tedavisi.yaşın kaç kuzum?Amh 0.75 çıktı rezervim düşük
2-3 gün koyu çıkar sonra silikleşir demişti bir arkadaşşKızlar ya ovulasyon testi iki gün üst üste çift koyu çizgili çıkar mi ya karanlik olan dunku aydinlik olan bugun yaptigim yoksa testte mi bi sıkıntı varEki Görüntüle 1691964 Eki Görüntüle 1691965 Eki Görüntüle 1691965
Valla 2.2-6.8 arası normal demek 0.75 dusuk fertilite diyor rezervim az bitmeden dogur her sttigin yumurta risk demekya dur hemen panik yapma.vardır bi tedavisi.yaşın kaç kuzum?
canım hemen kendini bırakma sen benden daha iyi bilirsin tek yumurta ile hamile kalanlar da varValla 2.2-6.8 arası normal demek 0.75 dusuk fertilite diyor rezervim az bitmeden dogur her sttigin yumurta risk demek1 olup tup bebek onerilenler çok
Hımm emin olmak için esime yaptırdım onda tek çizgi çıkınca teste güvendim :)2-3 gün koyu çıkar sonra silikleşir demişti bir arkadaşş
Cok haklisin da bu kadar düşük bir rakam hic beklemiyordum dogrusu 29 yasindayim nerdeyse menapoza girocemcanım hemen kendini bırakma sen benden daha iyi bilirsin tek yumurta ile hamile kalanlar da var
tüp bebek tedavisi için masaya yatıp hamileliğini öğrenenler de..
dr imkansız dediği halde hamile kalanlar da var..sen demiyor muydun öncelikle stresten uzak durmak gerekli diye.bence silkelen ve kendine gel sonra da tedavi konusunda araştır dalında uzman bi prof bul
ona göre sürecte birlikte hareket edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?