laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Cok haklisin da bu kadar düşük bir rakam hic beklemiyordum dogrusu 29 yasindayim nerdeyse menapoza girocem
yaşın da doğum yapıyor.ilk defa mı ölçtürdün?
geçici bi düşüklük olabilir mi?
ben de sorularımla başını ağrıtıyorum ama bence mutlaka bir çözümü olmalı.

yaşın da doğum yapıyor.ilk defa mı ölçtürdün?
geçici bi düşüklük olabilir mi?
ben de sorularımla başını ağrıtıyorum ama bence mutlaka bir çözümü olmalı.
Yok canim.genellille iyi bir lab da yapildiysa sabit oluyor duzen lab sonucum yani az yumurtam var elimi cabuk tutup hemen hamile kalmazsam onlari kaybetme.riski oluyor ilk defa olcturdum hipotiroidim var antikorlarim yuksek o da overleri etkileyebiliyor diye bakayim dedim simdi memorialda.bir dr varmis ist da 0.4 amh li bir arkadasa tup bebek yaptirmis ondan randevu aldim ama cok pahalli uaynee bile 400 tl istiyor bakalim.nolcak

canım ne yaptın başka bir dr a gözüktün mü?

canım ne yaptın başka bir dr a gözüktün mü?
Evet bugün dr Cem Demirel'e gözüktüm adam müthiş yaw :)) Neyse follüküllerimin gayet iyi olduğunu an beklediyse sonucun hatalı çıkacağını söyledi (kan beklemişti) içim rahatladı eşimin de sperm analizine normal dedi . Adet oldum da gittim tabi muayeneye devam dedi cumartesi de rahim filmi çektirip rahatlayacağım kendi dr um da enfeksiyonum varmış (her zamanki gibi) kültür ve smear yolladı bir yandan da nöbetçiydim bunlarla uğraşıyorum umarım o da güzel çıkar sen naptın?

bir sey yaptığım yok canım cumayı bekliyorum test yapmak için
sonuçlarının kötü olmamasına sevindim.

Sadece bilgi amacli yazmak istedim. Daha onceden de yazmistim nasil yaptigimi testi. Dogum sonrasi durumda bi degisme olmus mu bakmak icin yine yapiyrm. Hem öglen hem aksam. Bence öglen yapilan test daha guzel sonuc veriyr. Bir de dun ve bugunkunu ekledim ki, pozitif hangisi negatif hangisi kafa karisikligi olan duruma fayda olsun istedim. Yazisiz olan test dune ait. Sanki pozitif gibi gorunuyr. T rengi morumsu ama yine de c den silik. 26kasim yani bugunku testte ise t yine morumsu ama c den daha koyu. Fotolarda renk bazen yaniltici oluyr ama koyuluk farki rahat gozukuyor.

Testi nasil yapiyrm?

1) Saat 9.30da son kez wc gidiyrm ve sonrasinda sivi tuketmiyrm. (Oglumdan dolayi 6da kalkiyrm).

2) 11.40 da yapiyrm testi. 4 damla idrar kullaniyorum testte. 10dk dolunca foto cekiyorum.

3) Aksam da saat 18de yapiyrm. Yine 2 saat wc ye gitmeden ve sivi tuketmeden. Ama oglenki test daha iyi sonuc veriyr. Bundan sonraki gun de aksam yapmayi planlamiyrm.

Ben de laboquick ovulasyon testlerinden aldım. Bugün adetimin 11. günü, T, C'den daha silik çıktı, yani negatif. Yapmaya devam edeceğim. Allah hepimizin kucağına bebeklerimizi sağlıkla, mutlulukla versin.

Sed86 , benim doktorum reglin 3. günü tüm hormon testlerine baktı. Sonuçlar 1 hafta sonra geldi, normal göründüğünü söyledi. Amh testi önerdiğimde, "Buradaki hormon sonuçlarına bakarak, şimdilik gerek yok" dedi. Sanırım bu ay amh testi isteyeceğim ben de.

AMH testini iyi bir yerde yaptır yaptıracaksan ve kanı bekletmediklerini emin ol boş boş bekletip baktıkları için yanlış sonuçlar çıktı geçen sefer kadın doğumcu folüküllerimi saydı ve böyle bir amh a sahip olamayacağımı söyledi.

Cnm hani bebek istemiodun artik sen.kardesmi getirion oglusa

Kizlar naslsiniz uzun zamandr gremedim.hatirlarsnz beni.bugun 42.gunum bitti hala regl olmadim ben.testi koyu gordukten 14gun sonra olmalydim.acaba o gun pozitif dgldi yanildikmi die dusunur oldm.12gun gecikti.oyle mide bulantisi falanda yok.sdece bir ara bas donmesi oldu bide geceleri farkli olarak bir cok usudum bir ates basti.coj usuyen ben artik kisa kol yatiorum.sarimsi akinti geluor bide.ama ben bunlari hamilelige yormadim cunku kizima hamileyken bulantilarim vs cok siddetliydi smdi hcbsey yok.allaj bullak oldum o pozitif neydi o zaman.kacirdimmi yumurtlamayi falan. Birazdaha gecsin test yapicm ama hayret ettim duzenlide regl olurum

Cnm hani bebek istemiodun artik sen.kardesmi getirion oglusa
Yok cnm. Ben bebek istemiyrm suan. Dogum sonrasi bazi sorunlar yasadim cnm. O nedenle yumurtlama donemini takip ediyrm cnm. Vucudum hormonlarima asiri tepki veriyrmus dr oyle dedo

Gebelik testi yapsan keske.

Canım belirtilerini ilk hamileliğinde çok yoğun yaşayıp ikincisinde hiç yaşamadan testte öğrenen bi arkadaşım vardı. Belki bu sefer rahat geçirceksin zorlamıcak bebiş seni. Test yap istersen hem için rahatlar..

Ilk firsatta yapcam haber veririm.ne bilin hic hamileymis gbi hissetmiom acikcasi.bakalim gorcez

Selam arkadaslar. Ovulasyon testınde iki çizgide koyu oldugu gunmu ilişki oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…