Ay maşşallahhh canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım esirgesin kızını da.. Git bakalım tam netleşsin kan testiyleCnm kizim hastaydi ben ancak smdi yapabldim.sabah ilk idrarla yap yazio.test bozuk cikinca hemen kosup yeni aldim.suan elim ayagim titrior.test pozitif cikti smdi hastaneye gidip onaylatmak kalior .bu testle ilk denememde hamile kaldim.ayrica kizimida emziriorum hic sutumun tadi rengi degismedi.kizlar goruosunuz ben kizima sahip olmak icin yillarca ugrastim smdi olana bakin ilk denemede pat hamile kal .eger Allah nasip ederde kucagima sag saglim alabilirsem yavrumu yeniden anne olacagim .hep size dua edicem hic agzimdan dusurmicem .birazdan hastaneye gidip onaylatcam
48gun oldu regl olmadim.aslnda anladm ama konduramadim.dun vucudumdan vitamin iyice gidince artik bu test isini agirdan almamaliyim dedim.insan gecmiste cok negatif gorunce uzun zaman test yapmior bir daha.o hesap oldu bnmkide.kan dglde keseye baktircam normal gebelikmi dieAy maşşallahhh canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım esirgesin kızını da.. Git bakalım tam netleşsin kan testiyle
Ayy geçmiş olsunnn Allahım yardımcsı olsunn . Neden rahatsızlanmış?Smyler onvr hayatimin en mutlu haberiyle en uzucu haberini ayni anda aldim.babam yogun bakima kaldirilmis dpktorlar kotu umitsiz demis
AMH testini iyi bir yerde yaptır yaptıracaksan ve kanı bekletmediklerini emin ol boş boş bekletip baktıkları için yanlış sonuçlar çıktı geçen sefer kadın doğumcu folüküllerimi saydı ve böyle bir amh a sahip olamayacağımı söyledi.
Almanya da hemen yapmayabilirler belki özelde parası ile olabilir. Progesteron 21-22 günlerde bilgi verici sevgiler.Cevabın için teşekkürler. Adetimin 17. günü bugün ve hala negatif. Bazı aylar ovülasyon olmadan geçermiş sanırım. Ben Almanya'da yaşıyorum canım. Randevu almak kolay olmuyor. Umarım söylediğin gibi bekletmeden yaparlar.
Bir de, ovülasyonun gerçeleşip gerçekleşmediğini anlamak için progesteron seviyesine bakılıyormuş adetin 21. günü. Sanırım bunu da yaptırsam iyi olacak. Sevgiler..
Tatlım 3 günü de teste göre doğru değerlendirmişsin inşallah meleğin tutunur seninledirKimse yok mu?
Ama keşke 17.gün de olsaydı ilişki hayırlısı tatlımHanımlar, bana da bir bakabilir misiniz? Bu ay bu testi ilk defa kullandım. 14, 15 ve 16. günlerde çalışmamız oldu :)
Sizce doğru yapabilmiş miyiz? Bu arada adetime de yaklaşık 11 gün var. Şimdiden teşekkürler.
Tatlım 3 günü de teste göre doğru değerlendirmişsin inşallah meleğin tutunur seninledir
Ama keşke 17.gün de olsaydı ilişki hayırlısı tatlım
ay doğğru diyosun tatlım ya :) ne zamandır deniyosunuz?İsterdik ama 3 gün üst üste olunca, dördüncüye mecalimiz kalmadı :)
ay doğğru diyosun tatlım ya :) ne zamandır deniyosunuz?
Hayırlısı canım bbenim bakalım inşallah bian evvel gelir minnoşlarımız tutunur bizeHiç sorma, 3. yılımızı kutlayacağız yakında :)
Ama son 6 aya kadar hiç bu kadar ciddi uğraşmamıştık. Baksana ovulasyon testini bile ilk kez deniyorum daha.
Hayırlısı canım bbenim bakalım inşallah bian evvel gelir minnoşlarımız tutunur bize
Amin canım saolasın..Amin canım inşallah. Allah gönlüne göre versin senin de..
Cigerine kan pihtisi atmis.direksion basinda fenalascagni anlaynca kenara cekmis babam sonrada bayilmis.yogun bakimdan cikarildi ilk 48saati atlatti ama hala riskli dior doktorlar.herseye hazirliiikli olun dediler.babam bilmior sanioki kalp krizi gecirdi.dun doktora gttim kese olusmus ama bebek daha ykk.iki hafta sonra gene gel dedi.gec dollenme olmus daha 4haftalikms.yani erken gtmisim.Ayy geçmiş olsunnn Allahım yardımcsı olsunn . Neden rahatsızlanmış?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?