laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Sırasıyla tarihler 31.08-01.09-02.09

Olabilir sen iki güne bir degerlendir ama o iki koyu çıkan ve açılan üç günü mutlaka peş peşe degerlendir tamam mı? Biliyorsun benim ki c kadar hiç koyu olmamıştı ve sadece o iki sefer koyu çıkan günler degerlendirmistim.. Bu arada süt ceviz iç ye ve yedir ok hadiii kolay gelsin

İnşallah tam olarak çift çizgiyi görürüm..tam olmayınca insan tereddütte kalıyor..koyu çizgi görünce 3 gün çalışcaz inşallah bakalım:)

Kızlar Ben bugün test yaptım 9-10 dk sonra ilk foto gibiydi test..5-6 dk sonra baktım 2. Foto gibiydi..hangisi geçerli ya ?kaç dk dan sonra geçerli olmuyor sonuç

Eklentiler

• image.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 178
  • image.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 171
Kızlar Ben bugün test yaptım 9-10 dk sonra ilk foto gibiydi test..5-6 dk sonra baktım 2. Foto gibiydi..hangisi geçerli ya ?kaç dk dan sonra geçerli olmuyor sonuç
Canim bildigim kadariyla 5 dk dan sonraki sonuclari dikkate almamak gerekiyor yanlista biliyor olabilirim diger arkadaslarda yorum yaparsa iyi olur

bu sonuç negatif bence pozitif olunca t deki çizgi daha koyu ya da c ye eşit olmalı. Ancak yumurtlama günü yakın

Bu ay bende ovulasyon testi kullandım be yumurtlama güblerimde ilişki oldu dün yani iki hafta sonra adet oldum. Anlamıyorum yani yumurtlama gününüde tutturdum ama neden olmuyo nedennnnn

bu sonuç negatif bence pozitif olunca t deki çizgi daha koyu ya da c ye eşit olmalı. Ancak yumurtlama günü yakın

Yalnız negatif olduğuna ben inanmıyorum çünkü bende hiçbir zaman c ye eşit yada onun gibi koyu olmadı ve bende tuttu onun için yok olmadı deyip degerlendirmemezlik yapmayın

Bu ay bende ovulasyon testi kullandım be yumurtlama güblerimde ilişki oldu dün yani iki hafta sonra adet oldum. Anlamıyorum yani yumurtlama gününüde tutturdum ama neden olmuyo nedennnnn

Üzülme ilk yumurtlamada tutacak diye bir şey yok bu ay olur inş

Kızlar biraz önce yaptım bu şekilde çıktı ozaman dünki geçerli değil galiba..

Eklentiler

• image.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 206
Arkadaşlar merhaba, ilk defa yorumla katılmaya başlıyorum... Ben düzensiz adet gören birisiyim. Şuan sipariş vermek üzereyim, memnun musunuz?

Çatlamış da olabilir sen yinede tedbiri elden bırakma bendenn söylemesi. .
Testlere devam et ama değerlendirmeyi yinede ihmal etme ne olur ne olmaz
İnşallah çatlamıştır canım..yine de çalışma olacak inşallah dediğin gibi testlere de devam edicem..o gönderdiğim foto öğlen 2 de yaptığım...bi de akşam 6 da yaptığım var

Eklentiler

• image.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 193
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…