laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Bugün bitiyo adetim canım..adetimin 12-13. Günü yapmaya başlicam inşallah
benimde adetim dün bitti bugün yapmaya başladım adet olana kadar hergün yapıcam.ovulasyon testi de olsa ikinci çizgiyi görmek ne güzel oluyor :) tez zamanda gebelik testinde de görürüz inşallah

üzülme inş. Gelecek ay inş. En azından bu testle ne zaman yumurtlayacağımızı bilebiliyoruz .. Güzelce ye iç ve yedir sonra haberini verirsin inş.
İnşallah canım gittikçe umudum azalıyor ama elden de birşey gelmiyor sabretmekten baska

Sana ne kadar oldu ? Soğan kürü yaptın mı?
Canım ben doktora gittim tüm tetkikleri yaptırdım hatta rahim filmi bile cektirdim çok sukur herşey iyi cikti. Geçen ay incir kürü yaptim.soğan yapmıştım subatta ama bundan sonra yapmam herhalde çünkü kist yapabiliyormus hiç bir sorun yokken basima iş açmak istemiyorum... eşimin ileri sperm sayısı biraz az çıkmıştı onada keciboynuzu kuru yapmisti bu ay tekrar yapicam inşallah bu ay olur

Kızlar merhaba testlerimi yorumlar mısınız yumurtam sizce hangi gün çatlamış yada catlamadı mı acaba ? Adetlerim çok düzensiz

Eklentiler

• P_20160827_161325.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 260

Hadi inş Canımmm

19-20 ve 26-27 görünüyor o günleri değerlendirdin mi ? Yalnız benim ki gibi olmuş son 26-27 artık tekrar koyulasmaya başlamış belkide gebesin ..
Cok tesekkur ederim canım inşallah öyleyimdir ama cok umitlenmek istemiyorum 19-20 yi degerlendirdik sol kasığımda 2-3gündür kısa kısa agrılar oluyor ama baska belirtim yok acaba bugünlerde mi yumurtlayacagım diye süphelendim eger hamileysem çok büyük süpriz olacak :) senin testlerin nasıldı bat a kadar sürekli yaptın mı resmi falan var mı

Canım benim 15.-16. Gün test koyulaşdıydı ama hiç c kadar olmamıştı emin olamadık ama değerlendirdik sonra senin gibi devam etti ve ovulasyon testi koyulaşmaya başladı birden de t c den daha koyu bir hal aldı zaten gönderdim buraya fotoğrafları takip edebilirsin yazıları hatta bana da kenzoobaar demişti gebelik olabilir diye ertesi gün de test yaptım pozitif çıktı.. Benimde kasık ağrılarım vardı adet olacak gibi ama meğerse normalmiş hala ağrılarım var kimi zaman daha ağır veya daha hafif değişiyor birde göğüs hassasiyeti.. Hadi inş hamilesindir..

Ayy canım cok umutlandım bak şimdi ben senin şu testlerine bir bakayım 19 20 ye göre bat 3 eylül inşallah size de güzel haberleri veririm :)

Kızlar sizce testlerim ne durumda yakın mıdır yumurtlamam?

Eklentiler

• image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 160
  • image.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 149
  • image.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 161
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…