laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

şöyle gecen hafta ici yumurtladigimi dusunuyordum agrilarim oldu hep göğus hassasiyeti fln daha yeni aldim bunu regliyi bekliyordum bittikten sonra baslicaktim bu takibe bugun oyle esti yaptim sonuc bu yumurtluyormuyum suan
Merhaba
Bugun tekrar yaptiniz mi test?
Size tavsiyem adet olana kadar gun asiri iliskiye devam edin..
Adetleriniz duzenli midir?

Merhaba testi agustos ayinda kullanmaya baslamissnnz ama yeni mi hamile kaldniz kac ay test kullandnz acaba ?

Ağustostan şubata kadar kullandım canım 6 haftalık hamileyim
Anladm canm saglikla kucagna alirsin insallah.genel olrak test ilk ayda herkes sonuc aliyoda bende ilk ayimda sonuca varamdm ondan korktm ve okurken sizi gordum sormak istedim..yani testle bile hemen olmayabliyo umitszlik olmasn o zaman :)

Kızlar benimki de laboquick marka...adetin 9.günü bugün böyle çıktı...ne demek bu?

Eklentiler

• 20170315_152648-1.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 356
arkadaşlar ovülasyon testlerinde çift çizgi görülen gün mü, yoksa çift çizgi gördükten sonraki gün mü ilişki olmalı? 18 mart cumartesi saat 11.00'da aşılamam oldu, çatlamamış yumurtam olması ihtimaline karşı 18 martta itibaren ovülasyon testi yapıyorum ve bugün de dahil hala çift çizgi görmeye devam ediyorum. 19mart sabah ve akşam ilişki oldu. 2.aşılamam olduğu için işi şansa bırakmakistemiyorum bunun için test konusunda kafama takılan bu soruyu sormak istedim cevaplarsanızsevinirim

Kızlar flash li çekilmiş resimleri boyutu büyük olduğundan mi yüklemiyor? Yukleyemiyorum yardım edeblirmisiniz?

Son düzenleme:
Kızlar adetim 7 Martti 12 si bitti takvim 20-25mart i yumurtlama haftası gösteriyor 24 u de yumurtlama gösteriyor...normalde ay sonu 31 i olurum Şubat 28 gün olduğundan 3 u adet olmam gerekiyordu 7 si oldum acaba yumurtlamam da degismismidir 15 şubatta ufak bir siğil yakma operasyonu olmuştum narkoz alıp ondan adetim gecikti sanırım ustteki bugün yaptığım testin ilk 3 dakikadaki hali alttaki 10 dakikada çıkan hali

Bunlarda tüm testlerim.sizce yumurtlama yakın mi??birde dün ilişki oldu sizce şansım varmı ??böyle olup hamile kalan varmı bi gece önceki ilişkiden ??

Canım bencede işi şansa bırakma eğer iğne falan vurulmadıysan testlere göre yumurtluyorsun..20 martı da değerlendirdiysen güzel... eğer henüz çatlamadıysa da 2,3 gün daha değerlendir garanti olsun

Canım bencede işi şansa bırakma eğer iğne falan vurulmadıysan testlere göre yumurtluyorsun..20 martı da değerlendirdiysen güzel... eğer henüz çatlamadıysa da 2,3 gün daha değerlendir garanti olsun
Çatlatma iğnesi sonrası aşılamam yapıldı, iğnenin etkisi sürdüğünden dolayı mı ovülasyon testi çift çizgi veriyor acaba? İğneyi yapılalı 5 gün falan oldu

Canım yumurtluyorsun dün ilişki olduysa iyi...ve özelllikleee bugünü yarını da değerlendir..
Evet canım olmustu bi önceki gün dünde oldu sağlama alayım dedim ben yine de :) devam edicez...Takvim 24 u gösteriyor yumurtlamayi demek uyusmadi takvimle ona baksam kaciricam birazdan yine yapıcam idrarim soğusun diye bekliyorum bakalım sonucu atarım yine :)

Kızlar bu tekrar siliklesti ya dünde çok koyu değildi sizce bu ne demek???

Canım teste göre çatlamış gibi görünüyor önceki testlerin daha koyuydu çünkü..işte silikleşmeye başladıysa çatlamış demektirrr inşallah çalışma yapmışsınızdır
Canim dün akşami malesef boş geçtik yapmaya devam ediyorum bugün de yapıcam dün kasigimda bi batma yaşadım 2 saniyelik falan ama değişik bi batmaydı..şu ovulasyon testlerinden hiçbişey anlamıyorum yaa ben

Bugünkü de çok silik çıktı ilk başta 15 martta yaptığım gibi çıktı yumurtluyosun dediğin gün bile T yine de C den cok koyu degildi acaba daha yumurtlamiyormuyum?hiç bişey anlamadım??Eki Görüntüle 1970673
Bu da az önce yaptığım..saat 2 gibi çorba içtim sizce onun etkisi var mıdır?testi tekrarlamalimiyim?

Son düzenleme:
Canım 20 MARTTA ki teste göre yumurtluyodun Sonrakiler zaten çatladıysa silik çıkar ...Birde sıvı alımı da etkiliyordur ama bence yumurtlama zamanın 20 marttı ve çatlamış gibi duruyor yeni testlerine göre...önemli olan koyudan sonra silik gördüğünde çalışma yapman T'nin C den koyu olması gerekli değil cnm aynı koyuluktaysa yeterlidir..Bide flaş la çekmişsin galiba oyuzden parlak duruyor fotolar ona rağmen koyu ama 20 marrtta ki.

Haklısın canım...ya adetim gecikti diye acaba diyorum adet tarihlerini işaretledigim için yumurtlama dogrumudur diyorum.zaten 20 mart ise bi onceki gun ve 20 mart yumurtlama gunu iliski oldu insallah tutmustur ama birde bugün yaptım sabah idrarimdan sonra 12 buçukta 4 saat hiç sıvı almadan bu da böyle çıktı(En sonda23 mart)sanki tekrar koyulasacak gibi gitgide??kafam karıştı 18 marttada böyle çıkmıştı aynı bugün yaptığım yorum sizin kızlar???

Eklentiler

• 20170323_135432.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 474
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…