laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Net olsun diye bikaç resim daha ekliyorum kızlar. ..

Eklentiler

• SI_20170323_140913.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 417
  • SI_20170323_140832.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 373
evet cnm tamda dediğim gibi 20 martta yumurtlama olmuş fakat 20 mart ve sonrasında ilişki yaşaman önemli olan 18inde başlayıp 22 sine kadar çalışma olsa daha iyiydi...çünkü test koyu çıktığında henüz çatlamış olmuyor .. ama yine de iyi takma kafaana bukadar inşallah bi gün göbüşlerimiz de bebişlerimiz olucak :)

İnşallah canım...artık zaten takmamaya ve bukadar takip edip kafayı yememeye karar verdim psikolojim bozulma noktasına geldi artık günüm ovulasyon testlerini arastirmak ve internette hamilelikle ilgili şeyleri arastirmakla geçiyo...Bugün zaten son 2 yumurtlama testim kalmıştı onlarda yaptım kurtuldum akşam 7 buçukta yaptığım yine çok koyu olmasa da belirgin çıktı artık yormuycam kafamı neden diye üstüne düşmiycem en azından 19 ve 20 Mart ilişki oldu nasipse tutar değilse yapacak bişey yok malesef

Canim inanki o testleri tam 11 ay once kullandim ben ve suan cekmeecede atılıyor hepsi bende cok fazla takiyorum cunku bizim normal yolla suan imkansiz ben o testtlerden sonra ogrendim imkansiz oldugunu oyuzden test falan yapmayi biraktim .. en iyisi rabbine birakmak fakat insan ister istemez bebek dusuncesinde oldugu surece kafasina takiyor... ben imkansiz dememe ragmen adet gunume kadar belirtiler yasiyorum hemde yumrtlama gunumde calisma hic olmamasina ragmen oyuzden ben pes ettim artik bu aydan sonra yeter dedim kendime imkansizzla oldurmaya calismakta neyin nesi dedim...rahat ol kafani sal bi testi birak elinden ve adetin bittikten 5 gun sonra baslayin calismaya, 2 gune bir calisin ki sperm fazla ve kaliteli olsun... adetine 7,8 gün kalana kadar calisin ... bu yeterlidir bence... takma.ben cok taktim bosuna taktimm... bu arada kac aydir bebek deniyodunuz.

Ya aslında bende çok ugrasmak niyetinde değilim canim o testlerle ama işte yumurtlamami yakalayamam diye korkuyorum çünku daha çok tecrubesiz ve bilgisizim ya aslında biz 6 senedir dusunmedik eşim hep istedi ama ben istemedim biraz tadını çıkaralım gezelim diye 2016 aralık ayında başladık calismalara daha çok yeni ilk ben gittim doktora çünkü sigillerim çıkmıştı onlar yakıldı Şubat 15 te 2.kontrole gittim doktor hiçbişey demedi sende şu sorun var bu sorun var yumurtaliklarim çalışıyomu kist varmı iltihap varmı yüksek değerim varmı bebek olmaması için bi sebep varmı hiçbişey demedi inan sinir oldum adetin gecikince gel dedi ve nekadar süre ilişki olmayacak bişey demedi ve operasyondan 1 ay geçmesine rağmen okadar canım acıyo ki hala ilişki sırasında çünkü vajina ağzında..valla ben burada neler neler okudum mucizeler canım imkansız olup kendiliğinden hamile kalan okadar çok insan varki Rabbime göre güçlüğü yok aslında o zaten evladını yazmıştır alnına nezaman olacak kaç tane kız mi erkek mi gerisi boş aslında ama ben inan ki çok büyük hırs yaptım o çizgiyi görecem eşim acayip istiyor ve ve ben çok üzülüyorum aslında...dün bebek mağazasına girdik şimdiden bebek arabasi beşiği emzigi biberonu bakıyor...oraya girdigimde inan bebek kokuyordu ve sade hamile yada yeni doğum yapmış bebeği kucağında kadınlar vardı okadar canım sıkıldı ki anlatamam adetime daha 7 gün var takvime göre 4 nisan ama belirti var sanki kasik agrisi karin agrisi arada goguslerime sanci giriyo karnim acikiyo surekli ya baklava ya da cigkofte cekiyo canim yenmeyeck seyler yiyorum..dün bugün test yaptım çok erken biliyorum ama offfff anliyosundur beni işte Bu arada özel değil ise senin ne sorunun var canım?

bu arada ekliyim 6 sene sene boyunca en çok geri çekilme yöntemi kullandık çok sık olmasa da eşim de korundu...

Canım sorun bende değil eşimde ama tabikide bizim sorunumuz bu artık... sperm sayısı aşırı derecede düşük...yani mesela doğal yolla hamile kalabilmen için 40 milyon olması gerekirken bizimki 200bin sadece ;( yani tüp bebek için bile zor görünüyor....Maddi durumu toparlarsak tüp bebek için uğrasıcaz...Daha yenisiniz kimisinde hiç sorun yokken 6 ay sonra ancak hamile kalabiliyor belkide 1 yıl sonra ama sorun yokken... Bir de operasyon geçirdin dikkat etmen lazım sonuçta virüslü bi rahatsızlık bildiğim kadarıyla,,bebek düşüncesiyle kendinizide tehlikeye atmayın...canın yanıyorsa bu henüz iyleşmediğin anlamına gelir ilişkide iyleşmeni geçiktirir... Haklısın duygularının bukadar yoğun olmasında bende aynı şekildeyim o çift çizgi birgün bende de çıksın istiyorum heleki şu durumumuzda Ama tabikide kendimi negatife de hazır hissediyorum... Mesela 21 martta reglim geldi amaa ben yumurtlama gününü bile değerlendirmemişken 21 marta kadar istifra ettiğim de oldu başımda döndü acayip derecede tatlılar yedim (ben kolay kolay dondurma ve tatllı türü yemem)) aşırı kasıkta batmalarım oldu gögüslerim acayip büyüdü hatta ağrıyordu halada o şişlik duruyor ... Ama tam da gününde regli oldum Bu psikoloji insanı mahvediyor anlııyacağın....kendini bu psikolojiden çıkarıp amannnnnnnn diyenler dedikleri ay hamile kalıyor genelde

Canim keçiboynuzu pekmezini deneyin birde galiba Sperm sayısını artiriyormus ben der demez aktardan almış gelmiş eşim belkide ise yarar sormus aktara uretkenlige faydasi varmis...birde sigara içiyorsa azaltsin o da Sperm sayısını azaltıyor.her sabah ac karna icsin bir iki tatli kasığı sonra tekrar doktora gorunsun ama 1 ay falan ictikten sonra gitsin..bence senin vücudun hamileliğe hazır belkide ondan alarm veriyor öyle istifra hassasiyet vs...bizim durumda çok iç açıcı değil ama eşim çok istiyor söyle diyim valla 2000 tl maaş alıyor yeni eşya aldık 500 tl aylık onun taksidi ve 2018 ayında biticek15 taksit falan var daha+500tl kira+450 tl patronu kesiyor faturaları ödüyor çünkü elektrik doğalgaz telefon vs.+ve dolu borcumuz var düşün yani kalan parayi bizeeşim şunu diyor zaten 9 ay karnında duracak o zamana kadar bi tane borç biterhaklısın ilişki işi sakat benim de eşime anlatamıyorum hala iyileşmedi mi diye sorup duruyordu daha canım yanmaya devam ederse enjektörle deniycem bence sende dene onu belki ise yarar Sperm sayısı az olsa bile hiç yokta değil belki bir tanesi denk gelir bu işler belli olmaz...ama sen netten bi araştır keçi boynuzu pekmezini...hatta ondan sende iç canım

Canım benim vücut maşallah 1 yıldır hazırım die bağırıyor Offf sizinde borç çok nolcak böyle ya Battık Canım özelden de yazmıştım biz kullandık ondan hatta macun falan da kullandık...dur bakalım eşim son kez test vericek nisan ayında o sonuca göre devam edicez zaten keçiboynuzuna...ekstradan çakşır suyu,vitamin,havuç suyu,zeytinyağında bekletilmiş incir...

Aynen canım okudum mesajini...valla bilmiyorum bende ne olacak bu borçlar eşim çok rahat valla Gamsız adam ne olcakömrümü yedi benim zaten...ama şaka bi yana çabalıyor gerçekten.benim de adete 5 gün kaldı bakalım ama hiç umudum yok sabah kalktım eşimi geçirmeye baya patliycak kadar sıkışmışım idrari yaptım teste damlattim bakmadan yattım valla geri kalkınca baktim yine negatif olmazsa bidahaki aya artık nasip...inşallah bi sürpriz olur da sizi şoka sokacak kadar yükselir sayısı hadi bakalım. ..

Erken daha test için cnm ama belli de olmaz ...İnşallah cnm İnşalllahhh dua et ne olur

Ederim tabi canım merak etme...Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah..

Benim sonuçlar böyle fikriniz nedir sizce düzensiz olduğum içi günü belli degilEki Görüntüle 1976727
Canim kalp koydugun günler ilişki günü ise doğru günleri değerlendirmissin bence çünkü 2 si yada 3 u gibi sanki yumurtlama benim de senin gibi çok koyu olmuyor...adetin kaçıncı günü birde bu testler?

Arkadaslar merhaba
Bu ay bende bu testten kullanacagim umarim faydasini goruruz
Pek bilgim yok ilk defa kullanicam
Deneyimli arkadaslardan yardim rica ediyorum sanirim yarin elimde olur ertesi gun baslarim sizinle paylassan yorumlarmisiniz?
Hakkimizda hayirlisi

Tabi canım sen çek at mutlaka bi yorum yapan olur istersen yeni başlıkta açabilirsin öyle daha çok gören olur...benimde çok aklım ermiyor ama kendimce yorumlarim...

Sanirim yukledim.
Henuz pozitif degil degilmi kizlar
Daha calismaya baslayamadik zaten acaip gribim bugun yzayan akintim geldi bikac gune pozitifi gorurmuyum dersiniz simdiden iliski olmuyor diye kacirmiyoruzdur insallah

Eklentiler

Sanirim yukledim.
Henuz pozitif degil degilmi kizlar
Daha calismaya baslayamadik zaten acaip gribim bugun yzayan akintim geldi bikac gune pozitifi gorurmuyum dersiniz simdiden iliski olmuyor diye kacirmiyoruzdur insallah

daha var canım benim.
teste devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…