laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Kızlar selam ben bugün yaptım testten biri net digeri silik cikti. Uzerindede yazmiyo daha yapacakmiym akşam.

Kizlar inanin hicbisey anlamadim yazilarida okudum adetim biteli 5 gün oluyo bugun yaptim biri silikti digeri net. Simdi bugün yumurtladimmi yani

arkadaşlar aranızda laboquick ovulasyon testi kullanan oldumu yada güvenilirliği konusunda bilgi sahibi olan varsa ve yardım ederse çok sevinirim
Gben kulandım onla hamıle kaldım rwglınden 1 hafya sonra basladım yam gunu gunu gostersı saabah kaldında ılk ıdrarınle ve hın ortasında bırdaha denw userıne asetar kalmele tarıh at sorala beklet bır postın ıcne koy gun gecıtıkce sılkkın cıf cızgı oldunu gorrsun

Kizlar inanin hicbisey anlamadim yazilarida okudum adetim biteli 5 gün oluyo bugun yaptim biri silikti digeri net. Simdi bugün yumurtladimmi yani
Hayır reglınden 15 gın sonra yumrtlaman ıkısde ner olcak yumrtlaman 15 gun sonra olr ama sen devam er

slm aranizda yeniyim adetimin 18. Gunu bu gun sizce nasil

Adetimin 11. Gununden bu tarafa yapiyorum hep testlerde cif cizgi cikti koyulasla hic olmadi 3 ay once kuraj oldum normalde 28 gunde bir adet olurdum kurtajdan sonra duzensiz oldu adetim 5 gun once dr gittim dr yumurtan cok ama suan catlamis yada yakin olan catlamaya yok demisti 5 gundur buyumusmudur sizce acaba bir gun once iliski oldu

ca

Cif cizgi nedir hanimefendi? Cift cizgi cift

selamun aleykum kizlar 9 aylik evliyim kaynanamla yasiyorum ilk 5 ay fazla anlamadik iliskiden sonra hemen temizlendim korunmadik aslinda sonrasinda stres evimiz dogalgazli degil ve soguk tabi kıs geldi carti biz iliskiyi haftada 2ye dusurduk hala bebegimiz yok tiroidlerim az calisiyor haşimato hastasiyim cok korkuyorum olmuycak diye dün ovulasyon testini siparis ettim Rabbim hakkimizda hayirlisini versin

kendimi gördüm bi an haşimato ilacını aç karnına kaç mg alırsın?bide ogtt ile gizli şekerine baktır.eşin spoermiyogram yaptırdı mı yoksa yapmamak için bin dereden bin su getiren biri mi?

Canım eger kv ile yasıyorsan hemen acele etme. Ayrı eve cıkmayı düşünmüyor musunuz?? Daha çok yeni evliliğin eğer birlikte yasamaya devam edeceksen Allah yardımcın olsun. Ayrıca bir doktora görün test falan yaptır istersen

yok ayrilicaz insallah Rabbim nasip ederse dr gidicem önümuzdeki gunlerde hem tiroid hem kadindogum bakalim rabbim herkesin yardimcisi olsun oldesin olsun insallah tüm isteyenlerin bebişleri

kendimi gördüm bi an haşimato ilacını aç karnına kaç mg alırsın?bide ogtt ile gizli şekerine baktır.eşin spoermiyogram yaptırdı mı yoksa yapmamak için bin dereden bin su getiren biri mi?
levitron kullaniyorum 100 mg birde ceyrek iciyorum hic gizli sekerime baktirmadim not ediyim esim herseye hazir ama biz daja bu işe adam akilli kafa yormadigimizi ve mesai harcamadigimizi gördük biz gun aşiri hic iliskiye girmedik hele kış gireli eşimden yana sıkinti yok yani ne gerekiyosa yapar ama biz baya boşladık soğuktan haftada iki

bizde onun gibi koca ayda 7 kere ancak oluyor.nasıl olcak çocuk öyle.

bana dr haftada iki gün ilişki yeterli demişti canım Allah nasio etmişse eger hersekil olur hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…