laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Nasip olursa neden olmasın Can'ım sende inşallah gidersin dr bende gölbaşılıyım incekde oturdum 16 sene oranda güzeldir

Evet ah memleketim özledim şöyle özlem Büyükşehir herşey elinin altında sevindim memnun olmana

Öyle ama yapcak bişi yok Can'ım böle de güzel çok şükür

Evet canım 2gün önce bitti
Adet düzensizliğin vardı galiba tatlım dimi? O yüzden şimdik bugün başla istersen. Çünkü düzensiz adette yumurtlamanın ne zaman olacağı belli olmuyo. Bu arada akıntına da dikkat et ovulasyon döneminde yumurta akı kıvamında şeffaf akıntı oluyor. Bide testi gece 10 dan sonrasına bırakma canımcım. İlk idrarınla da yapma. Sabah ilk idrarından sonra 2 saat kadar sıvı tüketimini azalt ya da bırak tatlım. İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın bebiş gelir göbüşüne

Bende bebek icin basladim .dunden onceki gun yaptim tek cizgiydi.bugun adetimin 13.gunu .akintim basladi ama seffaflasmadi daha.iki uc var sanirim.ins cift cizgiyi yakalayabilirim ama bu is te zor.takip isi yani.Allah herkese tatirsin bu bebek duygusunu ins.bnm bir kkzim var 13aylik smdi 2.ye ugrasiom

Kizlar bende bu testi aldim.9.gunumden beri kullaniyorum.bugun cift cizgiyi net yakaladim saat 2 civari bugun 17.gunum amaaa esim seyahatte yarin donecek.ne yapiyim simdi yarina gecmi kalmis olurum

Kizlar bende bu testi aldim.9.gunumden beri kullaniyorum.bugun cift cizgiyi net yakaladim saat 2 civari bugun 17.gunum amaaa esim seyahatte yarin donecek.ne yapiyim simdi yarina gecmi kalmis olurum
Tatlım panik yapma bugün çift çizgiyi gördüysen yumurtan 24-36 saat sonra çatlıyacak demektir ve yumurta çatladıktan sonra 24 saat canlı kalıyo vücutta. Yani bugün olmasa da olur ama yarın muhakkak ilişkiye girmeniz gerekiyor. Ve istersen yarın ilk idrarından sonra yine bi test yap istersen yumurtan çatlamışsa çizgi silikleşmiştir..

Amin inşallah canım rabbim bizlerede o duyguyu nasip etsin.. Çift çizgiyi gmrürsün inşallah tatlım az kalmış akıntın başladıysa. Kasıklarında ağrı da olabilir benimkinde oluyo yani..

V
Amin inşallah canım rabbim bizlerede o duyguyu nasip etsin.. Çift çizgiyi gmrürsün inşallah tatlım az kalmış akıntın başladıysa. Kasıklarında ağrı da olabilir benimkinde oluyo yani..
yok agri olmuor.hic bir sey hissetmiorum.cok oncelerden gogus hassasiyeti olurdu tam gununde.bir kurtaj gecirdim o gunden sonra bir daha olmadi.yokoldu tum belirtiler.hic anlamiyorum sadece akinti yogunlasior.bugun de yapacajtm ama evde plastik bardak bitti esim getircek gelirken.baska neye koyup yapabilirim bilemedim.adetim duzensiz 28 .30 33tarzi cekior hep.sende ugrasiosun sanirim bebek icin

Canim ben birazdan yapsam sonuc verirmi acaba dogru?bir zamandan sonra tavsiye etmemissin ama ben bugun saat bir de uyandim gec kalktim yani.smdi idrarada sikisigim
Ne dersin

Canim ben birazdan yapsam sonuc verirmi acaba dogru?bir zamandan sonra tavsiye etmemissin ama ben bugun saat bir de uyandim gec kalktim yani.smdi idrarada sikisigim
Ne dersin
Canım gece 10 dan önce yapmanda fayda var. Geç kaldım yazmak için sanırım kusra bakma ama. Yaptın mı ??

Ne dersin
Canım biz 1 yıllık evliyiz ama 3 aydr korunmuyoruz. Bu 3 ayın 1 ayında zaten yirmilik dişimi falan çektirdim stresten adetim erken geldi falan baya sıkıntılı bi aydı. Ama çok istiyorum bebiş canım içim gidiyo minnoş melekleri gördükçe. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla..

Canım bugün vaktim olmadı denmeye ama ne tuhafki bugünde akıntım vardı ama kaçırmadım oldu çok şükür ama testi yapmadım daha şimdi sabah kahvaltımı yaptıktan sonra 11gibi iyimi mesala ilk test için ay vala kusura bakma rahatsızlık veriyorum farkındayım ama senden başka yardımcı olan olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…