laboquick ovulasyon testi kullanananlar yardım lütfennn

Arkadaslar ben 4 ay bu testleden kullandim ve bir turlu tam yumurtlama gununu denk getremedim olmadi 5. Ay test kullanmadım adetimden snra 1 kez çalışma oldu bayram tatiliydi şehir dislarina gittik ailelere ama bn hep ilişkiden snra en fazla 20 dk falan uzanıp kalkiyodum wc yada dusa gidiyodum o tek seferde yorgundum hiç kalkmadan sabaha kadar uyuya kalmışız hiç kalkmamanin etkisinden mi yoksa olmaz diye umursamadigimzdan mi bilmiyorum o ay olmuş o yüzden hiç testle falan uğraşmayın oluruna bırakın bide kalkmadan dinlenin bnce olur cnku iş kafada bitirmek cnku insan testlerle stres oluyor bu ay olck mi oldu mu bugün yapalım su gün yapmayalım planlı olmuyor böyle şeyler rahat olmaya çalışın ben bunu gördüm bu bebeğim dogsun ins 2.yi düşündüğümzde korunmayı bırakınca hiç planlamiycm ne zaman gelirse gelsin bebeğim

Yine ben geldim kızlar kafam çok karıştı bikaç gün daha teste devam edeyim dedim yine yükseliş var bikaç gün daha yapacağım bakalım ne olacak 1494364637438.webp

Arkadaslar ben 4 ay bu testleden kullandim ve bir turlu tam yumurtlama gununu denk getremedim olmadi 5. Ay test kullanmadım adetimden snra 1 kez çalışma oldu bayram tatiliydi şehir dislarina gittik ailelere ama bn hep ilişkiden snra en fazla 20 dk falan uzanıp kalkiyodum wc yada dusa gidiyodum o tek seferde yorgundum hiç kalkmadan sabaha kadar uyuya kalmışız hiç kalkmamanin etkisinden mi yoksa olmaz diye umursamadigimzdan mi bilmiyorum o ay olmuş o yüzden hiç testle falan uğraşmayın oluruna bırakın bide kalkmadan dinlenin bnce olur cnku iş kafada bitirmek cnku insan testlerle stres oluyor bu ay olck mi oldu mu bugün yapalım su gün yapmayalım planlı olmuyor böyle şeyler rahat olmaya çalışın ben bunu gördüm bu bebeğim dogsun ins 2.yi düşündüğümzde korunmayı bırakınca hiç planlamiycm ne zaman gelirse gelsin bebeğim

Haklısın ama insanoğlu işte aceleciyiz biraz belki biz de bikaç denemeden sonra sıkılıp oluruna bırakacağız şimdilik biraz zor oluruna bırakmak en azından benim için. Sizin de bebeğiniz hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar inşaallah darısı tüm isteyenlere :)

Amin saol cnm evt darisi isteyen herkesin basina ins Allah kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin ben 4 ay istedim olmadi korktm uzuldum olmiycak diye cok kotu bir duygu Allah kimseyi bunaltmadan tez zamanda verir ins. Evt oluruna birakmak biraz zor ama elinzden geldigince rahat olmaya calisin elbet birgun olacak ins
Haklısın ama insanoğlu işte aceleciyiz biraz belki biz de bikaç denemeden sonra sıkılıp oluruna bırakacağız şimdilik biraz zor oluruna bırakmak en azından benim için. Sizin de bebeğiniz hayırlı sağlıklı bi şekilde doğar inşaallah darısı tüm isteyenlere :)

Yine ben geldim kızlar kafam çok karıştı bikaç gün daha teste devam edeyim dedim yine yükseliş var bikaç gün daha yapacağım bakalım ne olacak Eki Görüntüle 1993439

benim de 10.gün pick gördüm dün 17.günümdü benim de senin son testin gibi çıktı yani çok silik değildi. bende iyi şeyler düşündüm inşallah haklı çıkarım :sus:

Ovu testim böyle regl 11.gunu bugunu degerlendirmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20170511_200500.webp
    IMG_20170511_200500.webp
    3 KB · Görüntüleme: 253
İlk fotoyu hemn çekmiştim bu 10 dakka sonraki hali ilk idrar damlatinca tam koyulasmamis

kimse cevap yazmamış sizde son durum nedir ? bende 2 aydır kullanıyorum gerçekten doğru gösteriyor testin gösterdiği günler çok ağrılı sancılı geçiyor fakat henüz umduğumuzu bulamadık :)
Ben de 1 ay kullandım ancak bu ay hiçbişey yapmama kararı aldım çabalayınca beklenti artıyor hayal kırıklığı oluyor bide akışına bırakmayı deneyeceğim hepimizin gönlüne göre olur inşaallah :)

Back
X